Forumowicz od A do Z - vol.2
- Lypsky
- Juventino
Skończyły Ci się pomysły na nowe konta?mnowo pisze:Tak czy inaczej podskoczyłeś w rankingu

Tylko na grono wrzuciłem :>mnowo pisze:Przestałem się łudzić, jak zobaczyłem, że Lypsky wstawił na naszej-klasie obrazek z podpisem żeby na niego głosować.
Dolcan Ząbki!mnowo pisze:Lypsky to cwaniak spod Warszawy, on się cały czas łudzi.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pan Zambrotta
- Juventino
Myślicie, że jesteście jedwabiści ? Ego już wam stuka od tej setki głosów na Was. Jakbym miał taką kampanię wyborczą na stronie głównej co Wy, to bym już czwarty alfabet pisał.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A Leniup i Paku zamiast zagadać do odpowiedniej instancji z prośbą o zoptymalizowanie głosowania w myśl zasady "gdzie mnowo i Lypsky się biją tam trzeci korzysta" to siedzą jak te szczurki pod miotłą... 

- paku
- Juventino
Mój elektorat idzie do głosowania dopiero w weekendSiewier pisze:A Leniup i Paku zamiast zagadać do odpowiedniej instancji z prośbą o zoptymalizowanie głosowania w myśl zasady "gdzie mnowo i Lypsky się biją tam trzeci korzysta" to siedzą jak te szczurki pod miotłą...

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
eee... ja jeszcze wtedy kibicowałem interowileniup pisze:Widzę Siewierku, że masz krótką pamięć. Pamiętasz Rekiny Internetu i bój fanek garnka z JuvePoland? Taktyka naszych przeciwniczek okazała się efektywna i zamierzam ją wykorzystać ;]

- Lypsky
- Juventino
Ogłaszam wszem i wobec, iż w przypadku równej liczby głosów, o tym kto napisze alfabet zadecyduje pojedynek w KISIELU. Dziękuję.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2009, 12:38 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- leniup
- Redaktor
Uwaga panie i panowie, rozpoczynam kampanię wyborczą.
Może na początek kilka słów na mój temat, które wypowiedział jakiś czas temu jeden z moich dzisiejszych przeciwników:
Myślę, że nie trzeba komentować, wszak to szczera prawda
Drogi wyborco ! Jestem człowiekiem uczciwym i sprawiedliwym. Jeśli nie zdecydowałeś się jeszcze na kogo zagłosować niech to zdjęcie pana mnowomiejskiego ułatwi Ci trochę wybór -> http://img139.imageshack.us/i/juvereal004eu3.jpg/)
LENIUP - POZYCJA NUMER 3 !!
Może na początek kilka słów na mój temat, które wypowiedział jakiś czas temu jeden z moich dzisiejszych przeciwników:
wypowiedź z dnia 31.07.2005Lypsky pisze:leniup (to co tygrysy lubia najbardziej :twisted: czyli zabijanie :twisted: ). Musze powiedziec na Jego temat szczera prawdeZ glaba (nie boje sie tego slowa) zmienil sie w dobrego i dojrzalego uzytkownika na ktorego warto posiwecic troche czasu (jakby moja historia
). Na poczatku wogole mnie nie przekonal, lecz w miare czasu moglem obserowowac Jego przemiane. Moze to ten avik z Kazikiem a moze cos innego, ale leniup ma duzego plusa za prawdziwa przemiane i bycie porzadnym Juventino :]
Myślę, że nie trzeba komentować, wszak to szczera prawda
Drogi wyborco ! Jestem człowiekiem uczciwym i sprawiedliwym. Jeśli nie zdecydowałeś się jeszcze na kogo zagłosować niech to zdjęcie pana mnowomiejskiego ułatwi Ci trochę wybór -> http://img139.imageshack.us/i/juvereal004eu3.jpg/)

LENIUP - POZYCJA NUMER 3 !!

- mnowo
- Qualità Juventino
Tylko że w kiślu agrestowym, na inne mam alergię.
PS. To już teraz na pewno będzie remis...
PS. To już teraz na pewno będzie remis...
Ja pierdykam! Poniżej pasa! :doh:Drogi wyborco ! Jestem człowiekiem uczciwym i sprawiedliwym. Jeśli nie zdecydowałeś się jeszcze na kogo zagłosować niech to zdjęcie pana mnowomiejskiego ułatwi Ci trochę wybór -> http://img139.imageshack.us/i/juvereal004eu3.jpg/)![]()
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2009, 11:47 przez mnowo, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
mnowo, powiedz że ten madritista z którym tak się czule bratasz na zdjęciu to tylko kartonowa tektura, w przeciwnym wypadku zabieram mój głos a wyniki uznam za sfałszowane :lol:
- Il Storico
- Juventino
No taką przemianę mam nadzieję, że przejdę i jaleniup pisze:Uwaga panie i panowie, rozpoczynam kampanię wyborczą.
Lypsky pisze:leniup (to co tygrysy lubia najbardziej :twisted: czyli zabijanie :twisted: ). Musze powiedziec na Jego temat szczera prawdeZ glaba (nie boje sie tego slowa) zmienil sie w dobrego i dojrzalego uzytkownika na ktorego warto posiwecic troche czasu (jakby moja historia
). Na poczatku wogole mnie nie przekonal, lecz w miare czasu moglem obserowowac Jego przemiane. Moze to ten avik z Kazikiem a moze cos innego, ale leniup ma duzego plusa za prawdziwa przemiane i bycie porzadnym Juventino :]
Kupiłem to i masz mój głos :lol: Jednakże głosowałem wcześniej niż ruszyła Twoja kampania wyborcza (jakieś zdolności telepatyczneleniup pisze:Drogi wyborco ! Jestem człowiekiem uczciwym i sprawiedliwym. Jeśli nie zdecydowałeś się jeszcze na kogo zagłosować niech to zdjęcie pana mnowomiejskiego ułatwi Ci trochę wybór -> http://img139.imageshack.us/i/juvereal004eu3.jpg/) Think
LENIUP - POZYCJA NUMER 3 !! OK

P.S. Chyba będzie rekord pod wpływem głosów

Edit:
Uważaj, żeby tylko w Fakcie się nie ukazało :Cmnowo pisze:FOTOMONTAŻ!!! Stop
Nigdy nawet nie stałem obok madritisty.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2009, 11:55 przez Il Storico, łącznie zmieniany 1 raz.
- bblackk
- Juventino
Jeżeli faktycznie do tego dojdzie, to w kisielu.Lypsky pisze:Ogłaszam wszem i wobec, iż w przypadku równej liczby głosów, o tym kto napisze alfabet zadecyduje pojedynek w kiślu.
Lypsky, mogę podarować Ci Mój głos, jeżeli zapewnisz, że w Twoim alfabecie będzie hasło "pub", "wypad na mecz" albo "co mam wtedy lepszego do roboty" 8)
Jedziesz ich leniup!

- gosciu_Muranista
- Juventino
Ty się martwisz o dziadka a tu proszę materiał kompromitujący lypsky'ego - na spotkaniu młodzieży wszechpolskiejleniup pisze:W sumie jak tak widzę teraz tą ostrą brudną kampanię wyborczą to się ciesze, że jestem 20 głosów za wami bo jeszcze bym się dowiedział, że mój dziadek był w wermachcie
--> dowód