Kto dostanie kapitana po Del Piero?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 17:26

Tharpenio pisze:Oj, mylisz się ;D ja wciąż pamiętam jak Gigi wrzeszczał na MŚ w meczu z Ukrainą... ;D O tak, Gigi potrafi krzyczeć na kolegów :)
Dobry bramkarz musi budzić respekt wśród kolegów i przeciwników. Więc to nie robi z Gigiego jakiegoś wielkiego lidera. To jest po prostu obowiazek wśród bramkarzy. Wiem coś o tym bo co tydzień w soboty wydzieram się na kumpli z zespołu :P

Obrazek
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 17:54

Lukasz_JUVE pisze:]Dobry bramkarz musi budzić respekt wśród kolegów i przeciwników. Więc to nie robi z Gigiego jakiegoś wielkiego lidera.
Dobry bramkarz powinien być charyzmatyczny, jednak nie u każdego dobrego bramkarza widać taką charyzmę jak u Buffona.
Lukasz_JUVE pisze:To jest po prostu obowiazek wśród bramkarzy.
Jakoś oglądając mecze nie widzę, aby niektórzy bramkarze tak jak Buffon angażowali się w sytuacje boiskowe.

Kto zostanie kapitanem po Aleksie? Trudno powiedzieć. Zapewne nie będzie to Nedved, Buffon czy Camoranesi, bo oni zapewne opuszczą nasz klub lub zakończą karierę zanim Del Piero zawiesi buty na kołku. Patrząc na obecną sytuację w naszym klubie, to według mnie do przejęcia opaski kapitańskiej najbardziej nadaje się Chiellini, jednak czas pokaże.

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 18:03

Szymek pisze:
Jakoś oglądając mecze nie widzę, aby niektórzy bramkarze tak jak Buffon angażowali się w sytuacje boiskowe.
Faktycznie Buffon jest taką cichą myszką :D , zrobi co ma zrobić i tyle :P Więc Gigi pewnie nie lubi tracić głosu, woli popisywać się interwencjami. I niech już tak zostanie :D Ale czasami na meczu krzyczy! Widzialem! :D

Obrazek
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 20:09

Lukasz_JUVE pisze:
Szymek pisze:
Faktycznie Buffon jest taką cichą myszką :D , zrobi co ma zrobić i tyle :P Więc Gigi pewnie nie lubi tracić głosu, woli popisywać się interwencjami. I niech już tak zostanie :D Ale czasami na meczu krzyczy! Widzialem! :D
Boruc sie angazuje w mecze, nie mozecie zaprzeczyc ;)

A opaska kapitana po DP? Gigi, Chiellini lub Palladino.

adamu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 22:32

ja bym chciał, żeby kapitanem został kiedyś (dalsza przyszłość) Marchisio. chłopak ma w nogach co trzeba, jest naszym wychowankiem. no - i urodził się w Turynie :D

kamilos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 22:34

Też mi się wydaje, że Marchisio mógłby być naszym przyszłym kapitanem. Ponadto, widziałbym w tej roli również Chiellini'ego. Jestem ciekaw, jak obydwaj panowie poradziliby sobie w takich rolach :think:

Tharp

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 23:00

Lukasz_JUVE pisze:
Szymek pisze:
Lukasz_JUVE pisze:(...)
(...)
Ale kolega Szymek nie zaprzeczył że Buffon krzyczy, tylko stwierdził że inni bramkarze się tak nie angażują.
Swoją drogą polecam -> z owego wspomnianego przeze mnie meczu z Ukrainą :-P

Marchisio? Czemu nie. O ile zostanie z Juve jak już zrobi się z niego gwiazdeczka. Ale gracz musi mieć też odpowiedni charakter, żeby być kapitanem. Np. takiego Camoranesiego nie widze jako kapitana :-P[/url]

@Kuba@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 23:26

Jezeli kapitana dostalby Chiellini to napewno nie bylby to zly wybor.

Obrazek
Mister_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 03:28

Hmmm. Ciężkie pytanie. Alex skończy kariere za 4-5 lat to Nedved odpada. Gigi- sam nie wiem. Jeżeli zostanie to może dostać opaske kapitana. JAk bym jednak bardziej widział zawodnika z pola. Chiellini wydaje mi się odpowiednim kapitanem. Jeżęli nie on to Palladino albo jakiś inny wychowanek. Mówicie Marchisio. Zgadzam sie ale pod warunkiem że będzie grał dobrze.

Czy jest dobrze czy jest źle za Juve oddam życie swe!!!
Skywalker

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2007, 16:27

Najprawdopodobniej Pavel Nedved ale on może równo z Del Piero zakończyć kariere to w tedy Trezeguet

Gruber95

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2007, 21:12

Myślę że GIGI ale nie wiadomo czu jeszcze będzie grał Del Piero (mam nadzieję) pogra jeszcze długo bardzo chciałbum aby zagrał na EURO 2012 :-D GIGI jest filarem jak np. John Terry w Chelsea :) GIGI jest dobrym kandydatem :D

Juve, storia di un grande amore.
szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2007, 22:11

Albo Buffon, albo ktorys z nastepcow Del Piero czyli Pazzini lub Quagliarella. A wlasnie, widzieliscie bramki tego drugiego? Prawie kazda niesamowita :-D

AleX_Del_Piero_13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2007, 22:32

Mi się wydaje, że opaske kapitana po Alexie dostanie ktoś kto jeszcze nie gra w Juve bo Alex chce pograć do 40 więc wątpię aby Ci starsi zawodnicy nadający się na kapitana byli jeszcze w klubie.

Skywalker pisze:Najprawdopodobniej Pavel Nedved ale on może równo z Del Piero zakończyć kariere to w tedy Trezeguet
Człowieku Nedved jest dwa lata starszy od Alexa i ma 35 i zamierza zakończyć karierę po następnym sezonie a Alex pogra w Juve jeszcze z 6 lat, więc to jest niemożliwe zeby to Pavel dostał kapitana, a Trezeguet też nie dostanie kapitana ;] Po pierwsze to go tu nie będzie ... hehe a po drugie to się poprostu nie nadaje. :wink:

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2007, 23:38

AleX_Del_Piero_13 pisze: Alex pogra w Juve jeszcze z 6 lat
Pewien jesteś ?
Przecież nawet sam organizm może mu na to nie pozwolić, mimo jego najszczerszych chęci

samtron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 13:06

ja stawiam na kogos z obrony np. Gigi badz kogos doswiadczonego np Nedved, Camor

4n@rChY
-----------------------------------------------
Dla Was Zawsze Bede Spiewal Do Konca
ODPOWIEDZ