Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 14:44

AdiJuve pisze: Jedno okienko sobie pozwolą, ale nie co roku:)
No i te drużyny też sprzedają droga, w Juve ostatnio najdrożej opchnęli Diego za 15mln, więc z czym do ludzi.
Conte chciał by wszystko zostali i jeszcze kupić mu Cuardado,Di Marię czy Sancheza, a tak się nie da, albo sprzedaże i kupno, albo szukanie okazji.
:ok: Takie Atletico co roku sprzedaje kogoś za gruby hajs. Tylko w tym roku już zarobili z tego tytułu 60 mln :shock: W tamtym tyle wzieli za jednego Falcao, ale im to nie przeszkodziło w rozwoju. Diego Coste wzięli za grosze a teraz ponownie skasowali grube pieniądze. Sens w tym, że Marotta, owszem sprowadził sporo zawodników po promocji, ale potem nakupi Martinezów, Padoinów za gotówkę i trzeba to utrzymać i nie ma tej równowagi. [/list]

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 14:46

ja jestem ciekaw jak tutaj niektórzy zareaguja jak Max zdobędzie z Juve mistrza i dojdzie np. do 1/4 LM

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 14:47

Virgil pisze:ja jestem ciekaw jak tutaj niektórzy zareaguja jak Max zdobędzie z Juve mistrza i dojdzie np. do 1/4 LM
Przecież nikt nie będzie z tego powodu płakał...

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 14:48

ok my tu dywagujemy a czas ucieka ... nawet nie ma przesłanek kogo kupujemy ...

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 14:50

Virgil pisze:ja jestem ciekaw jak tutaj niektórzy zareaguja jak Max zdobędzie z Juve mistrza i dojdzie np. do 1/4 LM
Glupie pytanie.

OCzywiste że bedziemy pozytywnie zaskoczeni.

Jak nie zdobedzie niczego i zajmie 3 miejsce to nie wywoła to wielkiej paniki gdyż wlasnie tego sie spodziewam.

Chociaż jak juz tak ma być to pragne by zdobył Lige Mistrzów, a zajął 4 miejsce w lidze, pod 3 Milanem którego by to wyeliminowało z LM :)

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 14:53

Zizou_1989 pisze:ok my tu dywagujemy a czas ucieka ... nawet nie ma przesłanek kogo kupujemy ...

Właśnie, przestańmy dywagować, bierzmy się za kupowanie.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 14:53

Padł bym na cyce gdyby okazało się że Marotta ściągnie Pastore, Lamele, Lavezziego i Candreve - chociaż dwójkę z tych piłkarzy.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 14:57

MishaAveJuve pisze:Padł bym na cyce gdyby okazało się że Marotta ściągnie Pastore, Lamele, Lavezziego i Candreve - chociaż dwójkę z tych piłkarzy.
:ok:
Lepiej bym tego nie ujął. Szczególnie Pastore widziałbym chętnie w koszulce Juve. Strasznie lubię tego piłkarza. Mam nadzieję, że dwóch z nich faktycznie ściągną zamiast jakiś placków z Udine czy Atalanty.

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 15:01

Smok-u pisze:
MishaAveJuve pisze:Padł bym na cyce gdyby okazało się że Marotta ściągnie Pastore, Lamele, Lavezziego i Candreve - chociaż dwójkę z tych piłkarzy.
Lepiej bym tego nie ujął. Szczególnie Pastore widziałbym chętnie w koszulce Juve. Strasznie lubię tego piłkarza. Mam nadzieję, że dwóch z nich faktycznie ściągną zamiast jakiś placków z Udine czy Atalanty.
Agent Argentyńczyka powiedział, że czytał o zainteresowaniu Juve ale piłkarz pozostanie w PSG..

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 15:16

chodzi mi bardziej oto, że nagle okazało by się że albo Conte tyle zarabiał, że klub nie stać było na sprowadzenie kogoś konkretnego, albo że bajki o biednym Juve można włożyć między książki a transfery podyktowane były żądaniami Conte :)

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 15:18

Paweljuve2006 pisze:
Smok-u pisze:
Agent Argentyńczyka powiedział, że czytał o zainteresowaniu Juve ale piłkarz pozostanie w PSG..
Allegri jest trenerem od wczoraj, więc pewnie jeszcze żadne kroki nie były poczyniowne...
...tak to sobie tłumaczę.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 15:21

Nie wiem, mi Pastore zawsze będzie uchodził za najbardziej przepłaconego zawodnika Serie A, no bo jak gość kosztował 45 mln € a na dobrą sprawę dalej nie ma pewnego miejsca w składzie, to coś jednak jest nie tak. Poza tym jego charakterystyka za bardzo przypomina mi Diego a nie jest to okres Juventusu który chciałbym pamiętać. Z kolei za Joveticiem ciągnie się "fejm" bo strzelił kiedyś 2 bramki Bayernowi a fryzurę miał jak Alex z młodości i już lada moment wystrzeli, tylko niech trafi do lepszego klubu. No jakoś tak się nie dzieje, do tego nadal się łamie.
Natomiast tego Candrevę to bym brał, zwłaszcza jeśli mamy grać czwórką w środku, to wzmocnienia w pomocy się przydadzą, poza tym to wszechstronny zawodnik. Tylko ta cena, trzeba by zbić poniżej 20 mln, pytanie czy się da. Lotito już ochłonął po asyście z mundialu i da rozsądną cenę?
Iturbe może i za 22 mln szkoda, za 31 mln to już przepłacenie. Taki Secco pewnie jakby się napalił to by kupił za każdą cenę, tylko potem nie byłoby na nic więcej.
Mam nadzieję, że sprzedaż Barzagliego to żart. Z resztą i tak ma kontuzję, więc latem nic go nie ruszy.
Mehehehe pisze:
Zizou_1989 pisze:ok my tu dywagujemy a czas ucieka ... nawet nie ma przesłanek kogo kupujemy ...
To kupujcie :whistle:

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 15:25

http://www.asroma.pl/news/OFICJALNIE-It ... onusy-7853

Zobaczcie jak jakiś osioł na as roma płacze, kibic Juve o nicku Juventini, najlepiej babe z siebie robic, skamlać i wogóle.
Żałosne.

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 15:26

@D@$ pisze:Nie wiem, mi Pastore zawsze będzie uchodził za najbardziej przepłaconego zawodnika Serie A, no bo jak gość kosztował 45 mln € a na dobrą sprawę dalej nie ma pewnego miejsca w składzie, to coś jednak jest nie tak. Poza tym jego charakterystyka za bardzo przypomina mi Diego a nie jest to okres Juventusu który chciałbym pamiętać. Z kolei za Joveticiem ciągnie się "fejm" bo strzelił kiedyś 2 bramki Bayernowi a fryzurę miał jak Alex z młodości i już lada moment wystrzeli, tylko niech trafi do lepszego klubu. No jakoś tak się nie dzieje, do tego nadal się łamie.
Natomiast tego Candrevę to bym brał, zwłaszcza jeśli mamy grać czwórką w środku, to wzmocnienia w pomocy się przydadzą, poza tym to wszechstronny zawodnik. Tylko ta cena, trzeba by zbić poniżej 20 mln, pytanie czy się da. Lotito już ochłonął po asyście z mundialu i da rozsądną cenę?
Iturbe może i za 22 mln szkoda, za 31 mln to już przepłacenie. Taki Secco pewnie jakby się napalił to by kupił za każdą cenę, tylko potem nie byłoby na nic więcej.
Mam nadzieję, że sprzedaż Barzagliego to żart. Z resztą i tak ma kontuzję, więc latem nic go nie ruszy.
Mehehehe pisze:
To kupujcie :whistle:
gdybym mógł to bym kupił. natomiast Twoje opinie o Candrewie hmm był u nas i co ?? grał jak ostatnie zero.

Szaq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 15:35

Zizou_1989 pisze: natomiast Twoje opinie o Candrewie hmm był u nas i co ?? grał jak ostatnie zero.
https://www.youtube.com/watch?v=McaV4Ua-QMA

Nie mieliśmy na Iturbe, a stać nas na Pastore/Candreve? Nie kupuje tego. Poza tym bardziej podobał mi się wydatek 20 paru milionów na młodego Iturbe, niż Candrevę, który pewnego poziomu nie przeskoczy.

Zablokowany