Pozycje Zambrotty
- Sarsik
- Juventino
Może chodziło mu, że Zambrotta grając w Bari wystawiany był w ataku, ale czy faktycznie był tam napastnikiem to wątpie.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Przytocz mi przykład kiedy Zambrotta został wystawiony przez Lippiego w ataku... bo ja sobie tego nie przypominam :?Jasiek-x pisze:Wg mnie bardzo dobrze spisuje się prawie na każdej pozycji, szczególnie pomocy i obronie, następnie w ataku, ciekawe jak na bramce
I need a girl that I can train.
- Nedved_fan
- Juventino
Myśle że Gianluca najlepiej spisywał się na lewej obronie. Choć ostatnio nie jest w takiej formie, jak przed sezonem, dalej powinien grać jako lewy obrońca
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wszyscy uwazaja ze Zambrotta powinien grac na prawej pomocy no fakt tylko ze my mamy dwoch swietnych prawych pomocnikow Camoranessie4go i Zambrotte a Lewego obronce jeneo Zambrotte. Pessotto tez jest dobry ale niestety gra coraz gozej. Dlatego uwazam ze jest teraz dobrze chyba ze kupiny jakiegos dobrego lewego obronce ale co zrobic z Camoranessim?? nie mozna go sprzedac bo jest bardzo dobry a na lawce to on sie dziec nie bedzie.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- mnowo
- Qualità Juventino
Najlepsza pozycja dla Zambrotty to lewy obronca, ktory by konstruowal rowniez akcje ofensywne (w CM na przyklad ta pozycja jest niezle ustawiona w takytyce 5-3-2 ATT) wtedy moze wracac i na obrone i konstruowac niezle akcje ofensywne
Zambrotta jest the best... 

- hania
- Juventino
wiecej z niego ozytku w obronie bo nie tylko dobrze broni ale i atakuj. w pomocy mialby mniej sytuacji zeby wykazac sie w obronie. chyba ze juve zafunduje se porzadna obrone wtedy mozna by go przeniesc do pomocy
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Bida
- Juventino
Jak dla mnie Zambrotta może grać z lewej strony, mógłby być takim skrzydłowym obrońco-pomocnikiem :lol: Wtedy pogania z lewej strony od swojej bramki, aż po bramkę przeciwnika.
Na szczęście nie zależy to ode mnie.
Big Fan JUVE <Bida>
- Gigi1986
- Juventino
Zambrotta powinien grać na lewej stronie , ale chyba w obronie. Dobrze włącza sie do akcji ofensywnych , ale robi też dobre wślizgi i jest nieustępliwy. Z lewej strony powinien grać Nedved a gdy Gianluca pójdzie w sukurs Pavel powinien schodzić do środka. Jednak to tylko spekulacje. Niech trener Capello się wykaże sam.
Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
- Pavel87
- Juventino
Dla mnie odpowiedź jest prosta. Zambro musi grać na prawej pomocy. Trzeba sprowadzić Jankulowsiego i już nie bedzie problemu z lewą obroną. Zambrotta jest poprostu stworzony do pomocy i tyle
Forza Squadra Bianconera
- Bob
- Juventino
oczywiście najlepszym miejscem dla Zambrotty jest gra w pomocy chyba sami widzieliscie(Jak z Realem grał bym wyrozniającym sie graczem i pozatym swietnie drybluje i bardziej przyda sie w pomocy niż obronie
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/