Wszystko o AS Roma
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Hehehe 3 karne i 2:2 na tablicy 
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Shadow Marshall
- Juventino

Roma kontynuuje tradycje po dobrym początku zaczynają mieć obsrane gacie. A nóż nasi się ogarną i będzie jak zwykle. Oby.Sila Spokoju pisze:Hehehe 3 karne i 2:2 na tablicy
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Zgadzam się z Garcią, że ten mecz to parodia, ale to co ten facet wygłosił w tym cytacie to dla mnie totalny szok.

Rzeczywiście cwaniaczek z niegocytat z asroma.pl pisze:GARCIA NA KONFERENCJI
- Dla mnie to była parodia piłki. Zgadzałem się również na przerwanie meczu przy 2-1 dla nas i dogranie. To nie była piłka nożna, a jedynie staranie się wybijania piłki do przodu lepiej od rywala. Jedyną pozytywną rzeczą jest to, że nie ma kontuzjowanych.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Liczyłem po cichu na Atalantę, ale nie spodziewałem się (nawet w obliczu cyrku w Barcelonie), że po pierwszej połowie będzie prowadzić. Oby tak dalej. :hellyes:
Swoją drogą brameczka pierwsza klasa. Warto zwrócić uwagę na ogromną wyrwę w obronie Romy - żadnych wniosków rzymianie nie wyciągają i nawet "szóstka" im nie pomogła.
Swoją drogą brameczka pierwsza klasa. Warto zwrócić uwagę na ogromną wyrwę w obronie Romy - żadnych wniosków rzymianie nie wyciągają i nawet "szóstka" im nie pomogła.
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 240 razy
Mrozzi...Roma i tak pewnie wygra, nawet fartem jak to zwykle bywa...po drugie - aby do radości były podstawy to i my musimy wygrać...
A ja po cichu liczyłem, że po tym gwałcie bez mydła w Barcelonie, Roma zacznie gubić punkty podobnie jak po wydymaniu przez Bayern...
A co tam - niech i ogórki z Serie A sobie poużywają... :lol:
A ja po cichu liczyłem, że po tym gwałcie bez mydła w Barcelonie, Roma zacznie gubić punkty podobnie jak po wydymaniu przez Bayern...

- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nasz dwumecz z Bayernem to były ledwie pieszczoty, nie gwałt w biały dzień. :lol:alessandro1977 pisze: A ja po cichu liczyłem, że po tym gwałcie bez mydła w Barcelonie, Roma zacznie gubić punkty podobnie jak po wydymaniu przez Bayern...![]()
- CzeczenCZN
- Juventino

Prawie po Romie, było
Jak Moralez mógł tego nie trafić
, on tylko jeden wie!
Edit: Uprzedziłeś mnie! Heh to samo oglądamy, tak jak przystało na prawdziwych fanów!
Edit: Uprzedziłeś mnie! Heh to samo oglądamy, tak jak przystało na prawdziwych fanów!
- annihilator1988
- Juventino

romie życzę, by na koniec sezonu była poz pierwszą trójką. Po co trzeci raz z rzędu ma się kompromitować w meczu grupowym LM? :lol:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 240 razy
No ba...oby radosne nastroje po meczu było...przy tej sytuacji sam na sam Moralez był na spalonym co pokazuje, że i sędziom zależy na dogonieniu przez Juve czołówki...ForzaItanimulli3vujcm pisze: