Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- Mane
- Juventino
Można już zamawiać:
http://www.adidas.pl/replika-koszulki-p ... A0336.html
Dodając 2 znaczki wychodzi ~400zł plus przesyłka.
Grubo
http://www.adidas.pl/replika-koszulki-p ... A0336.html
Dodając 2 znaczki wychodzi ~400zł plus przesyłka.
Grubo

- Swider10
- Juventino
Szukam jakiejś fajny damski t shirt oczywiście związany z Juve
Cięzko znaleźć coś dla kobiety:/ Może ktoś coś podrzuci :> Na allegro znalazłem tylko coś takiego
http://allegro.pl/koszulka-damska-juven ... 60122.html

Cięzko znaleźć coś dla kobiety:/ Może ktoś coś podrzuci :> Na allegro znalazłem tylko coś takiego
http://allegro.pl/koszulka-damska-juven ... 60122.html
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Na facebookowym profilu juvenpoland pojawiła się informacja o rzekomym stoisku Juventusu, gdzie będzie można kupić koszulki z rabatem 100 zł (!) za hasło Juvepoland. Dodatkowo nadruki z własnym imieniem i numerem robią na miejscu, od ręki.
Źródło (odsyłają na stronę adidasa) niczego nie potwierdza, więc może ktoś coś więcej słyszał/wie?
EDIT: Ten profil to prowadzi jakiś 12-latek?
Dobra, po kilku prośbach o źródło, wreszcie zrozumieli i podali - korespondencja mailowa z adidasem.
Źródło (odsyłają na stronę adidasa) niczego nie potwierdza, więc może ktoś coś więcej słyszał/wie?
Dobra, po kilku prośbach o źródło, wreszcie zrozumieli i podali - korespondencja mailowa z adidasem.

- Tom_my
- Juventino
Piszą, że koszulka za 250zł, a nadruk GRATIS, wiec to chyba jasneWojtek pisze:Cena koszulki z nadrukiem bd kosztowała 249zł, w takim razie mam pytanie czy koszulka z "pustymi" plecami będzie tańsza czy w tej samej cenie?;)

Na stronie adidasa można do zestawu zamówić tarczę za scudetto (0zł) i rozetę za coppa italia (10zł). Będzie taka sama możliwość na stoisku?
I jeszcze jedno pytanie, macie możliwość otrzymania od adidasa info, czy będzie możliwość płatności kartą?
Z góry dzięki. Wielkie propsy z tą akcję Panowie

- naros
- Juventino
Czy będzie możliwość zakupu oficjalnych polówek adidasa? Pewien sklep na allegro wydymał mnie przed samym meczem pisząc że jednak nie posiadają produktu.. Bardzo mi zależy!

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- mnowo
- Qualità Juventino
Drogi Kolego. Podany link do strony adidasa nie jest i nigdy nie miał być w zamyśle źródłem dla tej informacji. Został umieszczony w treści wpisu na prośbę firmy adidas, ponieważ odsyła do sekcji "futbol" w ich serwisie. Ton dyskusji na Facebooku nadałeś poniekąd sam, od początku podważając podaną tam informację - tak jakbyśmy kiedykolwiek wprowadzali bądź próbowali wprowadzać na Facebooku kogokolwiek w błąd na temat organizowanych przez nas akcji.Kimi pisze:Na facebookowym profilu juvenpoland pojawiła się informacja o rzekomym stoisku Juventusu, gdzie będzie można kupić koszulki z rabatem 100 zł (!) za hasło Juvepoland. Dodatkowo nadruki z własnym imieniem i numerem robią na miejscu, od ręki.
Co do stoiska - nie jest i nie będzie ono "rzekomym stoiskiem Juventusu", będzie to stoisko (a raczej: stoiska) adidasa. Doszliśmy dzisiaj do porozumienia z Organizatorem Super Meczu i firmą adidas, dzięki któremu jesteśmy w stanie zaoferować koszulki meczowe (domową i wyjazdową) w cenie 249 zł (zamiast 349) już z nadrukiem (na życzenie).
Co do pytań: jeszcze nie wiemy, czy będzie można płacić kartą (czekamy na odpowiedź od adidasa), natomiast mamy informację, że będą to koszulki bez emblematów. Jeśli chodzi o polówki itp. - na stoiskach ma być ogólnie sprzedawana odzież i gadżety Juve, więc zakładamy, że tak. Natomiast oferta (zniżka+nadruk) dotyczy tylko koszulek meczowych - domowej i wyjazdowej.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Adidas nie sprzedaje ich niestety osobno. Mozna kombinowac z eBay i doklejac samemu rozete, Scudetto, ktore powstawaly z mysla o innych trykotach, ale pewnie tak samo to niestety wygladac nie bedzie.
Cholernie mi na nich zalezy, ale z drugiej strony mozliwosc nabycia koszulki w tak atrakcyjnej cenie sprawia, ze prawdopodobnie sie skusze... Za koszulke z wlasnym nazwiskiem oraz numerem trzeba by na adidas.pl zaplacic przeszlo 400, wiec powyzsza oferta tak czy owak jest swietna.
Te czarna na pewno zakupie juz w zestawie z emblematami, a przy domowce chyba sie poswiece...
Juve to Juve. 
Cholernie mi na nich zalezy, ale z drugiej strony mozliwosc nabycia koszulki w tak atrakcyjnej cenie sprawia, ze prawdopodobnie sie skusze... Za koszulke z wlasnym nazwiskiem oraz numerem trzeba by na adidas.pl zaplacic przeszlo 400, wiec powyzsza oferta tak czy owak jest swietna.
Te czarna na pewno zakupie juz w zestawie z emblematami, a przy domowce chyba sie poswiece...

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nie podważałem informacji tylko próbowałem się dowiedzieć skąd takie info się wzięło (widać do tej pory niektórym ciężko to zrozumieć). Nikogo nie oskarżałem, że kłamie.mnowo pisze:Ton dyskusji na Facebooku nadałeś poniekąd sam, od początku podważając podaną tam informację...
- mnowo
- Qualità Juventino
Mnie trudno jest jedynie zrozumieć, skąd przyszło Ci do głowy, że do informacji podawanych przez nas musimy wskazywać źródło, a nie możemy nim być sami? Źródłem podanej na fanpage JuvePoland informacji było i jest JuvePoland, jak sama nazwa wskazuje. Kilka chwil po jej podaniu pytasz o "źródło" - co w ten sposób sugerujesz Twoim zdaniem?Kimi pisze:Nie podważałem informacji tylko próbowałem się dowiedzieć skąd takie info się wzięło (widać do tej pory niektórym ciężko to zrozumieć). Nikogo nie oskarżałem, że kłamie.mnowo pisze:Ton dyskusji na Facebooku nadałeś poniekąd sam, od początku podważając podaną tam informację...
Idąc tym tokiem rozumowania powinniśmy też podawać Ci "źródło" informacji typu: rabat na bilety, wydawana książka, kalendarze itp. Wbrew temu, co podejrzewasz, jesteśmy dorośli i jeśli podajemy jakąś informację, to znaczy, że mamy ku temu powody i bierzemy za to odpowiedzialność.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tak sie zastanawialem... Czy jesli wystosowalibysmy oficjalne, grupowe zapytanie co do emblematow, moze moglibysmy je od Adidasa pozyskac?
W koncu ludzie kupujacy na stronie niemieckiego producenta maja taka mozliwosc, wiec dlaczego chetni na zakup innym kanalem mieliby jej nie miec? :doh: Zwlaszcza, ze Scudetto jest dodawane za darmo.

- Tom_my
- Juventino
Pewnie, można do nich napisać maila w tej sprawie, od grupy potencjalnych nabywcówCavAllano pisze:Tak sie zastanawialem... Czy jesli wystosowalibysmy oficjalne, grupowe zapytanie co do emblematow, moze moglibysmy je od Adidasa pozyskac?W koncu ludzie kupujacy na stronie niemieckiego producenta maja taka mozliwosc, wiec dlaczego chetni na zakup innym kanalem mieliby jej nie miec? :doh: Zwlaszcza, ze Scudetto jest dodawane za darmo.