Dymisja Deschampsa!!!!???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 11:52

Faktycznie, jest już o tym bardzo głośno i wydaje się, iż brakuje już tylko oficjalnego potwierdzenia tej (jakby nie było) zaskakującej informacji :roll:

cygi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 11:52

A oto co napisał Onet.pl:

"...Jeśli informacja o dymisji Deschmapsa potwierdzi się, nie wykluczone jest, że Francuz obejmie funkcję trenera w Olympique Lyon, gdzie kontrakt rozwiązał Gerard Houllier. Deschamps w piątek mówił, iż miał spotkanie z dyrektorem generalnym francuskiego klubu Jean-Claude Blancem, ale o szczegółach nie chciał rozmawiać..."

Nie ma to jak profesjonalizm.

http://sport.onet.pl/0,1248705,1542597,wiadomosc.html

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 12:11

Jeżeli to prawda to naprawde szkoda mi DD i wolałbym aby został z nami na kolejny sezon!! Zna juz piłkarzy i ma jakąś koncepcej na gre JUVE..oby został.

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 12:12

Szok. Chociaż prawdę powiedziawszy DD w ostatnich dniach nie czuł się w Juve tak jakby tego sam oczekiwał. Jeśli to wszystko się potwierdzi to trochę będzie mi go szkoda, bo będzie mu się mogło wydawać że wzięli go tylko na wyprowadzenie z Serie B, bo żaden lepszy trener by takiej roboty nie podjął...

Czekamy na dalsze informacje.

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 12:37

kropek pisze:No ale w takim razie skoro odszedl przed degradacja i przypuscmy ze wroci po to za kogo on sie ma? jest za dobry zeby sie "meczyc" z Juve w serie B i przyjdzie na "gotowe"?? :naughty: to mi akurat nie pasuje...
Chciałem przekazać raczej to, że Don Fabio bez względu na degradację poszedłby pewnie do Realu. Skoro Calderon już wcześniej zapewniał, że w razie wygrania przez niego wyborów, trenerem Blancos na 100 % zostanie Fabio Capello. Oczywiście nie chcę jego powrotu do Juve, bo nie uważam, czy tacy piłkarze jak Camoranesi i Del Piero by wówczas z nami zostali. Chcę tylko zauważyć, że on wypowiedzenie złożył jako pierwszy. Nie jak piłkarze, którzy grać w Serie B zamiaru nie mieli.

peste

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 12:55

Ja nie mam nic do Capello. uwazem go za swietnego trenera i gdyby wrocil szanse na scudetto wzroslyby dwukrotnie. jednak stylu gry jaki prezentowalo Juve przez te 2 lata niechce poprostu ogladac. :doh: dlatego jesli z ta dymisja to prawda co jest dla mnie szokiem to jak wszyscy na forum pragne powrotu Lippiego :twisted:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 12:59

Myśle że to prawda, niewiem czy płakać czy się cieszyć. Bardzo pragnę powrotu Marcello i mam nadzieje że do nas wróci. Mysle że oficjalne oswiadczenie klubu będzie po meczu, aby nie wzburzać hałasu przed meczem.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 13:25

Sądzę, że dzisiaj po meczu wszystko będzie już jasne. Wszystko, oprócz tego, kto będzie nowym trenerem... Ale mam wielką nadzieję, że jeśli odejście Didiera się potwierdzi, to na naszą ławkę wróci Marcello Lippi.

Nick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 13:29

ja mam nadzieje, że to jedna wielka bzdura!
Didier Deschamps to człowiek z honorem, don fabio odszedł bo sie wystraszył, tchórz... szanuje DD i mam nadzieje że zostanie, bo ma dobry kontakt z kolegami (z armii biało-czarnej),a trener powinien takowy miec !
on wie czego chce... a Fabio potrzebuje gwiazd do skrojenia drużyny!
DD potrafił sie dopasowac, chciał stworzyc cos od nowa... mam nadzieje ze mu sie uda to z Nami!
Fabio- mówimy NIE!
Secco - daj se spokój!
( - nie zapominajcie, że to ja go tu sprowadziłem...)

Forza la Juve !
TomiJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 13:39

im dluzej czekam na oswiadczenie ze strony wladz juve, tym bardziej jestem przekonany ze to prawda. zaprzeczyc mogliby od razu, ale wydaje mi sie ze cos jest na rzeczy..

Max_LP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 14:23

Nie no to są jaja. Jestem naprawde w szoku , nie spodziewałem się tego :o Po tylu zapewnieniach , że DD zostanie na następny rok.
Niestety wszystko wskazuje na to , że to jednak prawda , trąbią o tym już chyba wszystkie sportowe media. Ja naprawdę polubiłem Didiera na stanowisku trenera. Owszem zdażały się gorsze mecze ale komu się one nie zdażają? Byłem wielce ciekawy jak poprowadzi nas w Serie A.

Czekam z niecierpliwością na oficjalny odezw klubu.

Mógłby ktoś podać ogólny sens tego co tam napisali??
Ostatnio zmieniony 26 maja 2007, 14:33 przez Max_LP, łącznie zmieniany 1 raz.

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 14:26

pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 14:49

No właśnie móglby ktoś ogólnie poowiedzieć o co chodzi :?: Ja niestety nie znam włoskiego (w sensie jezyka włoskiego) A jak to wsadziłam do translatora to wyszło cos takiego :lol:

"Juventus nie otrzymałem jakiegoś zakomunikowania dymisji od Didier Deschamps. Wtedy trener będzie jednostajnie w ławie w dzisiejszej grze przeciw Mantui. Dyrekcyjny dyrektor Jean-claude Blanc będzie kontynuować interwiewy, już na jego drodze za tydzień, skoro oczyścić materię z partią."

:rotfl: :lol:

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 15:07

Bardzo jestem ciekaw co oznacza news z OS...

Ja nadal wierzę że to jest plotka, dopóki nie zostanie potwierdzona.Deshamps zrobił dla nas bardzo dużo i chciałbym aby został.
A Lippi to marzenie, ale oprócz niego nie widzę lepszych kandydatów od DD.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 15:14

pinturicchia pisze:
No właśnie móglby ktoś ogólnie poowiedzieć o co chodzi :?: Ja niestety nie znam włoskiego (w sensie jezyka włoskiego) A jak to wsadziłam do translatora to wyszło cos takiego :lol:

"Juventus nie otrzymałem jakiegoś zakomunikowania dymisji od Didier Deschamps. Wtedy trener będzie jednostajnie w ławie w dzisiejszej grze przeciw Mantui. Dyrekcyjny dyrektor Jean-claude Blanc będzie kontynuować interwiewy, już na jego drodze za tydzień, skoro oczyścić materię z partią."

:rotfl: :lol:
Z tego jednoznacznie wynika że klub nie otrzymał od DD oficjalnej dymisji ze stanowiska, Didier poprowadzi klub w następnym meczu a rozmowy będą jeszcze prowadzone.

Obrazek
ODPOWIEDZ