2 runda PW : Cesena 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2006, 09:36

Mecz był bardzo ciężki, Juve atakowało, starało się ,ale kapitalnie bronił bramkarz Ceseny lub brakowało skuteczności. Strasznie się ciesze , że Alex po tak długiej przerwie powrócił do gry i po 15 sekundach na murawie wpakował piłke do siatki :-D Mam nadzieje, że w meczu z Napoli nie będzie takiej nerwówki i od pierwszych minut wybiegną na boisko wszyscy nasi mistrzowie świata 8)

Ten skrót który podał Bukol87 nie działa, ale znalazłem inny 8)

:puck: skrót (juventusmania.net)

:puck: skrót (youtube.com)

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2006, 09:49

michalr pisze:będą jakies bramki z meczu???????bardzo chcialbym zobaczyc gola Alexa :pray:
:roll:

co do meczu - pechowo straciliśmy bramkę, błąd popełnił Balza, ale jak to się mówi "kto nie gra to nie popełnia błędów" :wink: ten gol wynikał z gry-obrońca chciał wybić piłkę ale się nie udało :prochno: na skrócie zobaczyłem, że Cesena groźnie kontrowała, głównie za sprawą Papy Waigo (bodajże) :whistle: Na szczęście Bożinow umiał odnaleźć się w polu karnym i zaliczyć trafienie :-D
Alex Del Piero - to było wejście jak marzenie :!: Wszedł tam, na murawę, wspomóc Juve w potrzebie, jakby wściekły, że Jego klub przegrywa, od razu zaczął się rozpychać w polu karnym, zgubił krycie, strzał i rete :!: :happy: Ależ miał nosa DD wpuszczając Alexa właśnie wtedy :bravo:
uff, no ale teraz czekamy na Napoli :twisted:

mateusz017

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2006, 10:20

mógłby ktos wrzucic bramki na inny serwer np na wyslijto.pl bede bardzo wdzieczny!! ps cieszy forma Walerego Bojinova!!!

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2006, 10:33

Ze skrotu ktory widzialem wynikalo, iz byl to strasznie wyrownany mecz :!: A gralismy juz naprawde mocnym skladem, choc mozna ich troche usprawiedliwic, iz jeszcze nie sa odpowiednio ograni po dlugiej przerwie. Juve mial kilka naprawde swietnych okazji do zdobycia bramki, ale Cesena rowniez :wink: Tak jak powiedzial Deschamps, nasza obrona w tym meczu nie grala najlepiej. Co do naszych bramek to zarowno Bojinow jak i Del Piero zachowali sie jak rasowi napastnicy. Gol naszego Il Capitano byl szczegolny :-D
Najwazniejszy jest awans do kolejnej rundy. I mam ogromna nadzieje, ze jeszcze dlugo pogramy w tegorocznej edycji PW...

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2006, 10:53

Pytanie: dlaczego graliśmy jeszcze w starych wyjazdówkach? Powinni juz zacząć grać w czarnych, przeciez są to mecze zaliczane na poczet sezonu 2006/07, Chciałbym zobaczyć piłkarzy w nowych strojach.

Btw. bramka dla ceseny chyba powinna zostać zaliczona na poczet Giannicheddy a nie Pagliuki. Z tego co widzę, gdyby nie nasz pomocnik piłka nie trafiła by nawet w światło bramki.

I jeszcze jedno, czy ktoś kto ma juz skrót do meczu z wywiadem z Alexem mógłby przetłumaczyć sam wywiad? Nie musi być szczegółowo przetłumaczony, tak tylko zebym mógł zakumać o czym gadali.

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2006, 11:00

The_Sickness pisze:Pytanie: dlaczego graliśmy jeszcze w starych wyjazdówkach? Powinni juz zacząć grać w czarnych, przeciez są to mecze zaliczane na poczet sezonu 2006/07, Chciałbym zobaczyć piłkarzy w nowych strojach.
Nie jestem pewien, ale myśle że skoro Cesena wyszła w biało-czarnych to , żeby nie było żadnych nieporozumień Juve musiało zagrać w czerwonych strojach.Swoją drogą według mnie te stroje są beznadziejne i mają tyle wspólnego z Juve co moja babcia :prochno:

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2006, 11:28

The_Sickness pisze: Btw. bramka dla ceseny chyba powinna zostać zaliczona na poczet Giannicheddy a nie Pagliuki. Z tego co widzę, gdyby nie nasz pomocnik piłka nie trafiła by nawet w światło bramki.
ee ja się jednak uprę, że to był Balzaretti :prochno: :wink: a on się na pewno nie obrazi, jeśli nie zapiszą samobója na jego poczet :wink:
The_Sickness pisze: I jeszcze jedno, czy ktoś kto ma juz skrót do meczu z wywiadem z Alexem mógłby przetłumaczyć sam wywiad? Nie musi być szczegółowo przetłumaczony, tak tylko zebym mógł zakumać o czym gadali.
dołączam się do prośby :!: ciekawe, co miał do powiedzenia Alex, więc może znajdzie się ktoś mądry, inteligentny i uczynny i przetłumaczy cosik :smile:
mateusz017 pisze:mógłby ktos wrzucic bramki na inny serwer
ja mogę wrzucić na uploading

mam nadzieję, że skrót będzie ok? bo jeśli chodzi o same bramki to może być gorzej, raczej będą ale trochę to potrwa :prochno:

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2006, 19:44

The_Sickness pisze:Pytanie: dlaczego graliśmy jeszcze w starych wyjazdówkach? Powinni juz zacząć grać w czarnych, przeciez są to mecze zaliczane na poczet sezonu 2006/07, Chciałbym zobaczyć piłkarzy w nowych strojach.
Wydaję mi się, że to nie są stare stroje, tylko alternatywne na ten sezon. W sezonie 2003/2004 też zaprezentowano na początku tylko 2 komplety strojów, a jak wiadomo potem trzeba było dorabiać jeszcze jeden :wink: Na takie mecze jak ten z Ceseną (rónież biało - czarne barwy) taki komplet jest konieczny.

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 19:45

mateusz017 pisze:mógłby ktos wrzucic bramki na inny serwer
Jak obiecałem, tak zrobiłem 8) a oto i same bramki z meczu, dla wytrawnych kolekcjonerów :)
1:0
1:1
1:2
w razie potrzeby służę uploadem na inny serwer

Zablokowany