Mercato (Lato 2016)
- jakku1
- Juventino
Wolfsburg chce Praeta, a nie Draxlera ;-).
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Kamex22
- Juventino
A jak tam informacje o tej transakcji z Llorente? Jeszcze chyba nie ma nic oficjalnie o rozwiązaniu kontraktu? I czy mowa jest o tym Isli?
Na żadne kupno już się nie nastanawiam. Wolę się miło zaskoczyć niż rozczarować. Aczkolwiek nie zgodzę się, że środek mamy zapełniony. Widać było po meczu z Udine jak bardzo dwie-trzy kontuzje nas rozkładają... Aż strach wychodzić Padoinem na rozegraniu z Romą na wyjeździe....
Na żadne kupno już się nie nastanawiam. Wolę się miło zaskoczyć niż rozczarować. Aczkolwiek nie zgodzę się, że środek mamy zapełniony. Widać było po meczu z Udine jak bardzo dwie-trzy kontuzje nas rozkładają... Aż strach wychodzić Padoinem na rozegraniu z Romą na wyjeździe....
- dp10
- Juventino
A czemu my nie zainteresujemy się drugim talentem Belgów - Tielemansem. Coś w mediach było w przeszłości o naszym zainteresowaniu, ale pewnie skończy się jak z Jamesem Rodríguezemjakku1 pisze:Wolfsburg chce Praeta, a nie Draxlera ;-).

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na FB widziałem zdjęcia z jego przylotu do Sevilli - podpisywał koszulki kibicom. Juventus póki co milczy, ale widocznie nikomu na rychłym potwierdzeniu tego transferu/rozwiązania kontraktu nie zależy.Kamex22 pisze:A jak tam informacje o tej transakcji z Llorente? Jeszcze chyba nie ma nic oficjalnie o rozwiązaniu kontraktu? I czy mowa jest o tym Isli?
Ja będę się jednak w dalszym ciągu upierał przy tym, że bardziej brakuje nam rozgrywającego, ale to oczywiste, że zdania na forum będą podzielone.Kamex22 pisze: Aczkolwiek nie zgodzę się, że środek mamy zapełniony. Widać było po meczu z Udine jak bardzo dwie-trzy kontuzje nas rozkładają... Aż strach wychodzić Padoinem na rozegraniu z Romą na wyjeździe....
- Cabrini_idol
- Juventino
nie wiem jakku, może masz rację, ale niemieckie media podają , że VFL powalczy o Draxlera.
edit: dobrze, że ktoś zainteresował się Draxlerem oprócz nas, bo to sprawi , że już dzisiaj Beppe klepnie go, skończyło się negocjowanie, teraz trzeba już brać. :czytaj:
edit: dobrze, że ktoś zainteresował się Draxlerem oprócz nas, bo to sprawi , że już dzisiaj Beppe klepnie go, skończyło się negocjowanie, teraz trzeba już brać. :czytaj:
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 11:31 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja Ci zaufałem i uwierzyłem w Juliana - co będzie, jeśli ostatecznie do nas nie przybędzie? :lol:Cabrini_idol pisze:nie wiem jakku, może masz rację, ale niemieckie media podają , że VFL powalczy o Draxlera.
- Cabrini_idol
- Juventino
Llorente przeszedł testy medyczny, teraz czekamy na oficjalne info o kwocie (która zapewne wyniesie całe 0 euro :facepalm2: ). Podobno Islę też chcą za darmo, a co będą się ...
Bask podpisze 3 letni kontrakt i przejdzie za darmochę, a więc tak jak spodziewaliśmy się , ZA DARMO.
https://pbs.twimg.com/media/CNZ7AHIUcAA8Cc2.png
Bask podpisze 3 letni kontrakt i przejdzie za darmochę, a więc tak jak spodziewaliśmy się , ZA DARMO.
https://pbs.twimg.com/media/CNZ7AHIUcAA8Cc2.png
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 11:40 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tryumf Pumexa?CavAllano pisze:Ja Ci zaufałem i uwierzyłem w Juliana - co będzie, jeśli ostatecznie do nas nie przybędzie? :lol:Cabrini_idol pisze:nie wiem jakku, może masz rację, ale niemieckie media podają , że VFL powalczy o Draxlera.
Ja jednak wierze ze przyjdzie, ale jezeli dzis tego nie dopna to chyba znaczy ze nici.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Robaku
- Juventino
The Sun czyli barachło podalo, że probujemy przejąc Alexa Songa, który zmierza do West Hamu.
A wloskie media nadal o Comanie i podbijaniu piłeczki przez Bayern.
Tak dla transferu Zazy nie dla transferu Comana :juve:
A wloskie media nadal o Comanie i podbijaniu piłeczki przez Bayern.
Tak dla transferu Zazy nie dla transferu Comana :juve:
- tomassi14
- Juventino
Zaryzykuje i powiem ze jesli rzeczywiscie llorente odchodzi za free to monchi bije marotte o glowe:D
Dac im llorente i Isle doplacic i brac krychowiaka
wtedy pomoc pogba (A), krycha (O), Marchisio (A)
Ale to tylko moje zdanie
Dac im llorente i Isle doplacic i brac krychowiaka
wtedy pomoc pogba (A), krycha (O), Marchisio (A)
Ale to tylko moje zdanie
- D-Rose
- Juventino
Marketingowo powrót Zlatana byłby strzałem w dychę. Mozna byłoby dorobic historie o powrocie syna marnotrawnego ktory chce na koniec kariery odkupic swoje winy sprzed prawie 10 lat(ja pieprze jak ten czas leci
) Jesli istnieje jakakolwiek szansa na jego powrót - chce tego goscia tutaj(zwłaszcza, ze byłby to kolejny, po Tevezie, pstryczek w nos łysego Adriano).

#ForzaZlatan #TeamZlatan
PS: Dlatego własnie poczekam z kupnem trzeciej koszulki na koniec okienka. Ma byc Dybala/Morata ale wstrzymam sie i poczekam naiwnie na Ibrę. :lol: :lol:

#ForzaZlatan #TeamZlatan
PS: Dlatego własnie poczekam z kupnem trzeciej koszulki na koniec okienka. Ma byc Dybala/Morata ale wstrzymam sie i poczekam naiwnie na Ibrę. :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 12:18 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- tomassi14
- Juventino
Gdzie go allegri ustawi ? Z kim ?D-Rose pisze:Marketingowo powrót Zlatana byłby strzałem w dychę. Mozna byłoby dorobic historie o powrocie syna marnotrawnego ktory chce na koniec kariery odkupic swoje winy sprzed prawie 10 lat(ja pieprze jak ten czas leci) Jesli istnieje jakakolwiek szansa na jego powrót - chce tego goscia tutaj(zwłaszcza, ze byłby to kolejny, po Tevezie, pstryczek w nos łysego Adriano).
![]()
#ForzaZlatan #TeamZlatan
- Azrael
- Juventino
Pozycja środkowego napastnika (cofniętego lub wysuniętego) jest do obsadzenia w każdej formacji, w której gramy. Nie jesteśmy ani Barceloną ani Hiszpanią, którym zdarzało się grywać bez klasycznego środkowego napastnika.tomassi14 pisze:Gdzie go allegri ustawi ? Z kim ?
Pozdrawiam!
- tomassi14
- Juventino
Wtedy pozostaje miejsce dla typowego strikera tj Mandzu, moze Morata, Zaza a co z DybalaAzrael pisze:Pozycja środkowego napastnika (cofniętego lub wysuniętego) jest do obsadzenia w każdej formacji, w której gramy. Nie jesteśmy ani Barceloną ani Hiszpanią, którym zdarzało się grywać bez klasycznego środkowego napastnika.tomassi14 pisze:Gdzie go allegri ustawi ? Z kim ?