Koniec triady
- eRTeJot
- Juventino
Kibicowanie Juve nie jest obowiazkowe i nikt Cie do niego nie zmusza. Jak chcesz to mozesz pokochac klub z Katalonii.....Cr3aTiVe pisze:Jestem kibicem Juve od 10 lat ale teraz miłość do tego klubu zamienia się w niechęć... Szkoda mi tylko takich piłkarzy jak Vieira,Emerson,Del Piero ,Buffon,Zambrotta i ALEX DEL PIERO (
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
No cuz jak sie dowiedzialem o odejsciu Triady, od razu nasunela mi sie taka mysl o nowym Juventusie, o tym ze konczy sie cos starego a zaczyna sie cos nowego. Jednak teraz tak naprawde sie zastanawiam czy te czasy aby napewno beda lepsze?
W degradacje szczerze mowiac nie wierze(poprostu nie moge sobie jakos tego wyobrazic) , chyba najlagodniejszą karą jest teraz ujemny bilans punktowy na poczatek nastepnego sezonu. Jak jeszcze zobaczylem dzis te wiadomosc o rzekomym udziale w aferze "czarnego totka" naszego Gigiego to juz wogole myslalem ze sie zalamie...
Nigdy nie wierzylem kompletnie we wszystkie oszczerstwa ze strony kibicow Romy, Milanu czy Interu ale teraz wychodzi jednak na jaw ze w kazdej plocie jest jednak ziarenko prawdy...
W degradacje szczerze mowiac nie wierze(poprostu nie moge sobie jakos tego wyobrazic) , chyba najlagodniejszą karą jest teraz ujemny bilans punktowy na poczatek nastepnego sezonu. Jak jeszcze zobaczylem dzis te wiadomosc o rzekomym udziale w aferze "czarnego totka" naszego Gigiego to juz wogole myslalem ze sie zalamie...
Nigdy nie wierzylem kompletnie we wszystkie oszczerstwa ze strony kibicow Romy, Milanu czy Interu ale teraz wychodzi jednak na jaw ze w kazdej plocie jest jednak ziarenko prawdy...
- Swider10
- Juventino
Teraz kiedy juz nie ma "Triady" a szczególnie Lucka zebaczymy czy Juve bedzie w stanie sobie pogradzić bez swojego dyrektora generalnego. Szczeze mowiąc nie widze nikogo na jego miejsce Lucek wydaje mi sie jak by był niezastąpiony, ale kto wie moze znajdzie sie ktos taki jak on albo i lepszy. Dobrze (moim zdaniem) ze całe zaplecze Juve podało sie do dymisji a nie np. tylko "Triada" bo tak jak juz tu pisano teraz nadejdzie NOWA ERA JUVENTUSU oby była pełna sukcesów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...............::::::::::::::: Juventus Turyn ::::::::::::::...............
...............::::::::::::::: Juventus Turyn ::::::::::::::...............
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Lypsky
- Juventino
Coś się kończy coś zaczyna, nie ma wśród nas Gianniego i Umberto, nasz Grande Marcello nie jest trenerem, a teraz przyszedł czas na triade.
Nadchodzi nowa era, nowy Juventus. Dobrze się stało, nie widze możliwości aby Moggi, który bądź co bądź wmieszał nas w tą afere (mimo wszystko dzięki za te wszystkie lata) mógł nadal pracować w naszym klubie.
Trzeba rozpocząć budowanie wielkiego Juve od początku (może lekka przesada), mam nadzieje, że będzie to klub z postaciami takimi jak Platini, Conte czy Baggio (
). Zapewne pożegnamy się z Capello, nie będe po nim płakał.
Nadchodzą nowe czasy, czy lepsze?
Nadchodzi nowa era, nowy Juventus. Dobrze się stało, nie widze możliwości aby Moggi, który bądź co bądź wmieszał nas w tą afere (mimo wszystko dzięki za te wszystkie lata) mógł nadal pracować w naszym klubie.
Trzeba rozpocząć budowanie wielkiego Juve od początku (może lekka przesada), mam nadzieje, że będzie to klub z postaciami takimi jak Platini, Conte czy Baggio (

Nadchodzą nowe czasy, czy lepsze?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- DP
- Juventino
Troche szkoda, odwalali dobrą robote u nas ale wszystko ma swój koniec. Napewno znajdziemy godnych zastępców. A może po odejściu triady przynajmiej nie bedzie tlye afer związanych z Juventusem... :roll:

Ja rónież!hara pisze:Będzie dobrze, wierzę w to...
Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
- Gotti
- Juventino
Racja, kupili kilka mistrzostw i zarobili ogromną kase, rzeczywiście szkoda.troche szkoda, odwalali dobrą robote u nas ale ....

Za co ty mu dziękujesz? Za to że zniszczył Juventus? Za to że kupił Scudetto? Za to że zastraszał innych działaczy? Za to że jest zakałą Serie A?Dobrze się stało, nie widze możliwości aby Moggi, który bądź co bądź wmieszał nas w tą afere (mimo wszystko dzięki za te wszystkie lata)
Widże jacy wy jesteście zaślepieni..To co zrobił Moggi to hańba i wstyd dla całego Calcio.
Myśle ze jak nas zdegradują to z jednej strony wyjdzie to klubowi na dobre, bo odechce się krętactwa i oszustwa.
Forza Juve!
- Tombalu
- Juventino
Moggi pogrywał ostro, grał na cienkiej lini prawa. Załatwił nam kilka swietnych transerów - polityka transferowa JUVE była całkiem udana.
Ale tak naprawde to Lucjan swoimi działaniami wyrządził nam wiecej złego niz dobrego. I co najgorsze po porstu nas kibiców oszukiwał ja np. czuje sie oszukany!
Nie wiem jak pozostali "fani Lucjana"??
Ale tak naprawde to Lucjan swoimi działaniami wyrządził nam wiecej złego niz dobrego. I co najgorsze po porstu nas kibiców oszukiwał ja np. czuje sie oszukany!
Nie wiem jak pozostali "fani Lucjana"??
- Gotti
- Juventino
Dokładnie! Ja takze czuje się oszukany! Scudetto z zeszłego roku nie jest nasze, jest Milanu i to jest wielka hańba.Ale tak naprawde to Lucjan swoimi działaniami wyrządził nam wiecej złego niz dobrego. I co najgorsze po porstu nas kibiców oszukiwał ja np. czuje sie oszukany!
Większość pisze teksty typu " Lucek dziękujemy za wszystko" przecież to jest żałosne! Za mu dziękować? Zhańbił klub najgorzej jak tylko mógł.Nie wiem jak pozostali "fani Lucjana"??
Mam nadzieje że Moggi i ten jego odsiedzą wiele lat w wiezieniu, to może ich czegoś nauczy.
- forza bianco-neri
- Juventino
Szkoda, że odeszli w taki sposób, no ale cóż jeśli się mataczy i cwaniakuje to nie ma innego wyjścia. Mam nadzieje, że nie odejmą Juventusowi mistrzostwa, może będziemy musieli startować w przyszłym sezonie z ujemnymi punktami? Mam nadzieje, że za przekręty zarządu nie odpowie klub, no ale logicznie myśląc powinniiśmy stracić mistrzostwo, bądż powinniśmy zostać ukarani odjęciem punktów z meczów, na które Moggi przydzielał ędziów i do tego kara finansowa...
Juve per Sempre
- Lypsky
- Juventino
Może za to, że nasz klub jest w świetnej sytuacji finansowej? Może za to, że mamy podpisane kontrakty z dobrymi sponsorami? Może za transfery jakich dokonał na przełomie lat? Może dlatego, że był z nami tak długi czas? Może dlatego, że współpracował z Giannim i Umberto? Może dlatego, że był Juventino?Marq_ pisze: Za co ty mu dziękujesz?
Wiem, że jesteś kibicem Juve od momentu kiedy tata kupił ci koszulke Del Piero i odkąd obejrzałeś mecz z Realem w 2003, więc pewnie dlatego jesteś ograniczony do tej jednej sytuacji (afery) :>Marq_ pisze:Widże jacy wy jesteście zaślepieni..To co zrobił Moggi to hańba i wstyd dla całego Calcio.
A grupa lamusów pójdzie kibicować Barcelonie.Marq_ pisze:Myśle ze jak nas zdegradują to z jednej strony wyjdzie to klubowi na dobre, bo odechce się krętactwa i oszustwa.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2006, 17:23 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tombalu
- Juventino
DjJuve
OKi Moggi ma sporo plusów o których wspomniałem, ale pomyśl czy teraz ktoś w Europie bedzie pamietał np. o jego transferach ? NIE!! Bedą pamietac tego Lucjana co ustawial mecze i miał układy z sedziami.
Jest mi po prostu wstyd za Lucjana i za te jego "działania" I tez uwazam, iż ostatecznie Lucjan zhańbił dobre imie JUVE!
I jeszcze dodadam ze kibicem JUVE jestem napewno dłuzej niz Ty od 1993, gdy zdobywali Puchar Mistrzów byłem w Rzymie i zawsze byłem z nimi i nic tego nie zmieni - tylko ze teraz czuje wstyd i jest mi głupio!!
OKi Moggi ma sporo plusów o których wspomniałem, ale pomyśl czy teraz ktoś w Europie bedzie pamietał np. o jego transferach ? NIE!! Bedą pamietac tego Lucjana co ustawial mecze i miał układy z sedziami.
Jest mi po prostu wstyd za Lucjana i za te jego "działania" I tez uwazam, iż ostatecznie Lucjan zhańbił dobre imie JUVE!
I jeszcze dodadam ze kibicem JUVE jestem napewno dłuzej niz Ty od 1993, gdy zdobywali Puchar Mistrzów byłem w Rzymie i zawsze byłem z nimi i nic tego nie zmieni - tylko ze teraz czuje wstyd i jest mi głupio!!
- Gotti
- Juventino
Ale ta sytuacja finansowa i kontrakty ze sponsorami to tylko dzięki temu że byliśmy najlepsi. Ale sam wiesz że tylko pozornie byliśmy najlepsi...Może za to, że nasz klub jest w świetnej sytuacji finansowej? Może za to, że mamy podpisane kontrakty z dobrymi sponsorami? Może za transfery jakich dokonał na przełomie lat? Może dlatego, że był z nami tak długi czas? Może dlatego, że współpracował z Giannim i Umberto? Może dlatego, że był Juventino?
Tu trafiłeś bo tak rzeczywiście było.Wiem, że jesteś kibicem Juve od momentu kiedy tata kupił ci koszulke Del Piero
Tylko nie było to w 2003 roku, a w roku 1998, więc nie wypisuj bzdur na mój temat ok?i odkąd obejrzałeś mecz z Realem w 2003, więc pewnie dlatego jesteś ograniczony do tej jednej sytuacji (afery) :>
Jak zdegradują nas to pewnie połowa rzeczywiście "zrezygnuje" z Juve, ale ja będe kibicował bianconerim nawet jak polecimy do Serie C i odbiorą nam trofea...A grupa lamusów pójdzie kibicówać Barcelonie.
- Lypsky
- Juventino
Dlatego odszedł i nie jest już związany z Juve, to tylko część kary.Tombalu pisze: OKi Moggi ma sporo plusów o których wspomniałem, ale pomyśl czy teraz ktoś w Europie bedzie pamietał np. o jego transferach ? NIE!! Bedą pamietac tego Lucjana co ustawial mecze i miał układy z sedziami.
Słowa kierowałem do Marq_, więc nie wiem po co się tłumaczysz? :>Tombalu pisze:I jeszcze dodadam ze kibicem JUVE jestem napewno dłuzej niz Ty