Kto dostanie kapitana po Del Piero?
- MrWlodek
- Juventino
Dobry bramkarz musi budzić respekt wśród kolegów i przeciwników. Więc to nie robi z Gigiego jakiegoś wielkiego lidera. To jest po prostu obowiazek wśród bramkarzy. Wiem coś o tym bo co tydzień w soboty wydzieram się na kumpli z zespołuTharpenio pisze:Oj, mylisz się ;D ja wciąż pamiętam jak Gigi wrzeszczał na MŚ w meczu z Ukrainą... ;D O tak, Gigi potrafi krzyczeć na kolegów

- Szymek
- Juventino
Dobry bramkarz powinien być charyzmatyczny, jednak nie u każdego dobrego bramkarza widać taką charyzmę jak u Buffona.Lukasz_JUVE pisze:]Dobry bramkarz musi budzić respekt wśród kolegów i przeciwników. Więc to nie robi z Gigiego jakiegoś wielkiego lidera.
Jakoś oglądając mecze nie widzę, aby niektórzy bramkarze tak jak Buffon angażowali się w sytuacje boiskowe.Lukasz_JUVE pisze:To jest po prostu obowiazek wśród bramkarzy.
Kto zostanie kapitanem po Aleksie? Trudno powiedzieć. Zapewne nie będzie to Nedved, Buffon czy Camoranesi, bo oni zapewne opuszczą nasz klub lub zakończą karierę zanim Del Piero zawiesi buty na kołku. Patrząc na obecną sytuację w naszym klubie, to według mnie do przejęcia opaski kapitańskiej najbardziej nadaje się Chiellini, jednak czas pokaże.
- MrWlodek
- Juventino
Faktycznie Buffon jest taką cichą myszkąSzymek pisze:Jakoś oglądając mecze nie widzę, aby niektórzy bramkarze tak jak Buffon angażowali się w sytuacje boiskowe.Lukasz_JUVE pisze:To jest po prostu obowiazek wśród bramkarzy.

- Monte Cristo
- Juventino
Boruc sie angazuje w mecze, nie mozecie zaprzeczycLukasz_JUVE pisze:Faktycznie Buffon jest taką cichą myszkąSzymek pisze:Jakoś oglądając mecze nie widzę, aby niektórzy bramkarze tak jak Buffon angażowali się w sytuacje boiskowe.Lukasz_JUVE pisze:To jest po prostu obowiazek wśród bramkarzy., zrobi co ma zrobić i tyle
Więc Gigi pewnie nie lubi tracić głosu, woli popisywać się interwencjami. I niech już tak zostanie
Ale czasami na meczu krzyczy! Widzialem!

A opaska kapitana po DP? Gigi, Chiellini lub Palladino.
- Tharp
Ale kolega Szymek nie zaprzeczył że Buffon krzyczy, tylko stwierdził że inni bramkarze się tak nie angażują.Lukasz_JUVE pisze:Faktycznie Buffon jest taką cichą myszkąSzymek pisze:(...)Lukasz_JUVE pisze:(...), zrobi co ma zrobić i tyle
Więc Gigi pewnie nie lubi tracić głosu, woli popisywać się interwencjami. I niech już tak zostanie
Ale czasami na meczu krzyczy! Widzialem!
Swoją drogą polecam -> z owego wspomnianego przeze mnie meczu z Ukrainą :-P
Marchisio? Czemu nie. O ile zostanie z Juve jak już zrobi się z niego gwiazdeczka. Ale gracz musi mieć też odpowiedni charakter, żeby być kapitanem. Np. takiego Camoranesiego nie widze jako kapitana :-P[/url]
- Mister_Juve
- Juventino
Hmmm. Ciężkie pytanie. Alex skończy kariere za 4-5 lat to Nedved odpada. Gigi- sam nie wiem. Jeżeli zostanie to może dostać opaske kapitana. JAk bym jednak bardziej widział zawodnika z pola. Chiellini wydaje mi się odpowiednim kapitanem. Jeżęli nie on to Palladino albo jakiś inny wychowanek. Mówicie Marchisio. Zgadzam sie ale pod warunkiem że będzie grał dobrze.
Czy jest dobrze czy jest źle za Juve oddam życie swe!!!
- Gruber95
- Juventino
Myślę że GIGI ale nie wiadomo czu jeszcze będzie grał Del Piero (mam nadzieję) pogra jeszcze długo bardzo chciałbum aby zagrał na EURO 2012 :-D GIGI jest filarem jak np. John Terry w Chelsea
GIGI jest dobrym kandydatem 

Juve, storia di un grande amore.
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Mi się wydaje, że opaske kapitana po Alexie dostanie ktoś kto jeszcze nie gra w Juve bo Alex chce pograć do 40 więc wątpię aby Ci starsi zawodnicy nadający się na kapitana byli jeszcze w klubie.

Człowieku Nedved jest dwa lata starszy od Alexa i ma 35 i zamierza zakończyć karierę po następnym sezonie a Alex pogra w Juve jeszcze z 6 lat, więc to jest niemożliwe zeby to Pavel dostał kapitana, a Trezeguet też nie dostanie kapitana ;] Po pierwsze to go tu nie będzie ... hehe a po drugie to się poprostu nie nadaje.Skywalker pisze:Najprawdopodobniej Pavel Nedved ale on może równo z Del Piero zakończyć kariere to w tedy Trezeguet