Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 00:24

mnowo pisze:Tak czy inaczej podskoczyłeś w rankingu :think:
Skończyły Ci się pomysły na nowe konta? :P
mnowo pisze:Przestałem się łudzić, jak zobaczyłem, że Lypsky wstawił na naszej-klasie obrazek z podpisem żeby na niego głosować.
Tylko na grono wrzuciłem :>
mnowo pisze:Lypsky to cwaniak spod Warszawy, on się cały czas łudzi.
Dolcan Ząbki!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 00:40

Myślicie, że jesteście jedwabiści ? Ego już wam stuka od tej setki głosów na Was. Jakbym miał taką kampanię wyborczą na stronie głównej co Wy, to bym już czwarty alfabet pisał.

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 10:16

Lypsky i mnowo łeb w łeb idą. coś tu roz_pierduchą pachnie :D

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 10:19

A Leniup i Paku zamiast zagadać do odpowiedniej instancji z prośbą o zoptymalizowanie głosowania w myśl zasady "gdzie mnowo i Lypsky się biją tam trzeci korzysta" to siedzą jak te szczurki pod miotłą... :prochno:

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 10:23

Siewier pisze:A Leniup i Paku zamiast zagadać do odpowiedniej instancji z prośbą o zoptymalizowanie głosowania w myśl zasady "gdzie mnowo i Lypsky się biją tam trzeci korzysta" to siedzą jak te szczurki pod miotłą... :prochno:
Mój elektorat idzie do głosowania dopiero w weekend :D

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 10:31

Widzę Siewierku, że masz krótką pamięć. Pamiętasz Rekiny Internetu i bój fanek garnka z JuvePoland? Taktyka naszych przeciwniczek okazała się efektywna i zamierzam ją wykorzystać ;]

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 10:33

leniup pisze:Widzę Siewierku, że masz krótką pamięć. Pamiętasz Rekiny Internetu i bój fanek garnka z JuvePoland? Taktyka naszych przeciwniczek okazała się efektywna i zamierzam ją wykorzystać ;]
eee... ja jeszcze wtedy kibicowałem interowi :P

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 10:42

Ogłaszam wszem i wobec, iż w przypadku równej liczby głosów, o tym kto napisze alfabet zadecyduje pojedynek w KISIELU. Dziękuję.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2009, 12:38 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 11:42

Uwaga panie i panowie, rozpoczynam kampanię wyborczą.

Może na początek kilka słów na mój temat, które wypowiedział jakiś czas temu jeden z moich dzisiejszych przeciwników:
Lypsky pisze:leniup (to co tygrysy lubia najbardziej :twisted: czyli zabijanie :twisted: ). Musze powiedziec na Jego temat szczera prawde :P Z glaba (nie boje sie tego slowa) zmienil sie w dobrego i dojrzalego uzytkownika na ktorego warto posiwecic troche czasu (jakby moja historia :smile: ). Na poczatku wogole mnie nie przekonal, lecz w miare czasu moglem obserowowac Jego przemiane. Moze to ten avik z Kazikiem a moze cos innego, ale leniup ma duzego plusa za prawdziwa przemiane i bycie porzadnym Juventino :]
wypowiedź z dnia 31.07.2005
Myślę, że nie trzeba komentować, wszak to szczera prawda :smile:

Drogi wyborco ! Jestem człowiekiem uczciwym i sprawiedliwym. Jeśli nie zdecydowałeś się jeszcze na kogo zagłosować niech to zdjęcie pana mnowomiejskiego ułatwi Ci trochę wybór -> http://img139.imageshack.us/i/juvereal004eu3.jpg/) :think:

LENIUP - POZYCJA NUMER 3 !! :ok:

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 11:46

Tylko że w kiślu agrestowym, na inne mam alergię.
PS. To już teraz na pewno będzie remis...
Drogi wyborco ! Jestem człowiekiem uczciwym i sprawiedliwym. Jeśli nie zdecydowałeś się jeszcze na kogo zagłosować niech to zdjęcie pana mnowomiejskiego ułatwi Ci trochę wybór -> http://img139.imageshack.us/i/juvereal004eu3.jpg/) :think:
Ja pierdykam! Poniżej pasa! :doh:
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2009, 11:47 przez mnowo, łącznie zmieniany 1 raz.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 11:46

mnowo, powiedz że ten madritista z którym tak się czule bratasz na zdjęciu to tylko kartonowa tektura, w przeciwnym wypadku zabieram mój głos a wyniki uznam za sfałszowane :lol:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 11:48

FOTOMONTAŻ!!! :stop:
Nigdy nawet nie stałem obok madritisty.

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 11:50

leniup pisze:Uwaga panie i panowie, rozpoczynam kampanię wyborczą.

Może na początek kilka słów na mój temat, które wypowiedział jakiś czas temu jeden z moich dzisiejszych przeciwników:
Lypsky pisze:leniup (to co tygrysy lubia najbardziej :twisted: czyli zabijanie :twisted: ). Musze powiedziec na Jego temat szczera prawde :P Z glaba (nie boje sie tego slowa) zmienil sie w dobrego i dojrzalego uzytkownika na ktorego warto posiwecic troche czasu (jakby moja historia :smile: ). Na poczatku wogole mnie nie przekonal, lecz w miare czasu moglem obserowowac Jego przemiane. Moze to ten avik z Kazikiem a moze cos innego, ale leniup ma duzego plusa za prawdziwa przemiane i bycie porzadnym Juventino :]
No taką przemianę mam nadzieję, że przejdę i ja
:smile:
leniup pisze:Drogi wyborco ! Jestem człowiekiem uczciwym i sprawiedliwym. Jeśli nie zdecydowałeś się jeszcze na kogo zagłosować niech to zdjęcie pana mnowomiejskiego ułatwi Ci trochę wybór -> http://img139.imageshack.us/i/juvereal004eu3.jpg/) Think

LENIUP - POZYCJA NUMER 3 !! OK
Kupiłem to i masz mój głos :lol: Jednakże głosowałem wcześniej niż ruszyła Twoja kampania wyborcza (jakieś zdolności telepatyczne :prochno: ) Jednakże liczy się to, że w tej cyber-urnie masz mój głos

P.S. Chyba będzie rekord pod wpływem głosów :ok: /a raczej już jest

Edit:
mnowo pisze:FOTOMONTAŻ!!! Stop
Nigdy nawet nie stałem obok madritisty.
Uważaj, żeby tylko w Fakcie się nie ukazało :C
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2009, 11:55 przez Il Storico, łącznie zmieniany 1 raz.

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 11:50

Lypsky pisze:Ogłaszam wszem i wobec, iż w przypadku równej liczby głosów, o tym kto napisze alfabet zadecyduje pojedynek w kiślu.
Jeżeli faktycznie do tego dojdzie, to w kisielu.
Lypsky, mogę podarować Ci Mój głos, jeżeli zapewnisz, że w Twoim alfabecie będzie hasło "pub", "wypad na mecz" albo "co mam wtedy lepszego do roboty" 8)

Jedziesz ich leniup! :prochno:

Obrazek
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 12:02

leniup pisze:W sumie jak tak widzę teraz tą ostrą brudną kampanię wyborczą to się ciesze, że jestem 20 głosów za wami bo jeszcze bym się dowiedział, że mój dziadek był w wermachcie :wink:
Ty się martwisz o dziadka a tu proszę materiał kompromitujący lypsky'ego - na spotkaniu młodzieży wszechpolskiej
--> dowód

ODPOWIEDZ