Wszystko o AS Roma
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Hehehe 3 karne i 2:2 na tablicy 

- Shadow Marshall
- Juventino
Roma kontynuuje tradycje po dobrym początku zaczynają mieć obsrane gacie. A nóż nasi się ogarną i będzie jak zwykle. Oby.Sila Spokoju pisze:Hehehe 3 karne i 2:2 na tablicy
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Zgadzam się z Garcią, że ten mecz to parodia, ale to co ten facet wygłosił w tym cytacie to dla mnie totalny szok.

Rzeczywiście cwaniaczek z niegocytat z asroma.pl pisze:GARCIA NA KONFERENCJI
- Dla mnie to była parodia piłki. Zgadzałem się również na przerwanie meczu przy 2-1 dla nas i dogranie. To nie była piłka nożna, a jedynie staranie się wybijania piłki do przodu lepiej od rywala. Jedyną pozytywną rzeczą jest to, że nie ma kontuzjowanych.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Liczyłem po cichu na Atalantę, ale nie spodziewałem się (nawet w obliczu cyrku w Barcelonie), że po pierwszej połowie będzie prowadzić. Oby tak dalej. :hellyes:
Swoją drogą brameczka pierwsza klasa. Warto zwrócić uwagę na ogromną wyrwę w obronie Romy - żadnych wniosków rzymianie nie wyciągają i nawet "szóstka" im nie pomogła.
Swoją drogą brameczka pierwsza klasa. Warto zwrócić uwagę na ogromną wyrwę w obronie Romy - żadnych wniosków rzymianie nie wyciągają i nawet "szóstka" im nie pomogła.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mrozzi...Roma i tak pewnie wygra, nawet fartem jak to zwykle bywa...po drugie - aby do radości były podstawy to i my musimy wygrać...
A ja po cichu liczyłem, że po tym gwałcie bez mydła w Barcelonie, Roma zacznie gubić punkty podobnie jak po wydymaniu przez Bayern...
A co tam - niech i ogórki z Serie A sobie poużywają... :lol:
A ja po cichu liczyłem, że po tym gwałcie bez mydła w Barcelonie, Roma zacznie gubić punkty podobnie jak po wydymaniu przez Bayern...

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nasz dwumecz z Bayernem to były ledwie pieszczoty, nie gwałt w biały dzień. :lol:alessandro1977 pisze: A ja po cichu liczyłem, że po tym gwałcie bez mydła w Barcelonie, Roma zacznie gubić punkty podobnie jak po wydymaniu przez Bayern...![]()
- CzeczenCZN
- Juventino
Prawie po Romie, było
Jak Moralez mógł tego nie trafić
, on tylko jeden wie!
Edit: Uprzedziłeś mnie! Heh to samo oglądamy, tak jak przystało na prawdziwych fanów!

Edit: Uprzedziłeś mnie! Heh to samo oglądamy, tak jak przystało na prawdziwych fanów!
- annihilator1988
- Juventino
romie życzę, by na koniec sezonu była poz pierwszą trójką. Po co trzeci raz z rzędu ma się kompromitować w meczu grupowym LM? :lol:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No ba...oby radosne nastroje po meczu było...przy tej sytuacji sam na sam Moralez był na spalonym co pokazuje, że i sędziom zależy na dogonieniu przez Juve czołówki...ForzaItanimulli3vujcm pisze: