2 runda PW : Cesena 1-2 JUVENTUS
- Adi666666
- Juventino
Mecz był bardzo ciężki, Juve atakowało, starało się ,ale kapitalnie bronił bramkarz Ceseny lub brakowało skuteczności. Strasznie się ciesze , że Alex po tak długiej przerwie powrócił do gry i po 15 sekundach na murawie wpakował piłke do siatki :-D Mam nadzieje, że w meczu z Napoli nie będzie takiej nerwówki i od pierwszych minut wybiegną na boisko wszyscy nasi mistrzowie świata 8)
Ten skrót który podał Bukol87 nie działa, ale znalazłem inny 8)
:puck: skrót (juventusmania.net)
:puck: skrót (youtube.com)
Ten skrót który podał Bukol87 nie działa, ale znalazłem inny 8)
:puck: skrót (juventusmania.net)
:puck: skrót (youtube.com)
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Wonki
- Juventino
michalr pisze:będą jakies bramki z meczu???????bardzo chcialbym zobaczyc gola Alexa
:roll:
co do meczu - pechowo straciliśmy bramkę, błąd popełnił Balza, ale jak to się mówi "kto nie gra to nie popełnia błędów"

Alex Del Piero - to było wejście jak marzenie :!: Wszedł tam, na murawę, wspomóc Juve w potrzebie, jakby wściekły, że Jego klub przegrywa, od razu zaczął się rozpychać w polu karnym, zgubił krycie, strzał i rete :!:

uff, no ale teraz czekamy na Napoli :twisted:
- mateusz017
- Juventino
mógłby ktos wrzucic bramki na inny serwer np na wyslijto.pl bede bardzo wdzieczny!! ps cieszy forma Walerego Bojinova!!!
- DamKam
- Juventino
Ze skrotu ktory widzialem wynikalo, iz byl to strasznie wyrownany mecz :!: A gralismy juz naprawde mocnym skladem, choc mozna ich troche usprawiedliwic, iz jeszcze nie sa odpowiednio ograni po dlugiej przerwie. Juve mial kilka naprawde swietnych okazji do zdobycia bramki, ale Cesena rowniez
Tak jak powiedzial Deschamps, nasza obrona w tym meczu nie grala najlepiej. Co do naszych bramek to zarowno Bojinow jak i Del Piero zachowali sie jak rasowi napastnicy. Gol naszego Il Capitano byl szczegolny :-D
Najwazniejszy jest awans do kolejnej rundy. I mam ogromna nadzieje, ze jeszcze dlugo pogramy w tegorocznej edycji PW...
Najwazniejszy jest awans do kolejnej rundy. I mam ogromna nadzieje, ze jeszcze dlugo pogramy w tegorocznej edycji PW...
- The_Sickness
- Juventino
Pytanie: dlaczego graliśmy jeszcze w starych wyjazdówkach? Powinni juz zacząć grać w czarnych, przeciez są to mecze zaliczane na poczet sezonu 2006/07, Chciałbym zobaczyć piłkarzy w nowych strojach.
Btw. bramka dla ceseny chyba powinna zostać zaliczona na poczet Giannicheddy a nie Pagliuki. Z tego co widzę, gdyby nie nasz pomocnik piłka nie trafiła by nawet w światło bramki.
I jeszcze jedno, czy ktoś kto ma juz skrót do meczu z wywiadem z Alexem mógłby przetłumaczyć sam wywiad? Nie musi być szczegółowo przetłumaczony, tak tylko zebym mógł zakumać o czym gadali.
Btw. bramka dla ceseny chyba powinna zostać zaliczona na poczet Giannicheddy a nie Pagliuki. Z tego co widzę, gdyby nie nasz pomocnik piłka nie trafiła by nawet w światło bramki.
I jeszcze jedno, czy ktoś kto ma juz skrót do meczu z wywiadem z Alexem mógłby przetłumaczyć sam wywiad? Nie musi być szczegółowo przetłumaczony, tak tylko zebym mógł zakumać o czym gadali.
- Mrówa
- Juventino
Nie jestem pewien, ale myśle że skoro Cesena wyszła w biało-czarnych to , żeby nie było żadnych nieporozumień Juve musiało zagrać w czerwonych strojach.Swoją drogą według mnie te stroje są beznadziejne i mają tyle wspólnego z Juve co moja babciaThe_Sickness pisze:Pytanie: dlaczego graliśmy jeszcze w starych wyjazdówkach? Powinni juz zacząć grać w czarnych, przeciez są to mecze zaliczane na poczet sezonu 2006/07, Chciałbym zobaczyć piłkarzy w nowych strojach.

- Wonki
- Juventino
ee ja się jednak uprę, że to był BalzarettiThe_Sickness pisze: Btw. bramka dla ceseny chyba powinna zostać zaliczona na poczet Giannicheddy a nie Pagliuki. Z tego co widzę, gdyby nie nasz pomocnik piłka nie trafiła by nawet w światło bramki.

dołączam się do prośby :!: ciekawe, co miał do powiedzenia Alex, więc może znajdzie się ktoś mądry, inteligentny i uczynny i przetłumaczy cosikThe_Sickness pisze: I jeszcze jedno, czy ktoś kto ma juz skrót do meczu z wywiadem z Alexem mógłby przetłumaczyć sam wywiad? Nie musi być szczegółowo przetłumaczony, tak tylko zebym mógł zakumać o czym gadali.
ja mogę wrzucić na uploadingmateusz017 pisze:mógłby ktos wrzucic bramki na inny serwer
mam nadzieję, że skrót będzie ok? bo jeśli chodzi o same bramki to może być gorzej, raczej będą ale trochę to potrwa

- Mr Cezary
- Juventino
Wydaję mi się, że to nie są stare stroje, tylko alternatywne na ten sezon. W sezonie 2003/2004 też zaprezentowano na początku tylko 2 komplety strojów, a jak wiadomo potem trzeba było dorabiać jeszcze jedenThe_Sickness pisze:Pytanie: dlaczego graliśmy jeszcze w starych wyjazdówkach? Powinni juz zacząć grać w czarnych, przeciez są to mecze zaliczane na poczet sezonu 2006/07, Chciałbym zobaczyć piłkarzy w nowych strojach.