# 10 Paul Pogba
- Cabrini_idol
- Juventino
Grosze, około 3-4 mln . Adidas ma pełną wyłączność na produkty MU, dlatego płacą im 70 mln rocznie z tytułu sponsora.

- panlider
- Juventino
Pełna wyłączność to masło maślane.Cabrini_idol pisze:Grosze, około 3-4 mln . Adidas ma pełną wyłączność na produkty MU, dlatego płacą im 70 mln rocznie z tytułu sponsora.
Poza tym z tego co pamiętam, to miałeś się nie udzielać

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Barcelona niby miała na niego pierwszeństwo wykupu ale woleli kupić Andre Gomesa...
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... on-8746682
jeśli rzeczywiście rok temu już było dogadane to kompletnie nie rozumiem jak 10 na koszulce trafiła do Pogby... zarząd połakomił się na 2mln więcej ze sprzedaży koszulek? really?
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... on-8746682
jeśli rzeczywiście rok temu już było dogadane to kompletnie nie rozumiem jak 10 na koszulce trafiła do Pogby... zarząd połakomił się na 2mln więcej ze sprzedaży koszulek? really?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jezu dajcie już spokój chłopakowi to jest żenujące, jak w tamtym roku przewidział 10 zwycięstw pod rząd to było dobrze, gdyby tym razem trafił z pozostaniem Pogby to pewnie byłby noszony na rękachpanlider pisze:Pełna wyłączność to masło maślane.Cabrini_idol pisze:Grosze, około 3-4 mln . Adidas ma pełną wyłączność na produkty MU, dlatego płacą im 70 mln rocznie z tytułu sponsora.
Poza tym z tego co pamiętam, to miałeś się nie udzielać

Tym bardziej, że gość pisze z sensem, i nie kieruję tych słów konkretnie do ciebie panlider tylko do wszystkich, którzy urządzili sobie zabawę rodem z przedszkola.
- Maly
- Juventino
@Arbuzini: jeśli podadzą cytat jakiegoś profesora i jeszcze wstawią zdjęcie to czemu mam nie uwierzyć? tylko dlatego, że pisze o tym Fakt a nie Wyborcza? zresztą tu masz jakby relację z konferencji prasowej:
http://www.fcbarca.com/72224-robert-fer ... erowe.html
to taka sama sytuacja jak wymiana Ronaldo za Salasa - możesz mówić, że to wymysł "faktu" ale ja mam prawo wierzyć, że Moggi na prawdę dopiął taki transfer i tylko przez Salasa CR nie trafił do nas
to taka sama sytuacja jak wymiana Ronaldo za Salasa - możesz mówić, że to wymysł "faktu" ale ja mam prawo wierzyć, że Moggi na prawdę dopiął taki transfer i tylko przez Salasa CR nie trafił do nas
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- CzeczenCZN
- Juventino
Pogba został dziś wygwizdany w Bari przez kibiców Juventusu podczas meczu Włochy Francja. http://www.tuttojuve.com/altre-notizie/ ... ini-332203
BTW: Jakiś czas temu zrobił sobie fryzurę - zainspirowaną Lancetogłowem mlecznym Mlecznym - https://pl.wikipedia.org/wiki/Lancetog% ... 3w_mleczny
- jako odpowiedź na ataki kibiców - http://sport.se.pl/pilka-nozna/premier- ... 86062.html
BTW: Jakiś czas temu zrobił sobie fryzurę - zainspirowaną Lancetogłowem mlecznym Mlecznym - https://pl.wikipedia.org/wiki/Lancetog% ... 3w_mleczny

- Arbuzini
- Juventino
Zwyczajnie niektóre źródła są niewiarygodne i zmyślają, a swoje tezy popierają wątpliwymi, często zmyśonymi, "autorytetami".Maly pisze:@Arbuzini: jeśli podadzą cytat jakiegoś profesora i jeszcze wstawią zdjęcie to czemu mam nie uwierzyć? tylko dlatego, że pisze o tym Fakt a nie Wyborcza? zresztą tu masz jakby relację z konferencji prasowej:
Drugie źródło już jest w porządku. Co do przytaczanego przez Ciebie przykładu z Ronaldo to chyba wiemy o tym z bezpośrednich wypowiedzi osób powiązanych z transakcją, a nie z artykułu Daily Mirror.
- Maly
- Juventino
ale Daily Mirror CYTOWAŁO tego całego Solera więc?
zresztą podaje pierwszy lepszy link, który wpadnie mi w ręce bo skoro info jest na wielu stronach to dla mnie to bez znaczenia... weryfikacja takiej informacji trwa krócej niż napisania posta na forum o krzyżowaniu szczura z kapustą ale najwyraźniej miałeś włączoną opcję "pocisk" a nie "dyskusja"
zresztą podaje pierwszy lepszy link, który wpadnie mi w ręce bo skoro info jest na wielu stronach to dla mnie to bez znaczenia... weryfikacja takiej informacji trwa krócej niż napisania posta na forum o krzyżowaniu szczura z kapustą ale najwyraźniej miałeś włączoną opcję "pocisk" a nie "dyskusja"
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Prawo pierwokupu Pogby nic nas nie kosztowało. Mieliśmy bardzo dobre relacje z Juventusem i bardzo nam pomógł Ariedo Braida. Dzięki temu mieliśmy więcej możliwości.
Czy to w ramach tych bardzo dobrych relacji posłali nas na drzewo w sprawie Mascherano? Czy może uznali, że w momencie rezygnacji z Pogby bardzo dobre relacje nie są im już potrzebne? Można nie lubić Marotty ale żeby uważać go za aż takiego frajera? :C
Przypomnę tylko, że "prawo pierwokupu" to bardzo wytarte hasło w hiszpańskiej piłce, najchętniej używane właśnie w środowisku Barcelony. Nie wiem, może taką grę wymuszają wybory i konieczność podlizywania się kibicom? Tak jak to było z ich oficjalną wizytą u nas właśnie przed wyborami - miał być potężny argument do reelekcji pt. wybierzcie nas bo mamy dogadanego Pogbe (schemat w Barcy już stosowany) a skończyło się na wspólnej fotce.
W tym okienku wspaniałomyslnie rezygnowali już z Pogby, Gbigola, Jesusa Gabriela... coś mi się wydaje, że gdyby Gomes trafił do Realu również usłyszelibyśmy ckliwą opowieść o niewykorzystanym prawie pierwokupu.
Czy to w ramach tych bardzo dobrych relacji posłali nas na drzewo w sprawie Mascherano? Czy może uznali, że w momencie rezygnacji z Pogby bardzo dobre relacje nie są im już potrzebne? Można nie lubić Marotty ale żeby uważać go za aż takiego frajera? :C
Przypomnę tylko, że "prawo pierwokupu" to bardzo wytarte hasło w hiszpańskiej piłce, najchętniej używane właśnie w środowisku Barcelony. Nie wiem, może taką grę wymuszają wybory i konieczność podlizywania się kibicom? Tak jak to było z ich oficjalną wizytą u nas właśnie przed wyborami - miał być potężny argument do reelekcji pt. wybierzcie nas bo mamy dogadanego Pogbe (schemat w Barcy już stosowany) a skończyło się na wspólnej fotce.
W tym okienku wspaniałomyslnie rezygnowali już z Pogby, Gbigola, Jesusa Gabriela... coś mi się wydaje, że gdyby Gomes trafił do Realu również usłyszelibyśmy ckliwą opowieść o niewykorzystanym prawie pierwokupu.

Ostatnio zmieniony 02 września 2016, 10:48 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ta, dobre relacje he he. Za Montoyę chcieli 30 a za Masche 60 - niech się bujają. Ja mam nadzieję, że nie mamy z nikim dobrych relacji bo z tych dobrych relacji nic sensownego i pożytecznego dla nas nie wynika. Dobrych relacji niech sobie z Realem albo interem szukają. Za rok pewnie będą uderzać po Dybalę ale mam nadzieję, że Beppe pokaże im środkowy palec.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Skoro już u wczorajszym meczu mowa, to warto podkreślić 2 asysty Pogby w swoim stylu. Pierwsza to zasługa Chielliniego i Barzagliego, chyba zapomnieli, że już grają przeciwko sobie
Ponadto kilka udanych zagrań w swoim stylu. Łatwego zadania też nie miał, bo grał na stronie z jakimś młokosem, który w meczu towarzyskim w 2 min. wchodzi ,,na zakończenie kariery'' w De Rossiego :afraid:

- LordJuve
- Juventino
Żartujesz. Dadzą 60 mln + jakiegoś łebka i Marotta powie, że "takich okazji się nie marnuje". Tym bardziej, że Dybala marzy o wspólnej grze z Messim, więc pewnie sam może naciskać na transfer, a u nas jest złota zasada, że "szanujemy wolę piłkarza".alessandro1977 pisze:Za rok pewnie będą uderzać po Dybalę ale mam nadzieję, że Beppe pokaże im środkowy palec.