Stroje Juve na przyszły sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2006, 02:18

Ciekawy jestem, co moglibyscie miec na koszulkach w przypadku zerwania umowy z Nike i Tamoil po degradacji do Serie B.

Legea i Banca di Torino? :prochno: :smile:

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2006, 07:46

Kochany milanisto nie martw sie tak o nasze koszulki :)

Tak teraz sobie cos skojarzyłem - czy pamietacie akcje z reklamą Opla i sedzią Colina. To chyba dosć mocno watpliwa akcja reklamowa z udziałem arbitra - tez mozna rzucic podejrzenia, czy Colina wczesniej juz nie mial kontaktów z Oplem - generalnym sponsorem, Milanu i czy zwiazku z tym nie wpływał na wyniki.

Takie domniemania i sugestie mozna bardzo łatwo wykreować, wystarczy rzucic kilka gorących artykułow w prasie i robi sie z tego afera. Tylko, że wtedy jakość prasa pro-premiera Silvio tego nie podgrzała.

Tak, ze wiesz milanisto - wiecej spokoju w rzucaniu domniemań i powiązań!!

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Borkos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2006, 10:22

Mi się takie podobają :P

Obrazek

Obrazek
Nie sztuką jest być z drużyną kiedy cały czas wygrywa. Sztuką jest być z nią gdy nadejdą gorsze chwile....
The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2006, 11:50

Sam jes narysowałeś ? I ten numerek na plecach nie taki :naughty:

Borkos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2006, 13:02

Przerobiłem tek które wrzucił tu r3iko.

Faq...ale gafa z tym numerkiem. Po protu miał być Zlatan tak jak na pierwowzorze, ale gdy na samym końcu dodawałem nazwisko, okazało się że Ibrahimovic będzie za duże, lub niewyraźne. Więc zmieniłem na Del Piero zapominając o zmianie numeru ^^'

Obrazek
Nie sztuką jest być z drużyną kiedy cały czas wygrywa. Sztuką jest być z nią gdy nadejdą gorsze chwile....
Ziolowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2006, 14:44

Borkos gratuluje pomyslu i talentu :wink: hehe. Mi sie podobaja te stroje pol biale, pol czarne :wink: Mimo, ze jest to jakies oderwanie sie od tradycji, to Juve bedzie sie wyroznialo :D

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Aseroth II

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2006, 10:22

nordahl pisze:Ciekawy jestem, co moglibyscie miec na koszulkach w przypadku zerwania umowy z Nike i Tamoil po degradacji do Serie B.

wasze będą poprostu całe puste i będzie jeden kolor (za drogie będą dla was pasy)

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2006, 10:39

Ziolowy pisze:Borkos gratuluje pomyslu i talentu :wink: hehe. Mi sie podobaja te stroje pol biale, pol czarne :wink: Mimo, ze jest to jakies oderwanie sie od tradycji, to Juve bedzie sie wyroznialo :D
mi tez sie nawet podobaja ale tylko jako nasze stroje rezerwowe na wyjazd bo pasy sa nie do zastapienia.

a co do mialnistow to najpierw afera z oplem i colliną a teraz podobno nowym sponsoprem jest batandwin.com czyli zaklady bukmacherskie... bez komentarza wiadomo jakie skojarzenia w zwiazku z ostatnia afera z obstawianiem meczy

Obrazek
Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 13:07

http://img148.imageshack.us/my.php?image=e41b4yq.jpg

jak dla mnie porażka...nie dość że i tak Juventus przeżywa trudne chwile, to jeszcze nike odbiera nam jeden z naszych symboli i niszczy tradycję..

edit: zdaję sobię sprawę że to fake, jednak ten projekt jest juz pokazywany od dluższego czasu, i jest on niestety chyba coraz bardziej prawdopodobny : /

Lato1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 14:14

Oooo nieeeeeeeee! Ja na to nie pozwalam! Koszulki są nawet spoko ale mogą być tylko jako rezerwowe, ale w sumie zeby być rezerwowymi to musiały by mieć inne kolory...No ale pasy muszą zostać, muszą i koniec!
Myśle ze to nie tylko moje zdanie

Obrazek
Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 14:56

Lato1897 pisze:Oooo nieeeeeeeee! Ja na to nie pozwalam! Koszulki są nawet spoko ale mogą być tylko jako rezerwowe, ale w sumie zeby być rezerwowymi to musiały by mieć inne kolory...No ale pasy muszą zostać, muszą i koniec!
Myśle ze to nie tylko moje zdanie
Zgadzam się z tobą. Te koszulki jako rezerwowe moglyby byc w zółto- niebieskie barwy, z przewaga niebieskiego, myślę, ze dobrze by wyglądały :) . A tak na marginesie to te stroje przypominaja mi ubrania tych błaznów na królewskich dworach... :| :prochno: .

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 17:00

koszulka przypomina te z akcji STAND UP SPEAK UP

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 17:09

te koszulki są obrzydliwe. a pfe a fuj!

ani jako rezerwowe ani na trening nie nic wywalić zniszczyć spalić :evil:

zresztą..ja nie rozumiem..co oni mają do paów?

chcą pokazać jacy są super fajni i potrafią zmienić wzór koszulki? :evil:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 18:01

nordahl pisze:Ciekawy jestem, co moglibyscie miec na koszulkach w przypadku zerwania umowy z Nike i Tamoil po degradacji do Serie B.
Martwcie sie lepiej o swoje.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 18:20

Tom_my pisze:http://img148.imageshack.us/my.php?image=e41b4yq.jpg

jak dla mnie porażka...nie dość że i tak Juventus przeżywa trudne chwile, to jeszcze nike odbiera nam jeden z naszych symboli i niszczy tradycję..

edit: zdaję sobię sprawę że to fake, jednak ten projekt jest juz pokazywany od dluższego czasu, i jest on niestety chyba coraz bardziej prawdopodobny : /
Zabiję Was... a mi ten projekt się podoba. Musi spełnić tylko jeden warunek - nie może to być pierwsza koszulka. Nie możemy pozwolić, aby ukradli nam pasy (albo niech wszystkie zebry przemalują w podobny sposób). Nie miałbym nic przeciwko, gdyby takie stroje nasi piłkarze zakładali na wyjazdach.

Będą jakie będą. Na pewno nie będą brzydsze od tych, które robi Adidas :pray: i te trzy paski na ramionach (przypomina mi to tekst piosenki). To dopiero jest FUJ... :doh:

ODPOWIEDZ