Co nowego w kinie?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
me7a7ron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2011, 21:52

Obejrzałem dzisiaj The Fighter. Szczerze mówiąc nic specjalnego wg mnie pierwsza część Rockiego była znacznie lepsza.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2011, 21:06

me7a7ron pisze:Ekhm... francois czytałeś post wcześniej?
Mea culpa, przepraszam :angry:

A co sądzicie o nowych Piratach z Karaibów: Na nieznanych wodach :?: :wink:

Widziałem kilka trailerów i już nie mogę się doczekać premiery. Szkoda tylko, że nie będzie Keiry :?

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 12:15

francois pisze:Widziałem kilka trailerów i już nie mogę się doczekać premiery. Szkoda tylko, że nie będzie Keiry :?
w Piratach rolą pierwszoplanową jest Sparrow i tak było od początku (i prawidłowo) , role Swann i Turnera = Angelica ( ja tam najbardziej lubię Barbosse :) )

Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2011, 15:45

francois pisze: A co sądzicie o nowych Piratach z Karaibów: Na nieznanych wodach :?: :wink:
Jack Sparrow w 3D? Jaram się. :prochno:
Lubię tą serie ze względu na Deep'a.
Nie ma lepszego pirata, nad kapitana Sparrow'a. 8)

Obrazek
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2011, 08:00

Nie mogę się doczekać nowych Piratów. Uwielbiam tą serię :P

Oglądałem w weekend najnowszy film z Nicolasem Cagem : Drive Angry. Opinie na temat tego filmu były dość nieciekawe ale mnie osobiście film nie zawiódł. Dużo akcji, humoru, pięknych pań ;) Co ciekawe muzyka i sam klimat to dla mnie kalka Supernaturala. Nie jest to wada, a wręcz przeciwnie. Myślę, że każdy fan tego serialu powinien sobie obadać film.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2011, 11:40

Nie ma Keiry, nie ma Bloom'a, nie ma Czarnej Perły, co to za Piraci?... jeszcze w 3D...

i tak jutro idę :C

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2011, 12:40

Który z filmów polecacie : Tożsamość, Rytuał,Niepokonani,Kod nieśmiertelności :?:

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2011, 12:48

zebol pisze:Który z filmów polecacie : Tożsamość, Rytuał,Niepokonani,Kod nieśmiertelności :?:
Z tych czterech nie byłem tylko na Kodzie nieśmiertelności więc mogę polecić tak:

Niepokonani
Tożsamość
Rytułał

Ale każdy wg swojego gustu ocenia więc wiesz... a dzisiaj idę własnie na kod - oczywiście środy z orange ;)

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2011, 16:31

pan Zambrotta pisze:Nie ma Keiry, nie ma Bloom'a, nie ma Czarnej Perły, co to za Piraci?... jeszcze w 3D...
Jest Penelope <3

i tak jutro idę :C
Ja w piatek.

PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 01:27

Juras_Senat pisze: Jack Sparrow w 3D? Jaram się. :prochno:
A kiedy będzie w 5 D?

Nie jaram się.

aroninho11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 15:24

Juras_Senat pisze:
francois pisze: A co sądzicie o nowych Piratach z Karaibów: Na nieznanych wodach :?: :wink:
Jack Sparrow w 3D? Jaram się. :prochno:
Jest lepszy pirat ! Kapitan Alex Del Piero. Rzuca się na wrogów wyrywa im każdy cenny metr boiska i jeszcze dobija strzałem na bramkę.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 15:25

aronobuffon pisze:Jest lepszy pirat ! Kapitan Alex Del Piero. Rzuca się na wrogów wyrywa im każdy cenny metr boiska i jeszcze dobija strzałem na bramkę.
wynocha z mojego tematu, fanboju delpiero :| co to ma być?

Z ostatnich nowości polecam King's Speech. Urzekający po prostu.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
aroninho11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 16:21

już się tak nie unoś wielki kinomanie. Czy był ktoś w kinie 4D? Słyszałem, że jest takie coś i podczas filmu 3d są efekty mechaniczne czyli ruchome fotele, małe gumowe "pałeczki" które dodają efektu jakby ktoś za nami był, oraz spryskiwacze które pryskają nam w twarz w razie np. skoku do wodu deszczu lub innego czynnika występującego w filmie. Jakie filmy tego typu oglądaliście. Mąż mojej kuzynki opowiadał że był na takim czymś i filmik był krótki (tak jak na początku 3d) że jest się "oczami" myszy i goni nas kot, i trzęsło mu fotelem oraz te gumy go "smyrały" po łydkach ;) ciekawa rzecz!

Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 16:25

aronobuffon pisze:już się tak nie unoś wielki kinomanie. Czy był ktoś w kinie 4D? Słyszałem, że jest takie coś i podczas filmu 3d są efekty mechaniczne czyli ruchome fotele, małe gumowe "pałeczki" które dodają efektu jakby ktoś za nami był, oraz spryskiwacze które pryskają nam w twarz w razie np. skoku do wodu deszczu lub innego czynnika występującego w filmie. Jakie filmy tego typu oglądaliście. Mąż mojej kuzynki opowiadał że był na takim czymś i filmik był krótki (tak jak na początku 3d) że jest się "oczami" myszy i goni nas kot, i trzęsło mu fotelem oraz te gumy go "smyrały" po łydkach ;) ciekawa rzecz!
Byłem w takim kinie w Warszawie. Właściwie nazywa się ono "5D" : ). Rzeczywiście są dodatkowe efekty, typu jakieś kable na podłodze, ruchome fotele, wentylator i spryskiwacze. Ja akurat byłem na filmie gdzie był nawiedzony dom, a w nim węże i takie różne zwierzaki. Np. kiedy otwierało się okno to wentylator symulował wiatr, a jak po podłodze biegały myszy, to kable się ruszały. Film nie był długi, ale przyjemnie się to oglądało. :wink:

Obrazek
aroninho11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 16:29

Podczas horroru można by się nieźle przestraszyć ;) Bardzo ciekawe rozwiązanie, ciekawe co to niedługo będzie za kino. W 7D to pewnie będziemy doznawali ran :D
A mogę wiedzieć ile zapłaciłeś za ten film?

ODPOWIEDZ