Sparing (23.07): Broendby 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 22:07

Pierwsza polowa DOBRA (ogladalem od 20 minuty), dwie ladne bramki :D jedna po wrzutce Molinaro :D czuje, ze w tym sezonie razem z Amaurim beda tworzyc zabojczy duet :lol: Druga polowa troche gorsza, bylo troche bledow, ale ogolnie gra mi sie podobala, wiecej kombinowalismy i gralismy pilka, nie ograniczalismy sie tylko do wrzutek :ok: Ladna brama Treze ze spalonego ;)

TVUPLAYER rlz
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2008, 22:16 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 22:13

Rzeczywiście pierwsza połowa słabsza od drugiej. Amauri i Iaquinta głodni gry, więc konkurencja w ataku będzie ogromna. I dobrze! Na plus też gra młodziaków: Esposito, Rossi, Ariaudo. Dobrze się zapowiadają.
P.S. Dzisiaj Błaszyczkowski bramę sięknał, ciekawe jak bedzie za 3 dni. :)

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 22:20

Sapo_JuveFan pisze:jedna po wrzutce Molinaro :D czuje, ze w tym sezonie razem z Amaurim beda tworzyc zabojczy duet :lol:
No właśnie. Mnie się wydaje, że nasz ulubieniec zagrał dość dobry mecz. Fakt miał kilka strat, ale wg. mnie i tak przyzwoicie. Może to dlatego, że oglądałem od 10 minuty i później musiałem na chwilę opuścić komputer...

Było dobrze. Fajnie, że Amauri i Iaquinta strzelili bramki. A drugą połową nie ma się co przejmować. Ranieri kombinował. W ważnych meczach raczej tak nie będzie.

PS. Rossi zrobił na mnie wrażenie, a ma dopiero 18 lat :wink:
Sapo_JuveFan pisze:Ladna brama Treze ze spalonego ;)
Ma ktoś linka do tej sytuacji? Akurat wtedy mnie nie było :prochno:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 23:01

0-1 Amauri
DOWNLOAD

0-2 Iaquinta
DOWNLOAD

by Ferrara

iwan_91

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2008, 23:49

pierwsza połowa zdecydowanie lepsza od drugiej. cieszy mnie że postawa pary vincenzo - amauri, w drugiej połowie któryś z obrońców (chyba legrottaglie) popełnił bład po których napastnik BIF strzelił w słupek (na szczęście). najlepiej dla mnie Nedved, pomagał w defensywie i ofensywie :)
mecz z drużyną pokroju którą mozemy spotkać w 3 rundzie kw. LM wygraliśmy, ale najważniejsze bedą mecze w trofeo TIM, Emirates Cup i z MU, one pokaża nam jak daleko nam do czołówki europy.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2008, 00:52

Czy ktoś przypadkiem posiada jakiś obszerny skrót tego spotkania :?:

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Nolik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2008, 13:16

Panowie meczyku nie widziałem, niezmiernie mnie jednak ciekawi postawa Ekdala, na jakiej on pozycji w ogóle gra i jak się zaprezentował ?

Forza BIANCONERI !!
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2008, 13:53

tesh sie pod tym podpisuje :wink: A jak ktos nie ma skrotu to moze chociaz moglby umiescic do sciagniecia bramke Broendby :?: Bo sa bramki Juve, a Broendby brakuje:P;]

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2008, 14:25

KeRmit19 pisze:
tesh sie pod tym podpisuje :wink: A jak ktos nie ma skrotu to moze chociaz moglby umiescic do sciagniecia bramke Broendby :?: Bo sa bramki Juve, a Broendby brakuje:P;]
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15062 Jak widać zwykły karny ;)

Zablokowany