Stroje Juve na przyszły sezon
- nordahl
- Milanista
Ciekawy jestem, co moglibyscie miec na koszulkach w przypadku zerwania umowy z Nike i Tamoil po degradacji do Serie B.
Legea i Banca di Torino?

Legea i Banca di Torino?

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- Tombalu
- Juventino
Kochany milanisto nie martw sie tak o nasze koszulki
Tak teraz sobie cos skojarzyłem - czy pamietacie akcje z reklamą Opla i sedzią Colina. To chyba dosć mocno watpliwa akcja reklamowa z udziałem arbitra - tez mozna rzucic podejrzenia, czy Colina wczesniej juz nie mial kontaktów z Oplem - generalnym sponsorem, Milanu i czy zwiazku z tym nie wpływał na wyniki.
Takie domniemania i sugestie mozna bardzo łatwo wykreować, wystarczy rzucic kilka gorących artykułow w prasie i robi sie z tego afera. Tylko, że wtedy jakość prasa pro-premiera Silvio tego nie podgrzała.
Tak, ze wiesz milanisto - wiecej spokoju w rzucaniu domniemań i powiązań!!

Tak teraz sobie cos skojarzyłem - czy pamietacie akcje z reklamą Opla i sedzią Colina. To chyba dosć mocno watpliwa akcja reklamowa z udziałem arbitra - tez mozna rzucic podejrzenia, czy Colina wczesniej juz nie mial kontaktów z Oplem - generalnym sponsorem, Milanu i czy zwiazku z tym nie wpływał na wyniki.
Takie domniemania i sugestie mozna bardzo łatwo wykreować, wystarczy rzucic kilka gorących artykułow w prasie i robi sie z tego afera. Tylko, że wtedy jakość prasa pro-premiera Silvio tego nie podgrzała.
Tak, ze wiesz milanisto - wiecej spokoju w rzucaniu domniemań i powiązań!!
- The_Sickness
- Juventino
Sam jes narysowałeś ? I ten numerek na plecach nie taki :naughty:
- Borkos
- Juventino
Przerobiłem tek które wrzucił tu r3iko.
Faq...ale gafa z tym numerkiem. Po protu miał być Zlatan tak jak na pierwowzorze, ale gdy na samym końcu dodawałem nazwisko, okazało się że Ibrahimovic będzie za duże, lub niewyraźne. Więc zmieniłem na Del Piero zapominając o zmianie numeru ^^'
Faq...ale gafa z tym numerkiem. Po protu miał być Zlatan tak jak na pierwowzorze, ale gdy na samym końcu dodawałem nazwisko, okazało się że Ibrahimovic będzie za duże, lub niewyraźne. Więc zmieniłem na Del Piero zapominając o zmianie numeru ^^'
- Ziolowy
- Juventino
Borkos gratuluje pomyslu i talentu
hehe. Mi sie podobaja te stroje pol biale, pol czarne
Mimo, ze jest to jakies oderwanie sie od tradycji, to Juve bedzie sie wyroznialo 

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Zapytajcie na San Siro...
- Aseroth II
- Juventino
nordahl pisze:Ciekawy jestem, co moglibyscie miec na koszulkach w przypadku zerwania umowy z Nike i Tamoil po degradacji do Serie B.
wasze będą poprostu całe puste i będzie jeden kolor (za drogie będą dla was pasy)

- tabo89
- Juventino
mi tez sie nawet podobaja ale tylko jako nasze stroje rezerwowe na wyjazd bo pasy sa nie do zastapienia.Ziolowy pisze:Borkos gratuluje pomyslu i talentuhehe. Mi sie podobaja te stroje pol biale, pol czarne
Mimo, ze jest to jakies oderwanie sie od tradycji, to Juve bedzie sie wyroznialo
a co do mialnistow to najpierw afera z oplem i colliną a teraz podobno nowym sponsoprem jest batandwin.com czyli zaklady bukmacherskie... bez komentarza wiadomo jakie skojarzenia w zwiazku z ostatnia afera z obstawianiem meczy
- Tom_my
- Juventino
http://img148.imageshack.us/my.php?image=e41b4yq.jpg
jak dla mnie porażka...nie dość że i tak Juventus przeżywa trudne chwile, to jeszcze nike odbiera nam jeden z naszych symboli i niszczy tradycję..
edit: zdaję sobię sprawę że to fake, jednak ten projekt jest juz pokazywany od dluższego czasu, i jest on niestety chyba coraz bardziej prawdopodobny : /
jak dla mnie porażka...nie dość że i tak Juventus przeżywa trudne chwile, to jeszcze nike odbiera nam jeden z naszych symboli i niszczy tradycję..
edit: zdaję sobię sprawę że to fake, jednak ten projekt jest juz pokazywany od dluższego czasu, i jest on niestety chyba coraz bardziej prawdopodobny : /
- Lato1897
- Juventino
Oooo nieeeeeeeee! Ja na to nie pozwalam! Koszulki są nawet spoko ale mogą być tylko jako rezerwowe, ale w sumie zeby być rezerwowymi to musiały by mieć inne kolory...No ale pasy muszą zostać, muszą i koniec!
Myśle ze to nie tylko moje zdanie

- Paweł Sz.
- Juventino
Zgadzam się z tobą. Te koszulki jako rezerwowe moglyby byc w zółto- niebieskie barwy, z przewaga niebieskiego, myślę, ze dobrze by wyglądałyLato1897 pisze:Oooo nieeeeeeeee! Ja na to nie pozwalam! Koszulki są nawet spoko ale mogą być tylko jako rezerwowe, ale w sumie zeby być rezerwowymi to musiały by mieć inne kolory...No ale pasy muszą zostać, muszą i koniec!

- blk01
- Juventino
- TrInItY
- Juventino
te koszulki są obrzydliwe. a pfe a fuj!
ani jako rezerwowe ani na trening nie nic wywalić zniszczyć spalić :evil:
zresztą..ja nie rozumiem..co oni mają do paów?
chcą pokazać jacy są super fajni i potrafią zmienić wzór koszulki? :evil:
ani jako rezerwowe ani na trening nie nic wywalić zniszczyć spalić :evil:
zresztą..ja nie rozumiem..co oni mają do paów?
chcą pokazać jacy są super fajni i potrafią zmienić wzór koszulki? :evil:
- white_wolv
- Juventino
Martwcie sie lepiej o swoje.nordahl pisze:Ciekawy jestem, co moglibyscie miec na koszulkach w przypadku zerwania umowy z Nike i Tamoil po degradacji do Serie B.
Legea i Banca di Torino?![]()
- mesju
- Qualità Juventino
Zabiję Was... a mi ten projekt się podoba. Musi spełnić tylko jeden warunek - nie może to być pierwsza koszulka. Nie możemy pozwolić, aby ukradli nam pasy (albo niech wszystkie zebry przemalują w podobny sposób). Nie miałbym nic przeciwko, gdyby takie stroje nasi piłkarze zakładali na wyjazdach.Tom_my pisze:http://img148.imageshack.us/my.php?image=e41b4yq.jpg
Będą jakie będą. Na pewno nie będą brzydsze od tych, które robi Adidasnordahl pisze:Ciekawy jestem, co moglibyscie miec na koszulkach w przypadku zerwania umowy z Nike i Tamoil po degradacji do Serie B.
Legea i Banca di Torino?![]()