Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 21:27

Osgiliath pisze:Wg mnie opcja Pastore + Shaqiri, którego raczej FCB odpali za ~ 20 mln i gdzie sam zawodnik nie marudziłby na grę w Juve, wydaje się bardziej rozsądne, aniżeli Candreva/30 letnie Lavezzi z wybujałym portfelem...
Nie ma cienia szansy, żebyśmy ściągnęli i pastore i shaqiriego. Jednego z nich pewnie nie sciagniemy...

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 21:33

fazzi pisze:
Osgiliath pisze:Wg mnie opcja Pastore + Shaqiri, którego raczej FCB odpali za ~ 20 mln i gdzie sam zawodnik nie marudziłby na grę w Juve, wydaje się bardziej rozsądne, aniżeli Candreva/30 letnie Lavezzi z wybujałym portfelem...
Nie ma cienia szansy, żebyśmy ściągnęli i pastore i shaqiriego. Jednego z nich pewnie nie sciagniemy...
e tam - Shaqiriego kupimy za hajs, z którego miał być Iturbe, natomiast za Pastore damy 2 mln i wypożyczenie z opcją wykupu za iles tam € w ratach na kilka lat. :D

Odruchowo chciałem napisać, żebyśmy do transakcji dołączyli nasze skrzydła śmierci, ale zapomniałem, że nie negocjujemy z klubami z Italii :))

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 21:48

mrozzi pisze: tweet jakiegoś synka.
:prochno:

Czyli co, wydalismy/wydamy 20mln. + 12mln. co sumarycznie daje nam 32melony na dwoch gamoni... A tak na marginesie: Lukaku jest lepszy.
Evra mogl byc klepniety za friko. Sam pilkarz w miare spoko.
Chcialbym Szakiri.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 22:15

Pojawiły się pogłoski, że podobno Maxiu chce albo Ljaicia, albo Lavezziego.
Moim zdaniem zawodnik Romy byłby lepszą opcja.. Młodszy, tańszy i z szerszym wachlarzem na boisku. W końcu musi się "ustatkować" i zacząć grać z ciągłością, bo talent ma niebanalny. Z tym, że nieraz przypomina Vucinicia..
Tylko jak Ljajic odejdzie z Romy to oni od razu zarzucą sieci na Shaqiriego i to jest ten mykes.. :|

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 22:20

gucio_juve pisze:Ostatnio czytałem tekst, że Agnelli zrobił niezłe podwaliny negocjacyjne z czołowymi klubami Europy. Z Realu mamy Moratę, z Barcelony wyciągnęliśmy tego młodego obrońcę(...). Jeżeli chodzi natomiast o PSG, to mają nam za złe Comana.
Bankowo Barca jest zadowolona, że w 2 lata zgarnęliśmy im 3 kolesi za free - sytuacja dokładnie ta sama co z Comanem. A tak propos tej trójki, to kij z napastnikiem, ale obrońcy wyglądają na naprawdę zdolnych.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 22:22

Paweljuve2006 pisze:Pojawiły się pogłoski, że podobno Maxiu chce albo Ljaicia, albo Lavezziego. Moim zdaniem zawodnik Romy byłby lepszą opcja..
To zdanie pogrubione to jakieś bluźnierstwo :shock: Ja wiem, że jeszcze dziś rano byłem przeciwny Lavezziemu za 20 mln i nadal jestem, ale nawet jeśli Ljajić byłby za darmo a Lavezzi za te 20 baniek to i tak dla mnie nie byłoby wyboru - tylko Argentyńczyk. Ljajić to taki Astori ataku - ten sam poziom piłkarski. Litości, trzymajmy się z dala od takich zawodników :pray:

edit:
Bazyliszek pisze:Lavezzi wypozyczenie z opcją wykupu (nie przymusową) jak najbardziej.
Bądźmy poważni. W życiu PSG nie zgodzi się na wypożyczenie bez klauzuli obligatoryjnego wykupu. W ogóle, zanim się napisze tak coś to wypada pomyśleć. Kto kiedykolwiek wypożyczył bez żadnych nakazów późniejszego wykupu blisko 30-latka, za którego 2 sezony wcześniej dało się niemal 30 baniek? :roll: Zresztą, moim zdaniem Francuzi na żadne wypożyczenie nie pójdą, nie ważne czy z przymusem wykupu, czy bez.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2014, 22:26 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 22:22

Daj spokój Lavezzi zjada rzycią Ljajicia, serb jest przereklamowany, w Romie co dostawal szanse to zawodził. Zresztą szanujmy się...Mistrz Włoch zbierający odrzutów z Romy..

Lavezzi wypozyczenie z opcją wykupu (nie przymusową) jak najbardziej.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 22:25

Z tego co czytałem, to zawodnik romy ma mentalność gówniarza, oraz zaangażowaniem w grę potrafi dorównać Vuciniciowi 8)

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 22:29

Wypożyczyć to mogą Tottenham Lamele, albo City Joveticia, żeby się zebrali do kupy, ale nie PSG Lavezziego. Bądźmy poważni.

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 22:32

Dlatego napisałem, że nieraz przypomina w swoich wyczynach Mirka. Uu to się kilku panów zbulwersowało :wink: Ja tylko podałem nowinki i wyraziłem swoje zdanie na szybkości. Czyli mówicie, że taki serbski "SuperAdam":prochno: Pamiętam też, że boksował w młodości :smile: Czy też był boksowany. Bodajże przez Delio Rossiego :smile:

PS: O! Mam: https://www.youtube.com/watch?v=0p4dAzXMCQs

Choperini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 22:55

Jacyś 'anonimowi' (przynajmniej dla mnie) 'znawcy' piłki donoszą na twitterze, że Juventus zaakceptował ofertę za Arturo Vidala od Man Utd. Kwota? 42 mln Ł. To chyba około 50mln E?

Skoro Di Maria jest warty 60-65, Rodriguez 85, Bale 96 - to ja Vidala za mniej niż 65 bym nie sprzedał. Mam nadzieję, że Marotta jednak ma jaja i myśli podobnie.

"Run Hassan. Run! ;)"
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 23:17

Choperini pisze:Jacyś 'anonimowi' (przynajmniej dla mnie) 'znawcy' piłki donoszą na twitterze, że Juventus zaakceptował ofertę za Arturo Vidala od Man Utd. Kwota? 42 mln Ł. To chyba około 50mln E?
To już grali na twitterze. Co najciekawsze, wszystko rozeszło się o dwa zdania z LGdS, że w Turynie mogą rozważyć oferty za Vidala, a Man Utd szykuje 42 mln.

Szkoda, że Arturo nie wydał oświadczenia, albo nie powiedział w jednym z wywiadów, że do powrotu do klubu będzie na pewno zawodnikiem Juve. Niby jest to jasne, ale drażniące plotki i tak się pojawiają.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 23:18

Choperini pisze:Jacyś 'anonimowi' (przynajmniej dla mnie) 'znawcy' piłki donoszą na twitterze...
W komentarzach jest napisane, że to przypadkowy typek.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
wojokamil

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2014, 23:51

Przeglądając koszulki na juvestore.com nie ma możliwości wybrania Peluso.

Czy ominęło mnie coś?

Choperini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 00:00

wojokamil pisze:Przeglądając koszulki na juvestore.com nie ma możliwości wybrania Peluso.

Czy ominęło mnie coś?
Yep - Peluso został sprzedany do Sassuolo. ;)

"Run Hassan. Run! ;)"
Zablokowany