Co nowego w kinie?
- francois
- Juventino
Mea culpa, przepraszamme7a7ron pisze:Ekhm... francois czytałeś post wcześniej?

A co sądzicie o nowych Piratach z Karaibów: Na nieznanych wodach

Widziałem kilka trailerów i już nie mogę się doczekać premiery. Szkoda tylko, że nie będzie Keiry :?
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- wagner
- Juventino
w Piratach rolą pierwszoplanową jest Sparrow i tak było od początku (i prawidłowo) , role Swann i Turnera = Angelica ( ja tam najbardziej lubię Barbossefrancois pisze:Widziałem kilka trailerów i już nie mogę się doczekać premiery. Szkoda tylko, że nie będzie Keiry :?

- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- steru
- Qualità Juventino
Nie mogę się doczekać nowych Piratów. Uwielbiam tą serię
Oglądałem w weekend najnowszy film z Nicolasem Cagem : Drive Angry. Opinie na temat tego filmu były dość nieciekawe ale mnie osobiście film nie zawiódł. Dużo akcji, humoru, pięknych pań
Co ciekawe muzyka i sam klimat to dla mnie kalka Supernaturala. Nie jest to wada, a wręcz przeciwnie. Myślę, że każdy fan tego serialu powinien sobie obadać film.

Oglądałem w weekend najnowszy film z Nicolasem Cagem : Drive Angry. Opinie na temat tego filmu były dość nieciekawe ale mnie osobiście film nie zawiódł. Dużo akcji, humoru, pięknych pań

- pan Zambrotta
- Juventino
- Buri
- Juventino
Z tych czterech nie byłem tylko na Kodzie nieśmiertelności więc mogę polecić tak:zebol pisze:Który z filmów polecacie : Tożsamość, Rytuał,Niepokonani,Kod nieśmiertelności
Niepokonani
Tożsamość
Rytułał
Ale każdy wg swojego gustu ocenia więc wiesz... a dzisiaj idę własnie na kod - oczywiście środy z orange

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- PietroBosman
- Juventino
A kiedy będzie w 5 D?Juras_Senat pisze: Jack Sparrow w 3D? Jaram się.![]()
Lubię tą serie ze względu na Deep'a.
Nie ma lepszego pirata, nad kapitana Sparrow'a. 8)
Nie jaram się.
- aroninho11
- Juventino
Jest lepszy pirat ! Kapitan Alex Del Piero. Rzuca się na wrogów wyrywa im każdy cenny metr boiska i jeszcze dobija strzałem na bramkę.Juras_Senat pisze:Jack Sparrow w 3D? Jaram się.francois pisze: A co sądzicie o nowych Piratach z Karaibów: Na nieznanych wodach![]()
![]()
![]()
Lubię tą serie ze względu na Deep'a.
Nie ma lepszego pirata, nad kapitana Sparrow'a. 8)
- pan Zambrotta
- Juventino
wynocha z mojego tematu, fanboju delpieroaronobuffon pisze:Jest lepszy pirat ! Kapitan Alex Del Piero. Rzuca się na wrogów wyrywa im każdy cenny metr boiska i jeszcze dobija strzałem na bramkę.

Z ostatnich nowości polecam King's Speech. Urzekający po prostu.
- aroninho11
- Juventino
już się tak nie unoś wielki kinomanie. Czy był ktoś w kinie 4D? Słyszałem, że jest takie coś i podczas filmu 3d są efekty mechaniczne czyli ruchome fotele, małe gumowe "pałeczki" które dodają efektu jakby ktoś za nami był, oraz spryskiwacze które pryskają nam w twarz w razie np. skoku do wodu deszczu lub innego czynnika występującego w filmie. Jakie filmy tego typu oglądaliście. Mąż mojej kuzynki opowiadał że był na takim czymś i filmik był krótki (tak jak na początku 3d) że jest się "oczami" myszy i goni nas kot, i trzęsło mu fotelem oraz te gumy go "smyrały" po łydkach
ciekawa rzecz!

- Maku
- Juventino
Byłem w takim kinie w Warszawie. Właściwie nazywa się ono "5D" : ). Rzeczywiście są dodatkowe efekty, typu jakieś kable na podłodze, ruchome fotele, wentylator i spryskiwacze. Ja akurat byłem na filmie gdzie był nawiedzony dom, a w nim węże i takie różne zwierzaki. Np. kiedy otwierało się okno to wentylator symulował wiatr, a jak po podłodze biegały myszy, to kable się ruszały. Film nie był długi, ale przyjemnie się to oglądało.aronobuffon pisze:już się tak nie unoś wielki kinomanie. Czy był ktoś w kinie 4D? Słyszałem, że jest takie coś i podczas filmu 3d są efekty mechaniczne czyli ruchome fotele, małe gumowe "pałeczki" które dodają efektu jakby ktoś za nami był, oraz spryskiwacze które pryskają nam w twarz w razie np. skoku do wodu deszczu lub innego czynnika występującego w filmie. Jakie filmy tego typu oglądaliście. Mąż mojej kuzynki opowiadał że był na takim czymś i filmik był krótki (tak jak na początku 3d) że jest się "oczami" myszy i goni nas kot, i trzęsło mu fotelem oraz te gumy go "smyrały" po łydkachciekawa rzecz!

- aroninho11
- Juventino
Podczas horroru można by się nieźle przestraszyć
Bardzo ciekawe rozwiązanie, ciekawe co to niedługo będzie za kino. W 7D to pewnie będziemy doznawali ran 
A mogę wiedzieć ile zapłaciłeś za ten film?

A mogę wiedzieć ile zapłaciłeś za ten film?