Liga Mistrzów 2008/2009
- Kubba
- Juventino
Nie widze powodu do śmiechu... Juventus także odpadł w 1/8. Z Juve też się śmiałeś?ArtHur pisze:A Inter :rotfl: :rotfl: :rotfl:, dość smieszny ten klub.
Ciesze się, że przegrali, ale nie widze powodu abym miał się z tego śmiać. Bo równie dobrze tak jak napisałem wyżej, śmiałbym się z mojego klubu...
- Machnes
- Juventino
ogolnie duzo pecha mial Inter, nie dali tyłka jak co roku, ale przegrali z honorem i po walce. Zupelnie jak my, mimo wszystko szacun. Moze, my przegralismy w troche lepszym stylu, ale zasadniczo roznicy nie ma 
Przynajmniej na trybunach zarowno my jak i Interisci zdominowali doping. Premiership jednak naprawde jest piekielnie mocna.

Przynajmniej na trybunach zarowno my jak i Interisci zdominowali doping. Premiership jednak naprawde jest piekielnie mocna.
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Mamy rzuty karne, licze na Doniego
niech ktos uratuje byt wloskich druzyn w CL

- ArtHur
- Juventino
Jakie równie dobrze, co ty...? Śmieje sie, bo byly szumne zapowiedzi, a Inter jak zwykle odpada w 1/8 i niech nikt nie mowi, ze rywal trudny, bo jesli przegrali z MU to znaczy, ze nie sa w stanie zdobyc Pucharu.KU-bra pisze:Nie widze powodu do śmiechu... Juventus także odpadł w 1/8. Z Juve też się śmiałeś?ArtHur pisze:A Inter :rotfl: :rotfl: :rotfl:, dość smieszny ten klub.
Ciesze się, że przegrali, ale nie widze powodu abym miał się z tego śmiać. Bo równie dobrze tak jak napisałem wyżej, śmiałbym się z mojego klubu...
Cos ten Vucinic taki wspanialy nie jest, przy karnym za duzo nie pokazal inteligencji boiskowej...
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
eh mowilem po odpadnieciu lecha ze jedyna druzyna w pucharach z wloch bedzie udine... i stalo sie! serie a potrzebuje pieniedzy (w czasie kryzysu) inaczej nie dogonimy anglii.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- R.A.B.
- Juventino
Tak samo jak ty nie wykazałeś inteligencji pisząc tego posta.ArtHur pisze:
Cos ten Vucinic taki wspanialy nie jest, przy karnym za duzo nie pokazal inteligencji boiskowej...
Szumne zapowiedzi to stała część gry futbolowej jakbyś nie wiedział. U nas Sissoko i kilku innych też mówili że Chelsea pokonają a jakoś się z tego nie śmiejesz .Prztoczyłbym kilka argumentów ale mi się nie chce, idę spać
- Monte Cristo
- Juventino
Koniec. Cztery druzyny angielskie, dwie hiszpanskie, jedna niemiecka i portugalska. zero wloskich. I pomyslec ze 6 lat temu to wlochy dominowaly. Licze ze Bayern wygra LM a nie te angielskie pieniadze.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Uratowali. 8 kolejek rzutów karnych i wszystko na nic. Ostatecznie 7:6 dla Arsenalu. Anglicy mają 4 drużyny w dalszej części rozgrywek. To po prostu woła o pomstę do nieba, że nie ma wśród pozostałych 4 żadnej włoskiej drużyny...JuveLethal pisze:niech ktos uratuje byt wloskich druzyn w CL
Porównywanie Interu i Juventusu jest nie na miejscu. To oni byli głównymi faworytami przed rozpoczęciem tej edycji jeśli chodzi o Champions League. Ile to razy Mourinho obiecywał, że zdobędzie ten Puchar, bo ma najlepszych piłkarzy na świecie. Na Juventus obiektywni obserwatorzy patrzyli z mieszanym uczuciem, bo nie wiadomo było czego się spodziewać. Wyszło jak na powrót do Europy bardzo dobrze.KU-bra pisze:Nie widze powodu do śmiechu... Juventus także odpadł w 1/8. Z Juve też się śmiałeś?
- oliver
- Juventino
Och! Doni kilka karnych mu przeszło kolo nosa, nie miał dzisiaj szczęścia. Tonetto kto to w ogóle jest ? Montella fajnie wykonał karnego, tyko trochę gorzej od Alexa. Szkoda, że Roma nie weszła liczyłem na nich.JuveLethal pisze:Mamy rzuty karne, licze na Doniegoniech ktos uratuje byt wloskich druzyn w CL
A inter to było do przewidzenia , że odpadnie, przecież nie mogą dojść dalej niż my, jak długo żyje to nie pamiętam.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- bubu_juve
- Juventino
no i jak obiecałem ;]
dziś zrobiłem sobie dziarke naszego herbu ;d
zdjęcie mam dodane na naszej klasie więc obadajcie sobie
za tydzień będzie wypełnienie białym w środku ;d
jeżeli ktoś jest chętny na tatuaż to mój kumpel może w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> cenie zrobić ;p forza juve
http://nasza-klasa.pl/profile/3332769/gallery/27
dziś zrobiłem sobie dziarke naszego herbu ;d
zdjęcie mam dodane na naszej klasie więc obadajcie sobie
za tydzień będzie wypełnienie białym w środku ;d
jeżeli ktoś jest chętny na tatuaż to mój kumpel może w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> cenie zrobić ;p forza juve
http://nasza-klasa.pl/profile/3332769/gallery/27
Forza Juve
- Łukasz
- Juventino
Coś czułem, że Roma na własnym stadionie nie wytrzyma presji w karnych. Psychicznie to nie jest zbyt mocny team.
Co było w tym meczu najb. zaskakujące? Ustawienie Arsenalu z przodu.
----V. Persie----
Bendtner-Eboue

Co było w tym meczu najb. zaskakujące? Ustawienie Arsenalu z przodu.
----V. Persie----
Bendtner-Eboue
- Bukol87
- Juventino
marcinek pisze:eh mowilem po odpadnieciu lecha ze jedyna druzyna w pucharach z wloch bedzie udine... i stalo sie! serie a potrzebuje pieniedzy (w czasie kryzysu) inaczej nie dogonimy anglii.
A ja tam nie narzekam i cieszę się z takiego Serie A jakie mamy obecnie. Oczywiście podniesienie poziomu będzie postępować z czasem, bo zarówno Milan jak i Juve nie są drużynami takimi na jakie Calcio załuguje. Jednak nie ukrywajmy tego, Calcipoli odcisnęło swoje piętno. Wkrótce (sezon może dwa) inter wróci na swoje miejsce. Nie chcę w Serie A zawrotnych sum na transfery, nie chcę zaostrzenia regulaminów stadionowych (vide Premiership), nie chcę żądnych płaczących piłkarzyków typu boski Cristiano. Jestem dumny z tego, że kibice jadać do tej ówczesnej stolicy futbolu pokazują prawdziwą klasę i ośmieszają wszamiaczy kebabów i frytek z McDonalda. Jestem dumny, że Ci zawodnicy, którzy grają czy to w Juve, czy Romie nawet w tym tak znianawidzonym przeze mnie interze godnie reprezentują Serie A i grają na 100% umiejętności pokazując przy tym charakter i wolę walki. Cieszy mnie również to (tutaj nie mówię o interze), że w klubach włoskich nie ma zaciągów zagranicznych, że we włoskim klubie można przynajmniej spotkać 4-5 piłkarzy pochodzących z tego państwa. Jak już wcześniej wspominałem podniesienie jakości przyjdzie z czasem, ale włoski futbol w przeciwieństwie do angielskiego ma to coś, czego tamten futbol już mieć nie będzie - niepowtarzalną atmosferę, niezwykłych kibiców i nieskomercjalizowany charakter. Forza Italia, Forza Juve!
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Proszę cię.Lord of San Siro pisze:No i odpadliśmy. Wynik jest gorszy niż gra, bo przy odrobinie szczęścia mogło się to innaczej potoczyć. Brak koncetracji na początku pierwszej i drugiej połowy i dostajemy bramki, które nie powinny wpaść. Inna sprawa to nasza nieskuteczność w polu karnym United. Cóż trudno się mówi, trzeba czekać na następny sezon i wierzyć, że będzie lepszy.

Ani przez chwilę w ciągu tych 180 minut inter nie nawiązał walki z united... Obejrzałem oba mecze, żeby nie było.
Capo di tutti capi
- Lord of San Siro
- Interista
Wybierz się do okulisty bo ślepniesz i po tym co napisałeś wnoszę, że ten proces jest już mocno zaawansowany. Walcz o wzrok chłopie!!!hara pisze:
Ani przez chwilę w ciągu tych 180 minut inter nie nawiązał walki z united... Obejrzałem oba mecze, żeby nie było.
Mialiśmy swoje świetne sytuację i trzeba być skrajnie nieobiektywnym, żeby powiedzieć, że nie nawiązaliśmy walki. Taki Inter jak dziś chciałbym oglądać, z tym wyjątkiem, że bez takich głupio traconych bramek i ze skuteczną grą w przodzie. Przegraliśmy ale nie wstydzę się takiej gry.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- Bison
- Juventino
glupio stracone gole.... pff to ja moglem powiedziec o wczorajszym np golu Essiena ze byl glupio stracony ale dzisiejsze ? brak umiejetnosci przykrycia zawodnika jak i przy 1 golu jak i przy 2 nie unizajac umiejetnoscia Vidicia (gra glowa ) jak i Rooneya (swietna asysta )Lord of San Siro pisze:Taki Inter jak dziś chciałbym oglądać, z tym wyjątkiem, że bez takich głupio traconych bramek i ze skuteczną grą w przodzie. Przegraliśmy ale nie wstydzę się takiej gry.
Manu bylo zwrotniejsze, umialo przyspieszyc gre i dobrze rozciagal druzyne Interu... lamiac go wkoncu prostopadlymi podaniami.Taktyka Interu opierala sie na graniu dlugiej pilki na Cygana ktory mial okiwac 102323 zawodnikow i wpakowac okienko .... to jest zalosne. Do domu Cieniasy... nie dosc ze zyskaliscie (niby) na Calciapoli .. to dalej jestescie slabi, ba moge stwierdzic ze zrobiliscie mniej przez 3 lata niz Juve przez rok. Wam juz dziekujemy poczekamy na transfery w Juve godne nazwy ... i wracacie tam skad przyszliscie czyli na 3 4 miejsce w lidze.