Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2015, 16:58

alessandro1977 pisze:Nie lepiej Wam poczekać na nowe trykoty Adidasa ?
mnie na przykład bardzo podoba się nasza wyjazdówka, a z adasia nie wiadomo jakie będą, a poza tym można kupić obie :D

ps. Lepiej kupić koszulkę z juvestore czy z nike.pl ? Czy to jest wsio? Cena ta sama a wiadomo, że przyjdzie szybciej i taniej ze sklepu nike. Mogę bez obaw zamawiać przez stronę nike?

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2015, 17:50

Wojtek pisze:
mnie na przykład bardzo podoba się nasza wyjazdówka, a z adasia nie wiadomo jakie będą, a poza tym można kupić obie :D

ps. Lepiej kupić koszulkę z juvestore czy z nike.pl ? Czy to jest wsio? Cena ta sama a wiadomo, że przyjdzie szybciej i taniej ze sklepu nike. Mogę bez obaw zamawiać przez stronę nike?
Bierz z nike.com paczka jest wysyłana z Holandii chyba UPS i jest w dwa dni. Do tego nie musisz się martwić o zwrot czy wymianę. No i da się znaleźć w sieci ludzi, którzy mają zniżki 10 i czasem 20%. Ja muszę kiedy też stamtąd zamówić.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2015, 19:18

Ja już ostrzę zęby na Adasia bo Nike nie lubię a mam ich sporo...Adidas to też zdecydowanie lepsza jakość ! Myślę, że w mój gust Adidas jak zwykle trafi :wink:

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2015, 19:37

alessandro1977 pisze:Ja już ostrzę zęby na Adasia bo Nike nie lubię a mam ich sporo...Adidas to też zdecydowanie lepsza jakość ! Myślę, że w mój gust Adidas jak zwykle trafi :wink:
Nudny jest już ten wyświechtany tekst o lepszej jakości adidasa nad nike.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2015, 20:26

Ale prawdziwy... :wink:
Wystarczy porównać koszulkę Bayernu i Juve...mam obie ! :wink:

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2015, 17:29

wloski pisze:
Wojtek pisze:

Bierz z nike.com paczka jest wysyłana z Holandii chyba UPS i jest w dwa dni. Do tego nie musisz się martwić o zwrot czy wymianę. No i da się znaleźć w sieci ludzi, którzy mają zniżki 10 i czasem 20%. Ja muszę kiedy też stamtąd zamówić.
Już miałem zamawiać, ale widzę, że te stoje z nike.com a juvestore.com jednak się różnią, na nike.com nie ma tarczy za scudetto :think: gdzie znajdę dokładnie taką samą koszulkę w polskim sklepie internetowym jak na juvestore? czy pozostaje jednak zamawiać z Włoch? ;)

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2015, 17:33

Wojtek pisze:
wloski pisze:
Wojtek pisze:

Już miałem zamawiać, ale widzę, że te stoje z nike.com a juvestore.com jednak się różnią, na nike.com nie ma tarczy za scudetto :think: gdzie znajdę dokładnie taką samą koszulkę w polskim sklepie internetowym jak na juvestore? czy pozostaje jednak zamawiać z Włoch? ;)
Stary, tarcza jest w paczuszce. W Juvestore jak kupisz to też będzie w opakowaniu. To jest rzecz, którą samemu się doprasowuje.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2015, 17:34

Wojtek pisze: Już miałem zamawiać, ale widzę, że te stoje z nike.com a juvestore.com jednak się różnią, na nike.com nie ma tarczy za scudetto :think: gdzie znajdę dokładnie taką samą koszulkę w polskim sklepie internetowym jak na juvestore? czy pozostaje jednak zamawiać z Włoch? ;)
Daleko nie trzeba szukać -> http://iss-sport.pl/

Koszulki oryginalne, sprawdzone. Nikt sam nie dokleja herbu Scudetto - sam sobie to doprasowujesz i dostajesz po prostu w zestawie. Z tego też względu niektóre zdjęcia to uwzględniają, a inne nie.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2015, 17:43

mrozzi pisze:Daleko nie trzeba szukać -> http://iss-sport.pl/
ok, dzięki za stronkę, ale w porównaniu z juvestore czy nike.com to drogo ;)
mrozzi pisze:Koszulki oryginalne, sprawdzone. Nikt sam nie dokleja herbu Scudetto - sam sobie to doprasowujesz i dostajesz po prostu w zestawie. Z tego też względu niektóre zdjęcia to uwzględniają, a inne nie.
Czyli możliwe, że na nike.com dostanę tą tarczę wraz z koszulką?

e: dzięki wielkie ;)
Ostatnio zmieniony 21 maja 2015, 18:18 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2015, 18:01

Wojtek pisze: Czyli możliwe, że na nike.com dostanę tą tarczę wraz z koszulką?
Szczerze jeszcze się nie spotkałem z sytuacją, by herbu Scudetto nie dodawali (oczywiście w sezonach, w których byliśmy mistrzami...). Sam swego czasu kupowałem swoje w sklepach Nike i tarcza znajdowała się na zawieszce razem z metką, więc raczej na pewno ją dostaniesz. Oczywiście warto zapytać drogą mailową, ale to formalność.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2015, 18:18

mrozzi pisze:
Wojtek pisze: Czyli możliwe, że na nike.com dostanę tą tarczę wraz z koszulką?
Szczerze jeszcze się nie spotkałem z sytuacją, by herbu Scudetto nie dodawali (oczywiście w sezonach, w których byliśmy mistrzami...). Sam swego czasu kupowałem swoje w sklepach Nike i tarcza znajdowała się na zawieszce razem z metką, więc raczej na pewno ją dostaniesz. Oczywiście warto zapytać drogą mailową, ale to formalność.
Po co zadawać tak retoryczne zapytanie, jeśli zawsze dodają.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2015, 18:46

Wojtek pisze:Już miałem zamawiać, ale widzę, że te stoje z nike.com a juvestore.com jednak się różnią, na nike.com nie ma tarczy za scudetto :think: gdzie znajdę dokładnie taką samą koszulkę w polskim sklepie internetowym jak na juvestore? czy pozostaje jednak zamawiać z Włoch? ;)
http://www.bomasport.pl/

Oryginalne, w zeszłym sezonie była promocja bodaj 269zł za meczówkę.

Link bezpośredni do koszulek z tego sezonu:
koszulka meczowa
koszulka meczowa + własny napis

stf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2015, 19:59

wloski pisze:
Stary, tarcza jest w paczuszce. W Juvestore jak kupisz to też będzie w opakowaniu. To jest rzecz, którą samemu się doprasowuje.
Bzdura. Z JuveStore koszulki maja juz wszystko naprasowane, czy to Scudetto czy tarcza Serie A czy LM.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2015, 21:26

stf pisze:
wloski pisze:
Bzdura. Z JuveStore koszulki maja juz wszystko naprasowane, czy to Scudetto czy tarcza Serie A czy LM.
Nawet jeśli, to Nike zawsze dołącza tarcze.

smolkers

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2015, 12:39

Panowie gdzie znajdę szalik na finał ligi mistrzów ?
http://www.ebay.pl/itm/SCARF-BARCELONA- ... 1e9f0e2d2e

Dokładnie taki, tylko żeby z PL był !

Pozdrawiam
Smolkers
ODPOWIEDZ