Forumowicz od A do Z - vol.2
- Lypsky
- Juventino
Może jakiś fanklubik?mrowka423 pisze: P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?

Kiedy startuje następna ankieta?
Te, uważaj! KermitKeRmit19 pisze:Jestem na nie z tego wzgledu, ze najbardzej emocjonujace glosowanie, skreslil na krotko po jego rozpoczeciu i uznal za ankiete gorsza od poprzednich! 8)mrowka423 pisze:P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
Skompromitowałem Cię na oczach całego świata 8)
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2009, 22:53 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mrowka423
- Juventino
To się da załatwić.Lypsky pisze:Może jakiś fanklubik?mrowka423 pisze: P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?![]()
Kiedy startuje następna ankieta?
- KeRmit19
- Juventino
Glupi zart - zdjecie z komunii ze stara <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, o ktorej sluch zaginal odkad skonczono puszczac muppety w TVPLypsky pisze:Te, uważaj! KermitKeRmit19 pisze:Jestem na nie z tego wzgledu, ze najbardzej emocjonujace glosowanie, skreslil na krotko po jego rozpoczeciu i uznal za ankiete gorsza od poprzednich! 8)mrowka423 pisze:P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
Skompromitowałem Cię na oczach całego świata 8)

Takiś mądry, a nie wiesz, ze wystarczy cofnac sie kilka stron do tylu, troche poczytac i wysnuc odpowiednie wnioskiLypsky pisze: Kiedy startuje następna ankieta?

Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2009, 23:07 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Alfabet bardzo ciekawy brawo
A teraz zaglosowalem sobie na Azrael_Juve bo pozostalych nikcow w ogole nie kojarze... :roll:

A teraz zaglosowalem sobie na Azrael_Juve bo pozostalych nikcow w ogole nie kojarze... :roll:
- Mati
- Juventino
Oj Lypsky, Lypsky. Ty mi wlewasz? Ty od samego początku byłeś przeciwko mnie. Do tej pory pamiętam jak pisałeś o mnie (zachowano pisownię oryginalną):
Jestem bardzo zaskoczony pozytywnym odbiorem, bo wydawało mi się, że alfabet z poprzednimi sie nie równa. No cóż, pewnie to kwestia gustu
. Dziękuję za lekturę i utratę tych ważnych minut swojego życia i przeczytanie alfabetu.
A moje opowiadanie o rycerzu wracającym z wojny nikomu się nie spodobało
:płaczę:Lypsky do Dionizosa o Matim pisze:ale chyba znasz naszych ''niektorych'' uzytkownikow czasami nawet calego tektu nie umieja wkleic :? wiec lepiej zajrzec pod link bo oni sa tu poto zeby nabijac a nie dyskutowac lub informowac 8)
Jestem bardzo zaskoczony pozytywnym odbiorem, bo wydawało mi się, że alfabet z poprzednimi sie nie równa. No cóż, pewnie to kwestia gustu

A moje opowiadanie o rycerzu wracającym z wojny nikomu się nie spodobało

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wybitne poczucie humoru, podziwiam.mrowka423 pisze:P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
Alfabet rzeczywiście bardzo ciekawy. W kilku sprawach mam podobne zdanie...
Trochę nie rozumiem zarzutów przy T, ale to pewnie wina mojego monitora CRT.
- Pawełek
- Juventino
I to właśnie jest argument przemawiający za 'Q' dla Lypsky'egoKeRmit19 pisze:Jestem na nie z tego wzgledu, ze najbardzej emocjonujace glosowanie, skreslil na krotko po jego rozpoczeciu i uznal za ankiete gorsza od poprzednich! 8)mrowka423 pisze:P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
Bez OT, alfabet ciekawy, kilka fajnych literek

Sky is the limit!
- Juve Master
- Juventino
Alfabet przeczytany od deski do deski, a raczej od A do Ź i muszę przyznać, że całkiem przyjemnie się go czytało. Alfabety użytkowników z dłuższym stażem w ogóle cieszą się sporą popularnością. I nic w tym dziwnego.
Kiedy się człowiek przyzwyczaja do danych osób, mimo że w większości na płaszczyźnie wirtualnej to potem fajnie jest dowiedzieć się więcej o poszczególnym userze na inny temat niż polityka, Juventus czy też konkurs majowy.. :>
@Mati Co do literki T to mam podobne odczucia. Jak masz podobny telefon na stanie to chętnie odkupię/zamienię :>
Kiedy się człowiek przyzwyczaja do danych osób, mimo że w większości na płaszczyźnie wirtualnej to potem fajnie jest dowiedzieć się więcej o poszczególnym userze na inny temat niż polityka, Juventus czy też konkurs majowy.. :>
@Mati Co do literki T to mam podobne odczucia. Jak masz podobny telefon na stanie to chętnie odkupię/zamienię :>
- Mrówa
- Juventino
Przyznaję się bez bicia, wczoraj przeczytałem alfabet Matiego wieczorem i stwierdziłem, że nic ciekawego. Więc przeczytałem go drugi raz dzisiaj z rana, i moje zdanie uległo zmianie (wczoraj byłem trochę zajechany). Naprawdę fajny alfabet Mati
Najlepsze literki: T, U, Z. 

- Łukasz
- Juventino
Ej no! Źdźbło wydaje mi się dziwnie znajome! Długo nam kazałeś na siebie czekać, Mati.
Fajny alfabet, spokojny, przemyślany, miękko napisany - bardzo dobrze się go czytało.
A skoro wywołałeś mnie do tablicy:
A propos ściągania - masz na myśli korzystanie z pomocy naukowych własnych, czy może konsultację w grupie? Czy może i jedno i drugie potępiasz?
Co do liTerki:jeśli chodzi o telewizory zgadzam się w całej rozciągłości (nie wiem czy w grę wchodzą też monitory, ale korzystam właśnie z niepłaskiej "15"), co się zaś tyczy komórek - nie zgadzam się. To znaczy nie do końca. Podoba mi się to, co się dzieje z komórkami, bo sam słucham muzyki właśnie z komórki (karta pamięci to podstawa) i niejednokrotnie korzystałem z komórkowego aparartu. Montowanie Internetu i GPS w komórce to też fakny bajer, ale jest jedno "ale". A w zasadzie dwa:
- nie może być tak, że telefon nie mieści się w kieszeni (bo wracamy do początków, kiedy komórkę, a w zasadzie jej osprzęt nosiło się w plecaku)
- cena (osobiście nie zapłaciłbym z komórkę więcej niż... 1 zł)
- acha, jeszcze jedno: rysik. Co to za telefon, w którym trzeba grzebać patykiem?
Fajny alfabet, spokojny, przemyślany, miękko napisany - bardzo dobrze się go czytało.
A skoro wywołałeś mnie do tablicy:
Też tak myślę. Tyle że sam nie piję, ot co.Mati pisze:Może narażę się mojemu poprzednikowi w tym temacie - Łukaszowi - ale myślę, że picie z umiarem to nic złego.
A propos ściągania - masz na myśli korzystanie z pomocy naukowych własnych, czy może konsultację w grupie? Czy może i jedno i drugie potępiasz?
Co do liTerki:jeśli chodzi o telewizory zgadzam się w całej rozciągłości (nie wiem czy w grę wchodzą też monitory, ale korzystam właśnie z niepłaskiej "15"), co się zaś tyczy komórek - nie zgadzam się. To znaczy nie do końca. Podoba mi się to, co się dzieje z komórkami, bo sam słucham muzyki właśnie z komórki (karta pamięci to podstawa) i niejednokrotnie korzystałem z komórkowego aparartu. Montowanie Internetu i GPS w komórce to też fakny bajer, ale jest jedno "ale". A w zasadzie dwa:
- nie może być tak, że telefon nie mieści się w kieszeni (bo wracamy do początków, kiedy komórkę, a w zasadzie jej osprzęt nosiło się w plecaku)
- cena (osobiście nie zapłaciłbym z komórkę więcej niż... 1 zł)
- acha, jeszcze jedno: rysik. Co to za telefon, w którym trzeba grzebać patykiem?
- Mati
- Juventino
Potępienie to może zbyt duże słowo, ale nie potrafię zrozumieć ani jednego, ani drugiego.Łukasz pisze:A propos ściągania - masz na myśli korzystanie z pomocy naukowych własnych, czy może konsultację w grupie? Czy może i jedno i drugie potępiasz?
Zresztą trochę mnie dziwi, bo zrobienie ściągi dla siebie trwa dłużej niż nauczenie się przedmiotu

Tak mi się właśnie wydawało, że źdźbło już było, dlatego przed wysłaniem przejrzałem wszystkie alfabety raz jeszcze. Teraz patrzę i znalazłem u Ciebie, nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć

- Lypsky
- Juventino
Odpowiem Ci tak:KeRmit19 pisze: Kto w ogole startuje(zglosil sie?), oprocz tej dwojki, ktora uplasowala sie za Azraelem?
KeRmit19 pisze: Takiś mądry, a nie wiesz, ze wystarczy cofnac sie kilka stron do tylu, troche poczytac i wysnuc odpowiednie wnioski?!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- KeRmit19
- Juventino
mnowo, Lypsky, leniup. Eeee same forumowe starocie
Czyli nawet 3 chetnych na 2 miejsca.

Toś mnie leszczu załatwił moją własną bronią :naughty: :!:Lypsky pisze:Odpowiem Ci tak:KeRmit19 pisze: Kto w ogole startuje(zglosil sie?), oprocz tej dwojki, ktora uplasowala sie za Azraelem?KeRmit19 pisze: Takiś mądry, a nie wiesz, ze wystarczy cofnac sie kilka stron do tylu, troche poczytac i wysnuc odpowiednie wnioski?!