Mercato (Lato 2015)
Nie ma cienia szansy, żebyśmy ściągnęli i pastore i shaqiriego. Jednego z nich pewnie nie sciagniemy...Osgiliath pisze:Wg mnie opcja Pastore + Shaqiri, którego raczej FCB odpali za ~ 20 mln i gdzie sam zawodnik nie marudziłby na grę w Juve, wydaje się bardziej rozsądne, aniżeli Candreva/30 letnie Lavezzi z wybujałym portfelem...
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Osgiliath
- Juventino
e tam - Shaqiriego kupimy za hajs, z którego miał być Iturbe, natomiast za Pastore damy 2 mln i wypożyczenie z opcją wykupu za iles tam € w ratach na kilka lat.fazzi pisze:Nie ma cienia szansy, żebyśmy ściągnęli i pastore i shaqiriego. Jednego z nich pewnie nie sciagniemy...Osgiliath pisze:Wg mnie opcja Pastore + Shaqiri, którego raczej FCB odpali za ~ 20 mln i gdzie sam zawodnik nie marudziłby na grę w Juve, wydaje się bardziej rozsądne, aniżeli Candreva/30 letnie Lavezzi z wybujałym portfelem...

Odruchowo chciałem napisać, żebyśmy do transakcji dołączyli nasze skrzydła śmierci, ale zapomniałem, że nie negocjujemy z klubami z Italii

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
mrozzi pisze: tweet jakiegoś synka.

Czyli co, wydalismy/wydamy 20mln. + 12mln. co sumarycznie daje nam 32melony na dwoch gamoni... A tak na marginesie: Lukaku jest lepszy.
Evra mogl byc klepniety za friko. Sam pilkarz w miare spoko.
Chcialbym Szakiri.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- PlanetJuve
- Juventino
Pojawiły się pogłoski, że podobno Maxiu chce albo Ljaicia, albo Lavezziego.
Moim zdaniem zawodnik Romy byłby lepszą opcja.. Młodszy, tańszy i z szerszym wachlarzem na boisku. W końcu musi się "ustatkować" i zacząć grać z ciągłością, bo talent ma niebanalny. Z tym, że nieraz przypomina Vucinicia..
Tylko jak Ljajic odejdzie z Romy to oni od razu zarzucą sieci na Shaqiriego i to jest ten mykes..
Moim zdaniem zawodnik Romy byłby lepszą opcja.. Młodszy, tańszy i z szerszym wachlarzem na boisku. W końcu musi się "ustatkować" i zacząć grać z ciągłością, bo talent ma niebanalny. Z tym, że nieraz przypomina Vucinicia..
Tylko jak Ljajic odejdzie z Romy to oni od razu zarzucą sieci na Shaqiriego i to jest ten mykes..

Bankowo Barca jest zadowolona, że w 2 lata zgarnęliśmy im 3 kolesi za free - sytuacja dokładnie ta sama co z Comanem. A tak propos tej trójki, to kij z napastnikiem, ale obrońcy wyglądają na naprawdę zdolnych.gucio_juve pisze:Ostatnio czytałem tekst, że Agnelli zrobił niezłe podwaliny negocjacyjne z czołowymi klubami Europy. Z Realu mamy Moratę, z Barcelony wyciągnęliśmy tego młodego obrońcę(...). Jeżeli chodzi natomiast o PSG, to mają nam za złe Comana.
- pumex
- Juventino
To zdanie pogrubione to jakieś bluźnierstwo :shock: Ja wiem, że jeszcze dziś rano byłem przeciwny Lavezziemu za 20 mln i nadal jestem, ale nawet jeśli Ljajić byłby za darmo a Lavezzi za te 20 baniek to i tak dla mnie nie byłoby wyboru - tylko Argentyńczyk. Ljajić to taki Astori ataku - ten sam poziom piłkarski. Litości, trzymajmy się z dala od takich zawodnikówPaweljuve2006 pisze:Pojawiły się pogłoski, że podobno Maxiu chce albo Ljaicia, albo Lavezziego. Moim zdaniem zawodnik Romy byłby lepszą opcja..

edit:
Bądźmy poważni. W życiu PSG nie zgodzi się na wypożyczenie bez klauzuli obligatoryjnego wykupu. W ogóle, zanim się napisze tak coś to wypada pomyśleć. Kto kiedykolwiek wypożyczył bez żadnych nakazów późniejszego wykupu blisko 30-latka, za którego 2 sezony wcześniej dało się niemal 30 baniek? :roll: Zresztą, moim zdaniem Francuzi na żadne wypożyczenie nie pójdą, nie ważne czy z przymusem wykupu, czy bez.Bazyliszek pisze:Lavezzi wypozyczenie z opcją wykupu (nie przymusową) jak najbardziej.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2014, 22:26 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Piti
- Juventino
Daj spokój Lavezzi zjada rzycią Ljajicia, serb jest przereklamowany, w Romie co dostawal szanse to zawodził. Zresztą szanujmy się...Mistrz Włoch zbierający odrzutów z Romy..
Lavezzi wypozyczenie z opcją wykupu (nie przymusową) jak najbardziej.
Lavezzi wypozyczenie z opcją wykupu (nie przymusową) jak najbardziej.
- annihilator1988
- Juventino
Z tego co czytałem, to zawodnik romy ma mentalność gówniarza, oraz zaangażowaniem w grę potrafi dorównać Vuciniciowi 8)
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- PlanetJuve
- Juventino
Dlatego napisałem, że nieraz przypomina w swoich wyczynach Mirka. Uu to się kilku panów zbulwersowało
Ja tylko podałem nowinki i wyraziłem swoje zdanie na szybkości. Czyli mówicie, że taki serbski "SuperAdam":prochno: Pamiętam też, że boksował w młodości
Czy też był boksowany. Bodajże przez Delio Rossiego 
PS: O! Mam: https://www.youtube.com/watch?v=0p4dAzXMCQs
PS: O! Mam: https://www.youtube.com/watch?v=0p4dAzXMCQs
- Choperini
- Juventino
Jacyś 'anonimowi' (przynajmniej dla mnie) 'znawcy' piłki donoszą na twitterze, że Juventus zaakceptował ofertę za Arturo Vidala od Man Utd. Kwota? 42 mln Ł. To chyba około 50mln E?
Skoro Di Maria jest warty 60-65, Rodriguez 85, Bale 96 - to ja Vidala za mniej niż 65 bym nie sprzedał. Mam nadzieję, że Marotta jednak ma jaja i myśli podobnie.
Skoro Di Maria jest warty 60-65, Rodriguez 85, Bale 96 - to ja Vidala za mniej niż 65 bym nie sprzedał. Mam nadzieję, że Marotta jednak ma jaja i myśli podobnie.
"Run Hassan. Run!
"

- gucio_juve
- Juventino
To już grali na twitterze. Co najciekawsze, wszystko rozeszło się o dwa zdania z LGdS, że w Turynie mogą rozważyć oferty za Vidala, a Man Utd szykuje 42 mln.Choperini pisze:Jacyś 'anonimowi' (przynajmniej dla mnie) 'znawcy' piłki donoszą na twitterze, że Juventus zaakceptował ofertę za Arturo Vidala od Man Utd. Kwota? 42 mln Ł. To chyba około 50mln E?
Szkoda, że Arturo nie wydał oświadczenia, albo nie powiedział w jednym z wywiadów, że do powrotu do klubu będzie na pewno zawodnikiem Juve. Niby jest to jasne, ale drażniące plotki i tak się pojawiają.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
W komentarzach jest napisane, że to przypadkowy typek.Choperini pisze:Jacyś 'anonimowi' (przynajmniej dla mnie) 'znawcy' piłki donoszą na twitterze...
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy