Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
A kto powiedział, że musicie? Na pewno nie ja. Ja tylko pytałem skąd takie zapewnienie i wystarczyło od razu napisać, nawet w informacji zamieścić, że jest to wynik waszych negocjacji z Adidasem.mnowo pisze:Mnie trudno jest jedynie zrozumieć, skąd przyszło Ci do głowy, że do informacji podawanych przez nas musimy wskazywać źródło, a nie możemy nim być sami?
J.w.mnowo pisze:Źródłem podanej na fanpage JuvePoland informacji było i jest JuvePoland, jak sama nazwa wskazuje. Kilka chwil po jej podaniu pytasz o "źródło" - co w ten sposób sugerujesz Twoim zdaniem?
mnowo pisze:Idąc tym tokiem rozumowania powinniśmy też podawać Ci "źródło" informacji typu:
Tu akurat niekoniecznie, bo każdy może wejść, wklepać kod i dostanie informację, że zaakceptowane bądź nie, także wtedy prawdomówność newsa może każdy użytkownik sprawdzić sam, od razu.mnowo pisze:rabat na bilety,
Hmmm... SQN?mnowo pisze:wydawana książka,
A to akurat akcja wewnętrzna na Juvepoland, z dupy porównania do stoiska, które organizuje Adidas a nie nasza administracja.mnowo pisze:kalendarze itp.
Zarzucanie komuś niedorozwinięcia zamiast konkretnej odpowiedzi na pytanie jest bardzo dorosłe.mnowo pisze:Wbrew temu, co podejrzewasz, jesteśmy dorośli i jeśli podajemy jakąś informację, to znaczy, że mamy ku temu powody i bierzemy za to odpowiedzialność.

I na tym proponowałbym skończyć a na następny raz sugerowałbym odpowiadać na pytania użytkownik zamiast ich wyzywać.
- mnowo
- Qualità Juventino
Proponuję sprawdzić dokładnie, kto zarzucił Ci tam wspomniane "niedorozwinięcie", bo nie był to nikt z nas.Kimi pisze:Zarzucanie komuś niedorozwinięcia zamiast konkretnej odpowiedzi na pytanie jest bardzo dorosłe.mnowo pisze:Wbrew temu, co podejrzewasz, jesteśmy dorośli i jeśli podajemy jakąś informację, to znaczy, że mamy ku temu powody i bierzemy za to odpowiedzialność.
Przyjmuję propozycję, sugeruję jednak na drugi raz zadawać te pytaniaKimi pisze:I na tym proponowałbym skończyć a na następny raz sugerowałbym odpowiadać na pytania użytkownik zamiast ich wyzywać.

- JuveFilip_8_
- Juventino
Czekam z niecierpliwością na informacje o emblematach. Wierzę, że będą, więc mam prośbę, jestem teraz w Anglii, przez co na meczu nie dam rady się pojawić, kto mógłby kupić mi koszulkę (oczywiście po moim wcześniejszym przelewie) i wysłać (do Polski
) albo jeszcze lepiej ktoś ze Śląska, to odbiorę osobiście (będę w kraju pod koniec sierpnia)?
zazdroszczę wam jak cholera!

zazdroszczę wam jak cholera!

- mnowo
- Qualità Juventino
Mamy kolejne potwierdzenie, że - niestety - emblematów nie będzie. Koszulki dojadą na miejsce prosto z fabryki bez emblematów i nie ma możliwości, żeby do środy to ogarnęli. Tak niestety sprawy wyglądają.
Ponieważ jednak oferta jest bardzo atrakcyjna, każdemu pozostaje indywidualna decyzja, czy kupować w Gdańsku bez emblematów (a te dokupić osobno np. na ebay i samodzielnie wprasować) czy też sprowadzać gotowy komplet z JuveStore (ale dużo droższy).
Ponieważ jednak oferta jest bardzo atrakcyjna, każdemu pozostaje indywidualna decyzja, czy kupować w Gdańsku bez emblematów (a te dokupić osobno np. na ebay i samodzielnie wprasować) czy też sprowadzać gotowy komplet z JuveStore (ale dużo droższy).
- bajbek17
- Juventino
Zastanawia mnie jedno, a mianowicie wczoraj Gigi miał na meczu niebieską koszulkę bramkarską, której na juvestore nie ma. mnowo może coś wiesz na ten tema. Byłbym chętny na zakup takiej koszulki Buffona, ale jak kolega wyżej również jestem za granicą do 8 sierpnia (pech jak nie wiem z tym powrotem :płaczę: ). Może ktoś będzie z partnerką i niby ona by sobie ją kupiła, a następnie koszulka ląduje u mnie :twisted:
- Vanquish
- Qualità Juventino
I nie są w stanie nawet dodawać tych emblematów do samodzielnego naprasowania? Ale do naprasowania liter i numerków z tyłu będą przygotowani?mnowo pisze:Mamy kolejne potwierdzenie, że - niestety - emblematów nie będzie. Koszulki dojadą na miejsce prosto z fabryki bez emblematów i nie ma możliwości, żeby do środy to ogarnęli. Tak niestety sprawy wyglądają.

- mnowo
- Qualità Juventino
Dokładnie tak jak piszesz. Jakkolwiek dziwnie to brzmi, emblematy po prostu nie dojadą na środę - nie znam szczegółów logistyki adidasa, być może produkują je gdzieś indziej, być może ktoś inny to dla nich robi. Tak czy inaczej, nie dadzą rady.Kimi pisze:I nie są w stanie nawet dodawać tych emblematów do samodzielnego naprasowania? Ale do naprasowania liter i numerków z tyłu będą przygotowani?mnowo pisze:Mamy kolejne potwierdzenie, że - niestety - emblematów nie będzie. Koszulki dojadą na miejsce prosto z fabryki bez emblematów i nie ma możliwości, żeby do środy to ogarnęli. Tak niestety sprawy wyglądają.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W takim razie inne pytanie. Czy byliby w stanie umożliwić ludziom zakup takowych w późniejszym terminie? To jest koszt pewnie 20 zł, więc każdy z nas coś takiego by wziął. Skoro nie mają teraz, to niech sprowadzą na później - i tak to przecież robią ze względu na tych, którzy te emblematy nabywają na adidas.pl. 

- Vanquish
- Qualità Juventino
To by było coś. Mnie osobiście do wybrakowanej koszulki nie przekona nawet i 200 zł rabatu. To tak jakby kupować banana bez tego w środku, samą skórę.CavAllano pisze:W takim razie inne pytanie. Czy byliby w stanie umożliwić ludziom zakup takowych w późniejszym terminie? To jest koszt pewnie 20 zł, więc każdy z nas coś takiego by wziął. Skoro nie mają teraz, to niech sprowadzą na później - i tak to przecież robią ze względu na tych, którzy te emblematy nabywają na adidas.pl.
Adidas trochę się nie popisał, dziwne, że mogą dostarczyć koszulki a nie mogą naprasowanek, wydaje mi się, że te drugi szybciej i łatwiej się produkuje.
- mrozzi
- Juventino
Osobiście jestem bardzo zawiedziony, ale z drugiej strony tak spory rabat jest niewątpliwie kuszący...
Nie ukrywam jednak, że wcześniej planowałem jedynie zakup trykotu z naprasowanymi emblematami, ale w obliczu ich braku muszę widocznie zweryfikować swoje oczekiwania. Koszulka z nazwiskiem i numerem na adidas.pl to jednak przeszło 400 zł...
Dalej ciśniemy Adidasa co do ewentualnego udostępnienia nam emblematów w późniejszym terminie czy też robimy jakieś zbiorowe zamówienie dodatków z innego źródła? Jakieś pomysły?

Dalej ciśniemy Adidasa co do ewentualnego udostępnienia nam emblematów w późniejszym terminie czy też robimy jakieś zbiorowe zamówienie dodatków z innego źródła? Jakieś pomysły?
- Cabrini_idol
- Juventino
Jaki jest sens kupować koszulkę bez tarczy scudetto i tarczy za CI ? Przecież przez te 2 szczegóły koszulka nabiera tego czegoś, bez nich wygląda co tu dużo mówić ... słabo.

- mrozzi
- Juventino
A na rynku chińskim coś nowego, dobrze wyglądającego wrzucili?Cabrini_idol pisze:Jaki jest sens kupować koszulkę bez tarczy scudetto i tarczy za CI ? Przecież przez te 2 szczegóły koszulka nabiera tego czegoś, bez nich wygląda co tu dużo mówić ... słabo.