Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- Wojtek
- Juventino
mnie na przykład bardzo podoba się nasza wyjazdówka, a z adasia nie wiadomo jakie będą, a poza tym można kupić obiealessandro1977 pisze:Nie lepiej Wam poczekać na nowe trykoty Adidasa ?

ps. Lepiej kupić koszulkę z juvestore czy z nike.pl ? Czy to jest wsio? Cena ta sama a wiadomo, że przyjdzie szybciej i taniej ze sklepu nike. Mogę bez obaw zamawiać przez stronę nike?
- wloski
- Juventino
Bierz z nike.com paczka jest wysyłana z Holandii chyba UPS i jest w dwa dni. Do tego nie musisz się martwić o zwrot czy wymianę. No i da się znaleźć w sieci ludzi, którzy mają zniżki 10 i czasem 20%. Ja muszę kiedy też stamtąd zamówić.Wojtek pisze:mnie na przykład bardzo podoba się nasza wyjazdówka, a z adasia nie wiadomo jakie będą, a poza tym można kupić obiealessandro1977 pisze:Nie lepiej Wam poczekać na nowe trykoty Adidasa ?
ps. Lepiej kupić koszulkę z juvestore czy z nike.pl ? Czy to jest wsio? Cena ta sama a wiadomo, że przyjdzie szybciej i taniej ze sklepu nike. Mogę bez obaw zamawiać przez stronę nike?
- wloski
- Juventino
Nudny jest już ten wyświechtany tekst o lepszej jakości adidasa nad nike.alessandro1977 pisze:Ja już ostrzę zęby na Adasia bo Nike nie lubię a mam ich sporo...Adidas to też zdecydowanie lepsza jakość ! Myślę, że w mój gust Adidas jak zwykle trafi
- Wojtek
- Juventino
Już miałem zamawiać, ale widzę, że te stoje z nike.com a juvestore.com jednak się różnią, na nike.com nie ma tarczy za scudettowloski pisze:Bierz z nike.com paczka jest wysyłana z Holandii chyba UPS i jest w dwa dni. Do tego nie musisz się martwić o zwrot czy wymianę. No i da się znaleźć w sieci ludzi, którzy mają zniżki 10 i czasem 20%. Ja muszę kiedy też stamtąd zamówić.Wojtek pisze:mnie na przykład bardzo podoba się nasza wyjazdówka, a z adasia nie wiadomo jakie będą, a poza tym można kupić obiealessandro1977 pisze:Nie lepiej Wam poczekać na nowe trykoty Adidasa ?

- wloski
- Juventino
Stary, tarcza jest w paczuszce. W Juvestore jak kupisz to też będzie w opakowaniu. To jest rzecz, którą samemu się doprasowuje.Wojtek pisze:Już miałem zamawiać, ale widzę, że te stoje z nike.com a juvestore.com jednak się różnią, na nike.com nie ma tarczy za scudettowloski pisze:Bierz z nike.com paczka jest wysyłana z Holandii chyba UPS i jest w dwa dni. Do tego nie musisz się martwić o zwrot czy wymianę. No i da się znaleźć w sieci ludzi, którzy mają zniżki 10 i czasem 20%. Ja muszę kiedy też stamtąd zamówić.Wojtek pisze:
mnie na przykład bardzo podoba się nasza wyjazdówka, a z adasia nie wiadomo jakie będą, a poza tym można kupić obie
ps. Lepiej kupić koszulkę z juvestore czy z nike.pl ? Czy to jest wsio? Cena ta sama a wiadomo, że przyjdzie szybciej i taniej ze sklepu nike. Mogę bez obaw zamawiać przez stronę nike?gdzie znajdę dokładnie taką samą koszulkę w polskim sklepie internetowym jak na juvestore? czy pozostaje jednak zamawiać z Włoch?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Daleko nie trzeba szukać -> http://iss-sport.pl/Wojtek pisze: Już miałem zamawiać, ale widzę, że te stoje z nike.com a juvestore.com jednak się różnią, na nike.com nie ma tarczy za scudettogdzie znajdę dokładnie taką samą koszulkę w polskim sklepie internetowym jak na juvestore? czy pozostaje jednak zamawiać z Włoch?
Koszulki oryginalne, sprawdzone. Nikt sam nie dokleja herbu Scudetto - sam sobie to doprasowujesz i dostajesz po prostu w zestawie. Z tego też względu niektóre zdjęcia to uwzględniają, a inne nie.
- Wojtek
- Juventino
ok, dzięki za stronkę, ale w porównaniu z juvestore czy nike.com to drogomrozzi pisze:Daleko nie trzeba szukać -> http://iss-sport.pl/

Czyli możliwe, że na nike.com dostanę tą tarczę wraz z koszulką?mrozzi pisze:Koszulki oryginalne, sprawdzone. Nikt sam nie dokleja herbu Scudetto - sam sobie to doprasowujesz i dostajesz po prostu w zestawie. Z tego też względu niektóre zdjęcia to uwzględniają, a inne nie.
e: dzięki wielkie

Ostatnio zmieniony 21 maja 2015, 18:18 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Szczerze jeszcze się nie spotkałem z sytuacją, by herbu Scudetto nie dodawali (oczywiście w sezonach, w których byliśmy mistrzami...). Sam swego czasu kupowałem swoje w sklepach Nike i tarcza znajdowała się na zawieszce razem z metką, więc raczej na pewno ją dostaniesz. Oczywiście warto zapytać drogą mailową, ale to formalność.Wojtek pisze: Czyli możliwe, że na nike.com dostanę tą tarczę wraz z koszulką?
- wloski
- Juventino
Po co zadawać tak retoryczne zapytanie, jeśli zawsze dodają.mrozzi pisze:Szczerze jeszcze się nie spotkałem z sytuacją, by herbu Scudetto nie dodawali (oczywiście w sezonach, w których byliśmy mistrzami...). Sam swego czasu kupowałem swoje w sklepach Nike i tarcza znajdowała się na zawieszce razem z metką, więc raczej na pewno ją dostaniesz. Oczywiście warto zapytać drogą mailową, ale to formalność.Wojtek pisze: Czyli możliwe, że na nike.com dostanę tą tarczę wraz z koszulką?
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
http://www.bomasport.pl/Wojtek pisze:Już miałem zamawiać, ale widzę, że te stoje z nike.com a juvestore.com jednak się różnią, na nike.com nie ma tarczy za scudettogdzie znajdę dokładnie taką samą koszulkę w polskim sklepie internetowym jak na juvestore? czy pozostaje jednak zamawiać z Włoch?
Oryginalne, w zeszłym sezonie była promocja bodaj 269zł za meczówkę.
Link bezpośredni do koszulek z tego sezonu:
koszulka meczowa
koszulka meczowa + własny napis
- stf
- Juventino
Bzdura. Z JuveStore koszulki maja juz wszystko naprasowane, czy to Scudetto czy tarcza Serie A czy LM.wloski pisze:
Stary, tarcza jest w paczuszce. W Juvestore jak kupisz to też będzie w opakowaniu. To jest rzecz, którą samemu się doprasowuje.
- wloski
- Juventino
Nawet jeśli, to Nike zawsze dołącza tarcze.stf pisze:Bzdura. Z JuveStore koszulki maja juz wszystko naprasowane, czy to Scudetto czy tarcza Serie A czy LM.wloski pisze:
Stary, tarcza jest w paczuszce. W Juvestore jak kupisz to też będzie w opakowaniu. To jest rzecz, którą samemu się doprasowuje.
- smolkers
- Juventino
Panowie gdzie znajdę szalik na finał ligi mistrzów ?
http://www.ebay.pl/itm/SCARF-BARCELONA- ... 1e9f0e2d2e
Dokładnie taki, tylko żeby z PL był !
http://www.ebay.pl/itm/SCARF-BARCELONA- ... 1e9f0e2d2e
Dokładnie taki, tylko żeby z PL był !
Pozdrawiam
Smolkers
Smolkers