Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

38
30%
14
11%
15
12%
61
48%

Liczba głosów: 128

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2009, 22:48

mrowka423 pisze: P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
Może jakiś fanklubik? ;)
Kiedy startuje następna ankieta?
KeRmit19 pisze:
mrowka423 pisze:P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
Jestem na nie z tego wzgledu, ze najbardzej emocjonujace glosowanie, skreslil na krotko po jego rozpoczeciu i uznal za ankiete gorsza od poprzednich! 8)
Te, uważaj! Kermit
Skompromitowałem Cię na oczach całego świata 8)
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2009, 22:53 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mrowka423

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2009, 22:52

Lypsky pisze:
mrowka423 pisze: P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
Może jakiś fanklubik? ;)
Kiedy startuje następna ankieta?
To się da załatwić. :wink: Tylko żeby chętnych nie brakowało. :smile: Mam prowadzić kampanię wyborczą już teraz przed startem ankiety?

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2009, 22:57

Lypsky pisze:
KeRmit19 pisze:
mrowka423 pisze:P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
Jestem na nie z tego wzgledu, ze najbardzej emocjonujace glosowanie, skreslil na krotko po jego rozpoczeciu i uznal za ankiete gorsza od poprzednich! 8)
Te, uważaj! Kermit
Skompromitowałem Cię na oczach całego świata 8)
Glupi zart - zdjecie z komunii ze stara <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, o ktorej sluch zaginal odkad skonczono puszczac muppety w TVP :D :stop:
Lypsky pisze: Kiedy startuje następna ankieta?
Takiś mądry, a nie wiesz, ze wystarczy cofnac sie kilka stron do tylu, troche poczytac i wysnuc odpowiednie wnioski :whistle: ?!
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2009, 23:07 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.

JuveLethal

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2009, 23:07

Alfabet bardzo ciekawy brawo :bravo:

A teraz zaglosowalem sobie na Azrael_Juve bo pozostalych nikcow w ogole nie kojarze... :roll:

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2009, 23:28

Oj Lypsky, Lypsky. Ty mi wlewasz? Ty od samego początku byłeś przeciwko mnie. Do tej pory pamiętam jak pisałeś o mnie (zachowano pisownię oryginalną):
Lypsky do Dionizosa o Matim pisze:ale chyba znasz naszych ''niektorych'' uzytkownikow czasami nawet calego tektu nie umieja wkleic :? wiec lepiej zajrzec pod link bo oni sa tu poto zeby nabijac a nie dyskutowac lub informowac 8)
:płaczę:

Jestem bardzo zaskoczony pozytywnym odbiorem, bo wydawało mi się, że alfabet z poprzednimi sie nie równa. No cóż, pewnie to kwestia gustu :). Dziękuję za lekturę i utratę tych ważnych minut swojego życia i przeczytanie alfabetu.

A moje opowiadanie o rycerzu wracającym z wojny nikomu się nie spodobało :(

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2009, 23:39

Wybitne poczucie humoru, podziwiam.

Alfabet rzeczywiście bardzo ciekawy. W kilku sprawach mam podobne zdanie...
Trochę nie rozumiem zarzutów przy T, ale to pewnie wina mojego monitora CRT.

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2009, 23:42

KeRmit19 pisze:
I to właśnie jest argument przemawiający za 'Q' dla Lypsky'ego :wink:

Bez OT, alfabet ciekawy, kilka fajnych literek :)

Sky is the limit!
Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2009, 23:53

Alfabet przeczytany od deski do deski, a raczej od A do Ź i muszę przyznać, że całkiem przyjemnie się go czytało. Alfabety użytkowników z dłuższym stażem w ogóle cieszą się sporą popularnością. I nic w tym dziwnego.
Kiedy się człowiek przyzwyczaja do danych osób, mimo że w większości na płaszczyźnie wirtualnej to potem fajnie jest dowiedzieć się więcej o poszczególnym userze na inny temat niż polityka, Juventus czy też konkurs majowy.. :>

@Mati Co do literki T to mam podobne odczucia. Jak masz podobny telefon na stanie to chętnie odkupię/zamienię :>

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2009, 08:01

Przyznaję się bez bicia, wczoraj przeczytałem alfabet Matiego wieczorem i stwierdziłem, że nic ciekawego. Więc przeczytałem go drugi raz dzisiaj z rana, i moje zdanie uległo zmianie (wczoraj byłem trochę zajechany). Naprawdę fajny alfabet Mati :ok: Najlepsze literki: T, U, Z. :P

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2009, 10:19

Ej no! Źdźbło wydaje mi się dziwnie znajome! Długo nam kazałeś na siebie czekać, Mati.

Fajny alfabet, spokojny, przemyślany, miękko napisany - bardzo dobrze się go czytało.

A skoro wywołałeś mnie do tablicy:
Mati pisze:Może narażę się mojemu poprzednikowi w tym temacie - Łukaszowi - ale myślę, że picie z umiarem to nic złego.
Też tak myślę. Tyle że sam nie piję, ot co.

A propos ściągania - masz na myśli korzystanie z pomocy naukowych własnych, czy może konsultację w grupie? Czy może i jedno i drugie potępiasz?

Co do liTerki:jeśli chodzi o telewizory zgadzam się w całej rozciągłości (nie wiem czy w grę wchodzą też monitory, ale korzystam właśnie z niepłaskiej "15"), co się zaś tyczy komórek - nie zgadzam się. To znaczy nie do końca. Podoba mi się to, co się dzieje z komórkami, bo sam słucham muzyki właśnie z komórki (karta pamięci to podstawa) i niejednokrotnie korzystałem z komórkowego aparartu. Montowanie Internetu i GPS w komórce to też fakny bajer, ale jest jedno "ale". A w zasadzie dwa:
- nie może być tak, że telefon nie mieści się w kieszeni (bo wracamy do początków, kiedy komórkę, a w zasadzie jej osprzęt nosiło się w plecaku)
- cena (osobiście nie zapłaciłbym z komórkę więcej niż... 1 zł)
- acha, jeszcze jedno: rysik. Co to za telefon, w którym trzeba grzebać patykiem?

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2009, 11:03

Łukasz pisze:A propos ściągania - masz na myśli korzystanie z pomocy naukowych własnych, czy może konsultację w grupie? Czy może i jedno i drugie potępiasz?
Potępienie to może zbyt duże słowo, ale nie potrafię zrozumieć ani jednego, ani drugiego.
Zresztą trochę mnie dziwi, bo zrobienie ściągi dla siebie trwa dłużej niż nauczenie się przedmiotu :). Nie przeszkadzają mi za bardzo sytuacje jak ktoś się solidnie przyłoży, ale wypadnie mu jeden szczegół i się dopyta. Mam kolegów, którzy klasówki pisali właśnie dzięki pracy zbiorowej, samemu nic nie wnosząc. Szczerze mówiąc zawsze wolałem dostać gorszą ocenę niż prosić kogoś o pomoc (jednocześnie przeszkadzając innej osobie).

Tak mi się właśnie wydawało, że źdźbło już było, dlatego przed wysłaniem przejrzałem wszystkie alfabety raz jeszcze. Teraz patrzę i znalazłem u Ciebie, nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć :P

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2009, 15:38

Wyglada na to, ze za godzine koniec tego nudziarstwa i mozna startowac z nastepna ankieta. Kto w ogole startuje(zglosil sie?), oprocz tej dwojki, ktora uplasowala sie za Azraelem?

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2009, 15:43

KeRmit19 pisze: Kto w ogole startuje(zglosil sie?), oprocz tej dwojki, ktora uplasowala sie za Azraelem?
Odpowiem Ci tak:
KeRmit19 pisze: Takiś mądry, a nie wiesz, ze wystarczy cofnac sie kilka stron do tylu, troche poczytac i wysnuc odpowiednie wnioski :whistle: ?!
:P

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2009, 15:52

mnowo, Lypsky, leniup. Eeee same forumowe starocie :P Czyli nawet 3 chetnych na 2 miejsca.
Lypsky pisze:
KeRmit19 pisze: Kto w ogole startuje(zglosil sie?), oprocz tej dwojki, ktora uplasowala sie za Azraelem?
Odpowiem Ci tak:
KeRmit19 pisze: Takiś mądry, a nie wiesz, ze wystarczy cofnac sie kilka stron do tylu, troche poczytac i wysnuc odpowiednie wnioski :whistle: ?!
:P
Toś mnie leszczu załatwił moją własną bronią :naughty: :!:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2009, 17:19

Jeszcze nam jakiegoś czwartego pryka potrzeba... Martin? Siewier? Dragon? Kogo?

ODPOWIEDZ