Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 11:06

Wolfsburg chce Praeta, a nie Draxlera ;-).

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 11:09

A jak tam informacje o tej transakcji z Llorente? Jeszcze chyba nie ma nic oficjalnie o rozwiązaniu kontraktu? I czy mowa jest o tym Isli?

Na żadne kupno już się nie nastanawiam. Wolę się miło zaskoczyć niż rozczarować. Aczkolwiek nie zgodzę się, że środek mamy zapełniony. Widać było po meczu z Udine jak bardzo dwie-trzy kontuzje nas rozkładają... Aż strach wychodzić Padoinem na rozegraniu z Romą na wyjeździe....

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 11:11

jakku1 pisze:Wolfsburg chce Praeta, a nie Draxlera ;-).
A czemu my nie zainteresujemy się drugim talentem Belgów - Tielemansem. Coś w mediach było w przeszłości o naszym zainteresowaniu, ale pewnie skończy się jak z Jamesem Rodríguezem :facepalm:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 11:17

Kamex22 pisze:A jak tam informacje o tej transakcji z Llorente? Jeszcze chyba nie ma nic oficjalnie o rozwiązaniu kontraktu? I czy mowa jest o tym Isli?
Na FB widziałem zdjęcia z jego przylotu do Sevilli - podpisywał koszulki kibicom. Juventus póki co milczy, ale widocznie nikomu na rychłym potwierdzeniu tego transferu/rozwiązania kontraktu nie zależy.
Kamex22 pisze: Aczkolwiek nie zgodzę się, że środek mamy zapełniony. Widać było po meczu z Udine jak bardzo dwie-trzy kontuzje nas rozkładają... Aż strach wychodzić Padoinem na rozegraniu z Romą na wyjeździe....
Ja będę się jednak w dalszym ciągu upierał przy tym, że bardziej brakuje nam rozgrywającego, ale to oczywiste, że zdania na forum będą podzielone.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 11:26

nie wiem jakku, może masz rację, ale niemieckie media podają , że VFL powalczy o Draxlera.

edit: dobrze, że ktoś zainteresował się Draxlerem oprócz nas, bo to sprawi , że już dzisiaj Beppe klepnie go, skończyło się negocjowanie, teraz trzeba już brać. :czytaj:
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 11:31 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 11:28

Cabrini_idol pisze:nie wiem jakku, może masz rację, ale niemieckie media podają , że VFL powalczy o Draxlera.
Ja Ci zaufałem i uwierzyłem w Juliana - co będzie, jeśli ostatecznie do nas nie przybędzie? :lol:

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 11:37

Llorente przeszedł testy medyczny, teraz czekamy na oficjalne info o kwocie (która zapewne wyniesie całe 0 euro :facepalm2: ). Podobno Islę też chcą za darmo, a co będą się ...

Bask podpisze 3 letni kontrakt i przejdzie za darmochę, a więc tak jak spodziewaliśmy się , ZA DARMO.

https://pbs.twimg.com/media/CNZ7AHIUcAA8Cc2.png
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 11:40 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 11:37

CavAllano pisze:
Cabrini_idol pisze:nie wiem jakku, może masz rację, ale niemieckie media podają , że VFL powalczy o Draxlera.
Ja Ci zaufałem i uwierzyłem w Juliana - co będzie, jeśli ostatecznie do nas nie przybędzie? :lol:
Tryumf Pumexa?

Ja jednak wierze ze przyjdzie, ale jezeli dzis tego nie dopna to chyba znaczy ze nici.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 11:43

Ile ja bym da łza powrót Zlatana :koszulka:

Zero szacunku dla Pogby
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 12:05

The Sun czyli barachło podalo, że probujemy przejąc Alexa Songa, który zmierza do West Hamu.
A wloskie media nadal o Comanie i podbijaniu piłeczki przez Bayern.
Tak dla transferu Zazy nie dla transferu Comana :juve:

tomassi14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 12:06

Zaryzykuje i powiem ze jesli rzeczywiscie llorente odchodzi za free to monchi bije marotte o glowe:D

Dac im llorente i Isle doplacic i brac krychowiaka

wtedy pomoc pogba (A), krycha (O), Marchisio (A)

Ale to tylko moje zdanie

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 12:06

Marketingowo powrót Zlatana byłby strzałem w dychę. Mozna byłoby dorobic historie o powrocie syna marnotrawnego ktory chce na koniec kariery odkupic swoje winy sprzed prawie 10 lat(ja pieprze jak ten czas leci :/) Jesli istnieje jakakolwiek szansa na jego powrót - chce tego goscia tutaj(zwłaszcza, ze byłby to kolejny, po Tevezie, pstryczek w nos łysego Adriano). :cooler: :cooler:

#ForzaZlatan #TeamZlatan

PS: Dlatego własnie poczekam z kupnem trzeciej koszulki na koniec okienka. Ma byc Dybala/Morata ale wstrzymam sie i poczekam naiwnie na Ibrę. :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 12:18 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
tomassi14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 12:12

D-Rose pisze:Marketingowo powrót Zlatana byłby strzałem w dychę. Mozna byłoby dorobic historie o powrocie syna marnotrawnego ktory chce na koniec kariery odkupic swoje winy sprzed prawie 10 lat(ja pieprze jak ten czas leci :/) Jesli istnieje jakakolwiek szansa na jego powrót - chce tego goscia tutaj(zwłaszcza, ze byłby to kolejny, po Tevezie, pstryczek w nos łysego Adriano). :cooler: :cooler:

#ForzaZlatan #TeamZlatan
Gdzie go allegri ustawi ? Z kim ?

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 12:15

tomassi14 pisze:Gdzie go allegri ustawi ? Z kim ?
Pozycja środkowego napastnika (cofniętego lub wysuniętego) jest do obsadzenia w każdej formacji, w której gramy. Nie jesteśmy ani Barceloną ani Hiszpanią, którym zdarzało się grywać bez klasycznego środkowego napastnika.

Pozdrawiam!
tomassi14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2015, 12:19

Azrael pisze:
tomassi14 pisze:Gdzie go allegri ustawi ? Z kim ?
Pozycja środkowego napastnika (cofniętego lub wysuniętego) jest do obsadzenia w każdej formacji, w której gramy. Nie jesteśmy ani Barceloną ani Hiszpanią, którym zdarzało się grywać bez klasycznego środkowego napastnika.
Wtedy pozostaje miejsce dla typowego strikera tj Mandzu, moze Morata, Zaza a co z Dybala :D

Zablokowany