Sparing (23.07): Broendby 1-2 JUVENTUS
- Sapo
- Juventino
Pierwsza polowa DOBRA (ogladalem od 20 minuty), dwie ladne bramki
jedna po wrzutce Molinaro
czuje, ze w tym sezonie razem z Amaurim beda tworzyc zabojczy duet :lol: Druga polowa troche gorsza, bylo troche bledow, ale ogolnie gra mi sie podobala, wiecej kombinowalismy i gralismy pilka, nie ograniczalismy sie tylko do wrzutek
Ladna brama Treze ze spalonego 
TVUPLAYER rlz

TVUPLAYER rlz
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2008, 22:16 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gooray
- Juventino
Rzeczywiście pierwsza połowa słabsza od drugiej. Amauri i Iaquinta głodni gry, więc konkurencja w ataku będzie ogromna. I dobrze! Na plus też gra młodziaków: Esposito, Rossi, Ariaudo. Dobrze się zapowiadają.
P.S. Dzisiaj Błaszyczkowski bramę sięknał, ciekawe jak bedzie za 3 dni.
P.S. Dzisiaj Błaszyczkowski bramę sięknał, ciekawe jak bedzie za 3 dni.

- darek
- Juventino
No właśnie. Mnie się wydaje, że nasz ulubieniec zagrał dość dobry mecz. Fakt miał kilka strat, ale wg. mnie i tak przyzwoicie. Może to dlatego, że oglądałem od 10 minuty i później musiałem na chwilę opuścić komputer...Sapo_JuveFan pisze:jedna po wrzutce Molinaroczuje, ze w tym sezonie razem z Amaurim beda tworzyc zabojczy duet :lol:
Było dobrze. Fajnie, że Amauri i Iaquinta strzelili bramki. A drugą połową nie ma się co przejmować. Ranieri kombinował. W ważnych meczach raczej tak nie będzie.
PS. Rossi zrobił na mnie wrażenie, a ma dopiero 18 lat
Ma ktoś linka do tej sytuacji? Akurat wtedy mnie nie byłoSapo_JuveFan pisze:Ladna brama Treze ze spalonego![]()

- iwan_91
- Juventino
pierwsza połowa zdecydowanie lepsza od drugiej. cieszy mnie że postawa pary vincenzo - amauri, w drugiej połowie któryś z obrońców (chyba legrottaglie) popełnił bład po których napastnik BIF strzelił w słupek (na szczęście). najlepiej dla mnie Nedved, pomagał w defensywie i ofensywie 
mecz z drużyną pokroju którą mozemy spotkać w 3 rundzie kw. LM wygraliśmy, ale najważniejsze bedą mecze w trofeo TIM, Emirates Cup i z MU, one pokaża nam jak daleko nam do czołówki europy.

mecz z drużyną pokroju którą mozemy spotkać w 3 rundzie kw. LM wygraliśmy, ale najważniejsze bedą mecze w trofeo TIM, Emirates Cup i z MU, one pokaża nam jak daleko nam do czołówki europy.
- Kamil_on
- Juventino
Czy ktoś przypadkiem posiada jakiś obszerny skrót tego spotkania 

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- KeRmit19
- Juventino
tesh sie pod tym podpisujeCzy ktoś przypadkiem posiada jakiś obszerny skrót tego spotkania![]()

- Okoni
- Juventino
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15062 Jak widać zwykły karnyKeRmit19 pisze:tesh sie pod tym podpisujeCzy ktoś przypadkiem posiada jakiś obszerny skrót tego spotkania![]()
A jak ktos nie ma skrotu to moze chociaz moglby umiescic do sciagniecia bramke Broendby
Bo sa bramki Juve, a Broendby brakuje:P;]