Mercato (Lato 2015)
- PlanetJuve
- Juventino
AdiJuve pisze: Jedno okienko sobie pozwolą, ale nie co roku:)
No i te drużyny też sprzedają droga, w Juve ostatnio najdrożej opchnęli Diego za 15mln, więc z czym do ludzi.
Conte chciał by wszystko zostali i jeszcze kupić mu Cuardado,Di Marię czy Sancheza, a tak się nie da, albo sprzedaże i kupno, albo szukanie okazji.

- Zizou_1989
- Juventino
ok my tu dywagujemy a czas ucieka ... nawet nie ma przesłanek kogo kupujemy ...
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Glupie pytanie.Virgil pisze:ja jestem ciekaw jak tutaj niektórzy zareaguja jak Max zdobędzie z Juve mistrza i dojdzie np. do 1/4 LM
OCzywiste że bedziemy pozytywnie zaskoczeni.
Jak nie zdobedzie niczego i zajmie 3 miejsce to nie wywoła to wielkiej paniki gdyż wlasnie tego sie spodziewam.
Chociaż jak juz tak ma być to pragne by zdobył Lige Mistrzów, a zajął 4 miejsce w lidze, pod 3 Milanem którego by to wyeliminowało z LM

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Padł bym na cyce gdyby okazało się że Marotta ściągnie Pastore, Lamele, Lavezziego i Candreve - chociaż dwójkę z tych piłkarzy.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
MishaAveJuve pisze:Padł bym na cyce gdyby okazało się że Marotta ściągnie Pastore, Lamele, Lavezziego i Candreve - chociaż dwójkę z tych piłkarzy.

Lepiej bym tego nie ujął. Szczególnie Pastore widziałbym chętnie w koszulce Juve. Strasznie lubię tego piłkarza. Mam nadzieję, że dwóch z nich faktycznie ściągną zamiast jakiś placków z Udine czy Atalanty.
- PlanetJuve
- Juventino
Agent Argentyńczyka powiedział, że czytał o zainteresowaniu Juve ale piłkarz pozostanie w PSG..Smok-u pisze:MishaAveJuve pisze:Padł bym na cyce gdyby okazało się że Marotta ściągnie Pastore, Lamele, Lavezziego i Candreve - chociaż dwójkę z tych piłkarzy.![]()
Lepiej bym tego nie ujął. Szczególnie Pastore widziałbym chętnie w koszulce Juve. Strasznie lubię tego piłkarza. Mam nadzieję, że dwóch z nich faktycznie ściągną zamiast jakiś placków z Udine czy Atalanty.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
chodzi mi bardziej oto, że nagle okazało by się że albo Conte tyle zarabiał, że klub nie stać było na sprowadzenie kogoś konkretnego, albo że bajki o biednym Juve można włożyć między książki a transfery podyktowane były żądaniami Conte 

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- francois
- Juventino
Allegri jest trenerem od wczoraj, więc pewnie jeszcze żadne kroki nie były poczyniowne...Paweljuve2006 pisze:Agent Argentyńczyka powiedział, że czytał o zainteresowaniu Juve ale piłkarz pozostanie w PSG..Smok-u pisze:MishaAveJuve pisze:Padł bym na cyce gdyby okazało się że Marotta ściągnie Pastore, Lamele, Lavezziego i Candreve - chociaż dwójkę z tych piłkarzy.![]()
...tak to sobie tłumaczę.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- @D@$
- Juventino
Nie wiem, mi Pastore zawsze będzie uchodził za najbardziej przepłaconego zawodnika Serie A, no bo jak gość kosztował 45 mln € a na dobrą sprawę dalej nie ma pewnego miejsca w składzie, to coś jednak jest nie tak. Poza tym jego charakterystyka za bardzo przypomina mi Diego a nie jest to okres Juventusu który chciałbym pamiętać. Z kolei za Joveticiem ciągnie się "fejm" bo strzelił kiedyś 2 bramki Bayernowi a fryzurę miał jak Alex z młodości i już lada moment wystrzeli, tylko niech trafi do lepszego klubu. No jakoś tak się nie dzieje, do tego nadal się łamie.
Natomiast tego Candrevę to bym brał, zwłaszcza jeśli mamy grać czwórką w środku, to wzmocnienia w pomocy się przydadzą, poza tym to wszechstronny zawodnik. Tylko ta cena, trzeba by zbić poniżej 20 mln, pytanie czy się da. Lotito już ochłonął po asyście z mundialu i da rozsądną cenę?
Iturbe może i za 22 mln szkoda, za 31 mln to już przepłacenie. Taki Secco pewnie jakby się napalił to by kupił za każdą cenę, tylko potem nie byłoby na nic więcej.
Mam nadzieję, że sprzedaż Barzagliego to żart. Z resztą i tak ma kontuzję, więc latem nic go nie ruszy.
Natomiast tego Candrevę to bym brał, zwłaszcza jeśli mamy grać czwórką w środku, to wzmocnienia w pomocy się przydadzą, poza tym to wszechstronny zawodnik. Tylko ta cena, trzeba by zbić poniżej 20 mln, pytanie czy się da. Lotito już ochłonął po asyście z mundialu i da rozsądną cenę?
Iturbe może i za 22 mln szkoda, za 31 mln to już przepłacenie. Taki Secco pewnie jakby się napalił to by kupił za każdą cenę, tylko potem nie byłoby na nic więcej.
Mam nadzieję, że sprzedaż Barzagliego to żart. Z resztą i tak ma kontuzję, więc latem nic go nie ruszy.
To kupujcieMehehehe pisze:Właśnie, przestańmy dywagować, bierzmy się za kupowanie.Zizou_1989 pisze:ok my tu dywagujemy a czas ucieka ... nawet nie ma przesłanek kogo kupujemy ...

- sebatiaen
- Juventino
http://www.asroma.pl/news/OFICJALNIE-It ... onusy-7853
Zobaczcie jak jakiś osioł na as roma płacze, kibic Juve o nicku Juventini, najlepiej babe z siebie robic, skamlać i wogóle.
Żałosne.
Zobaczcie jak jakiś osioł na as roma płacze, kibic Juve o nicku Juventini, najlepiej babe z siebie robic, skamlać i wogóle.
Żałosne.
- Zizou_1989
- Juventino
gdybym mógł to bym kupił. natomiast Twoje opinie o Candrewie hmm był u nas i co ?? grał jak ostatnie zero.@D@$ pisze:Nie wiem, mi Pastore zawsze będzie uchodził za najbardziej przepłaconego zawodnika Serie A, no bo jak gość kosztował 45 mln € a na dobrą sprawę dalej nie ma pewnego miejsca w składzie, to coś jednak jest nie tak. Poza tym jego charakterystyka za bardzo przypomina mi Diego a nie jest to okres Juventusu który chciałbym pamiętać. Z kolei za Joveticiem ciągnie się "fejm" bo strzelił kiedyś 2 bramki Bayernowi a fryzurę miał jak Alex z młodości i już lada moment wystrzeli, tylko niech trafi do lepszego klubu. No jakoś tak się nie dzieje, do tego nadal się łamie.
Mam nadzieję, że sprzedaż Barzagliego to żart. Z resztą i tak ma kontuzję, więc latem nic go nie ruszy.To kupujcieMehehehe pisze:Właśnie, przestańmy dywagować, bierzmy się za kupowanie.Zizou_1989 pisze:ok my tu dywagujemy a czas ucieka ... nawet nie ma przesłanek kogo kupujemy ...
- Szaq
- Juventino
https://www.youtube.com/watch?v=McaV4Ua-QMAZizou_1989 pisze: natomiast Twoje opinie o Candrewie hmm był u nas i co ?? grał jak ostatnie zero.
Nie mieliśmy na Iturbe, a stać nas na Pastore/Candreve? Nie kupuje tego. Poza tym bardziej podobał mi się wydatek 20 paru milionów na młodego Iturbe, niż Candrevę, który pewnego poziomu nie przeskoczy.