Inter Mediolan oskarża sędziów !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 12:59

W zasadzie wszystko zostalo juz tu powiedziane, ale nie umiem sie powstrzymac od komentarza :wink: Otoz moim zdaniem kazdy ma prawo byc niezadowolony blednymi decyzjami arbitra, ale to co sie teraz wyrabia (czyt. to co wyrabiaja przede wszystkim Interzysci) to juz jest zdecydowana przesada :angry: Przeciez to nie byly nie wiadomo jakie bledy. Poza tym to sie zdarzylo po raz pierwszy w tym sezonie. No ale Inter musial podgrzac atmosfere przed Derby D'Italia :evil: "Jeżeli coś dzieje się na korzyść Juventusu, cały świat dostaje szału..." i to jest niestety prawda, to co powiedzial Moggi :!:

...
Przychodzi mały Interista do ojca i pyta:
- Tato, a co to jest Scudetto ?
:smile:

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 13:19

noto zaczela sie wojna przeczytajcie to:

Turyński dziennik sportowy "Tuttosport" twierdzi, że Juventus Turyn przygotowuje płytę DVD z nagraniem wszystkich kontrowersyjnych decyzji arbitrów na korzyść mediolańskiego Interu w bieżącym sezonie.

W całym przedsięwzięciu "Starej Damie" pomaga stacja telewizyjna Rai. Na DVD mają znaleźć się fragmenty meczów: Juventus - Inter z Superpucharu Włoch, Lazio - Inter, Siena - Inter, Inter - Parma z Pucharu Włoch, Inter - Cagliari i Treviso - Inter.

Informacja póki co nie została potwierdzona ani przez władze "Starej Damy" ani też przez telewizję Rai.

http://www.pilka.pl/?mid=1&show=47917

moze wreszcie wladze interu i wogole kibice ich sie uspokoja jak ten filmik dojdzie do skutku :P co o tym sadzicie?

kapec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 13:38

bramka chyba jednak byla ze spalonego....ale bylo minelo
ale chcialbym nawiazac do zachowania polskich kibicow interu...wszedlem na forum, zeby zobaczyc jak reaguja na ta sytuacje, nie spodziewalem sie za wiele, ale jeden post mnie rozbawil...bo jeden z kibicow...napisal, ze kupi sobie kalacha, i przyjdzie na stadion alpejski i rozwali wszystkich...
rozumiem ich flustracje ale oni zachowuja sie jak dzieci :think:

Juventus - today, tommorow, always
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 13:39

Najzabawniejsze w całej tej kłótni jest to, że najwięcej pretensji ma inter, a Udine jedynie skromnie przebolewa decyzje sędziego. Widać lubicie pchac się tam gdzie was nie trzeba. Myślicie, że te dwa punkty by was zbawiły... :rotfl: może jeszcze scudetto zdobędziecie :shock: Ja szybciej dałbym szanse romie niż wam :twisted: Wg mnie ta awantura jest bezsensowna jak podważanie decyzji sędziów, których zwykle nie można zmienić.

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 13:45

kapec pisze:bramka chyba jednak byla ze spalonego....ale bylo minelo
ale chcialbym nawiazac do zachowania polskich kibicow interu...wszedlem na forum, zeby zobaczyc jak reaguja na ta sytuacje, nie spodziewalem sie za wiele, ale jeden post mnie rozbawil...bo jeden z kibicow...napisal, ze kupi sobie kalacha, i przyjdzie na stadion alpejski i rozwali wszystkich...
przecierz tam na stronce interu na forum jest 90% 14-15latkow to mnie to nie dziwi ...keidys jak tam wszedlem to mnie wyzucili z forum za nic sory za to ze mialem nick"juventusek" tak samo bylo z czatem :roll:

Lombardinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 13:50

kiedy juve już gra słabiej od Interu który depcze im po pietach to uciekaja do sędziów. trudno teraz takie oswiadczeni gówno dadzą ale zobaczymy w niedzielę!!! Forza INTER

Aha zaznacznie mnie jako Interista a nie jako Juventino nie jestem tak głupi :angry: żeby być za juve

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 13:54

Lombardinho pisze:kiedy juve już gra słabiej od Interu który depcze im po pietach to uciekaja do sędziów. trudno teraz takie oswiadczeni ### dadzą ale zobaczymy w niedzielę!!! Forza INTER

Aha zaznacznie mnie jako Interista a nie jako Juventino nie jestem tak głupi :angry: żeby być za juve
Tak zobaczymy jak sędzia sprzyja Juve i bianconerri wygrywają z wami 3:0. Rzeczywiście nie macie szans.

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 14:28

DamKam pisze:Przychodzi mały Interista do ojca i pyta:
- Tato, a co to jest Scudetto ?
:smile:
Jaki to ma związek z tematem ?
Mati1990 pisze:moze wreszcie wladze interu i wogole kibice ich sie uspokoja jak ten filmik dojdzie do skutku :P co o tym sadzicie?
No bardzo dobry pomysł. Ten film będzie trwał max kilka minut (razem z powtórkami) i dzięki niemu Moggi poczuje się wyższy. Ale jeśli ktoś zdecyduje się nagrać podobny film o przekrętach Juventus to będzie musiał zrobić z niego serial.
kapec pisze:bramka chyba jednak byla ze spalonego....ale bylo minelo
Przytocz też wypowiedzi innych użytkowników z tamtego forum . a może takich nie było ? Gdyba ta cała afera dotyczyła Milanu bądź Interu to w tu w tym dziale był by już dawno nowy temat z kilkoma zapisanymi stronami oburzonych Juventusów.
Mati1990 pisze:przecierz tam na stronce interu na forum jest 90% 14-15latkow to mnie to nie dziwi ...keidys jak tam wszedlem to mnie wyzucili z forum za nic sory za to ze mialem nick"juventusek" tak samo bylo z czatem :roll:
Lepiej spójrz na swoje podwórko ...

Inter per SempreObrazek
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 14:39

Heh, bijcie sie :!: :prochno:

Polecam przeczytac artykuł który napisała znajoma nam p. Agnieszka z portalu pilka.pl ale odziwo nawet broniła Juventus :)

http://pilka.pl/?mid=1&show=47914

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 14:40

Mati1990 pisze:noto zaczela sie wojna przeczytajcie to:

Turyński dziennik sportowy "Tuttosport" twierdzi, że Juventus Turyn przygotowuje płytę DVD z nagraniem wszystkich kontrowersyjnych decyzji arbitrów na korzyść mediolańskiego Interu w bieżącym sezonie.

W całym przedsięwzięciu "Starej Damie" pomaga stacja telewizyjna Rai. Na DVD mają znaleźć się fragmenty meczów: Juventus - Inter z Superpucharu Włoch, Lazio - Inter, Siena - Inter, Inter - Parma z Pucharu Włoch, Inter - Cagliari i Treviso - Inter.

Informacja póki co nie została potwierdzona ani przez władze "Starej Damy" ani też przez telewizję Rai.

moze wreszcie wladze interu i wogole kibice ich sie uspokoja jak ten filmik dojdzie do skutku :P co o tym sadzicie?
Nie podoba mi sie ten pomysl i mam nadzieje, ze to jakas glupia plotka :!: Nie zrownujmy sie do poziomu Interu :stop: My nakrecimy filmik o nich, oni o nas :roll: I do czego niby to mialoby dazyc :think: Bez przesady...

EDIT:
Jestem pozytywnie zaskoczony artykulem podanym przez paku autorstwa pani Agnieszki z pilka.pl :ok:
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2006, 14:47 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 14:40

TdF pisze:Ale jeśli ktoś zdecyduje się nagrać podobny film o przekrętach Juventus to będzie musiał zrobić z niego serial.
Nie przesadzasz czasem?Przekręty a pomyłki sędziego to 2 różne sprawy.Ja szanuje inne drużyny i ich kibiców jeśli oni się zachowują tak samo w stosunku do mnie.Widzę że Ty jesteś zakompleksionym gówniarzem który swoją irytacją próbuje stłumić złość związaną z niepowodzeniami Interu.Wybacz ale jeśli chcesz dyskutować to w sposób normalny a nie prowokujący do takich słów :roll:
TdF pisze:Gdyba ta cała afera dotyczyła Milanu bądź Interu to w tu w tym dziale był by już dawno nowy temat z kilkoma zapisanymi stronami oburzonych Juventusów.
Zauważ że nie raz sędzia się mylił na korzyść Interu i jakoś nie było kilku stron zapisanych na ten temat.Zresztą po co kibice Juventusu mają się oglądać na Inter?Nie muszą bo to kto wygra Scudetto zależy od wszystkich meczy w sezonie i lepiej się na tym koncentrować.

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 14:45

Mati1990 pisze:noto zaczela sie wojna przeczytajcie to:

Co za plota, o matko ... :doh:

To Moggi publicznie nie oskarża zadnego klubu o pomoc sędziów, a nagle zgodziłby sie na nagranie takiej płyty? W ten sposób straciłby resztki swojego honoru i tak juz mocno nadszarpanego we Włoszech 8)

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 14:52

Mati1990 pisze:przecierz tam na stronce interu na forum jest 90% 14-15latkow to mnie to nie dziwi ...keidys jak tam wszedlem to mnie wyzucili z forum za nic sory za to ze mialem nick"juventusek" tak samo bylo z czatem :roll:
TdF pisze: Lepiej spójrz na swoje podwórko ...

powiedz mi jedno co ma moje podworko do forum interu ?na twoim osiedlu wogole nie ma zadnego 16 latka?wiesz jezeli porownujesz forum interu z moim osiedlem to na serio tam na tym forum sa 15 latki bo ja nie mam sie czego wstydzic ze u mnie na osiedlu sa w moim wieku osobki wkoncu nie mieszkam w Warszawie...tylko w Zawierciu jakbys nie zauwazyl

kozakmc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 15:32

Przpomnijmy tlko sobie Coppa Italia i wszystko bedzie jasne....to 16 lat trochę was nauczylo szczekania.... :/ :/ :/ :/
wszystko tylko po to zeby zepsuc atmosrere w druzynie,...a kara moze byc chlosta w najblizszej kolejce! tylko i wylacznie. Bede ogladal wiec zobaczymy komu sprzyja szczescie albo sedzia....strzeżcie sie pilkarze interu Moggi przygotowal duzo koksu :smile: :rotfl: :rotfl: nie bedziecie mieli szans

kapec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 15:56

zanim przeczytałem tą notke z pilka.pl sam wywnioskowalem ze jakos ten sezon opiewa w szczegolnie wrogie nastawienie druzyn seria A do juve.
ale nie odbiegając od tematu...wydaje mi sie ze kibice interu za bardzo sie flustruja...kazdemu sedzia raz pomoze raz skrzywdzi...to jest pilka nozna! to byl incydent, epizod ktorego nie ma co roztrzesywac tylko dalej zyc i kibicowac SWOIM druzynom, a nie ciagle szukac winnych w innych :angry:

Juventus - today, tommorow, always
ODPOWIEDZ