Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 10:41

Szacunki i respekty dla brudasa z mediolanu, który jest interistą z krwi i kości. Takie rzeczy to tylko na JP... :rotfl:

albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 10:58

Bukol87 pisze:Szacunki i respekty dla brudasa z mediolanu, który jest interistą z krwi i kości. Takie rzeczy to tylko na JP... :rotfl:
za SoloJuve:

Conte pragnie szybkiego powrotu do zdrowia Javiera Zanettiego, który w meczu z Palermo nabawił się kontuzji ścięgien Achillesa. "Mam nadzieję, że uraz Zanettiego to nic poważnego. Zawodnicy tacy jak on czy Milito potrafią robić wielkie rzeczy i mam do nich ogromny szacunek. Życzę Javierowi wszystkiego najlepszego."

No jak widać takie rzeczy tylko na JP i u Conte...

Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 11:31

Bukol87 pisze:Szacunki i respekty dla brudasa z mediolanu, który jest interistą z krwi i kości. Takie rzeczy to tylko na JP... :rotfl:
Jest takie staropolskie przysłowie, które pozwolę sobie tutaj zacytować:
"weź koło i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> się w czoło"
zastosuj przynajmniej raz, jak nie pomoże powtórz do uzyskania efektu homo sapiens.

:allegri: na śmietnik
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 11:49

Wybaczcie, ale ja nie potrafię współczuć nikomu związanemu z interem. Nie czerpię z tej kontuzji jakieś satysfakcji czy radości ale współczuć nie będę. Za dużo cierpienia przez te pachołki przeżyłem :).
Coś na rozładowanie napięcia, mój ulubiony fragment z mistrzowie nadchodzą.
Mistrzowie nadchodzą pisze:Stramaccioni coraz bardziej przypomina Mourinho. Jest młody, zdolny, ambitny. Świetny taktyk, wie jak pokonywać najlepszych. Stramouccioni tworzy jednak nową, własną historię i pracuje na swoje nazwisko. Robi to w świetnym stylu. Jak zapowiedział tak zrobił - jego Inter unieszkodliwił gwiazdę Juve &#8211; Andreę Pirlo.
:smile:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 11:55

Tymczasem na fcinter.pl...

Obrazek

Szacunek.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 11:55

Uspokójcie się co niektórzy. Są pewni piłkarze, którzy są ponad waśniami kibicowskimi i zasługują na szacunek wszystkich. Takim piłkarzem jest Javier Zanetti. To przykład dobrego człowieka i sportowca. Odnosi się z szacunkiem do każdego rywala. Życzę mu powrotu do zdrowia. Co jak co, ale końskie ma zdrowie. Mało który piłkarz w wieku prawie 40 lat zasuwa jak zając po polu. A Javier taki jest.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 12:00

albertcamus pisze:
No jak widać takie rzeczy tylko na JP i u Conte...
I u Buffona. Pisał o tym na fejsie.

Mnie to ani ziębi, ani grzeje. Zanetti pewnie zakończy karierę, mimo, że na razie chce walczyć o zdrowie.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 12:03

Kontuzjowani w gorszej części Mediolanu:
Castellazzi, Silvestre, Samuel, Mbaye, Nagatomo, Zanetti, Mudingayi, Cambiasso, Gargano, Stankovic, Guarin, Obi, Palacio, Cassano, Milito

15 (pogrubieni to piłkarze liczący się przy ustalaniu wyjściowego składu) :shock:

Obrazek
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 12:32

stahoo pisze:I u Buffona. Pisał o tym na fejsie.
Marchisio też.
stahoo pisze:Mnie to ani ziębi, ani grzeje.
Ot co ;).

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 13:06

albertcamus pisze: No jak widać takie rzeczy tylko na JP i u Conte...
Przecież to normalne w światku piłkarzy i trenerów. Zwyczajna solidarność zawodowa. Dziwi mnie jednak, że kibice Juventusu mogą pisać o szacunkach i respektach w stosunku do gościa, który od tylu lat zakłada szmatę w czarno-niebieskich kolorach.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 13:13

@Bukol87, zjadłeś już dzienną porcję cebuli, włoski tru ultrasie ?

EDIT: :bravo: jacienieradze, jesteś tru i ponad wszystkimi. Januszem jeszcze nie jestem, w fantasy wciąż na #7 :dance:
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2013, 13:23 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 13:17

pan Zambrotta pisze:@Bukol87, zjadłeś już dzienną porcję cebuli, włoski tru ultrasie ?
Jeszcze nie, sopcastowy tru Januszu.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 14:29

Ouh_yeah pisze:Sorry, ale Javier Zanetti nie jest prokuratorem, adwokatem, ani żadną inną osobą wtajemniczoną w takie sprawy. Jako kapitan Interu miał powiedzieć coś innego, skoro oficjalnie przyznano te mistrzostwa jego klubowi? Pewnie z dumy nie pękał, ale taka osoba musi w swoich wypowiedziach mieć na względzie przede wszystkim środowisko kibiców własnego klubu. Wyobrażasz sobie odwrotną sytuację i Del Piero wychodzącego do mediów "Eeee, te tytuły to jakaś lipa, szacun dla Interu, ale jak dali to bierzemy..." ?
Ale ja tutaj mówię o czymś innym. Powinien się wstydzić mówić takie rzeczy od strony czysto piłkarskiej. Każdy postronny kibic powie, mistrzostwo otrzymane przy zielonym stoliku nie ma tak wysokiego prestiżu. Facet powinien po prostu powiedzieć, że im się należało. A tymczasem Zanetti wypowiadał się w taki sposób, jakby "wywalczenie" tamtego scudetto było równe z pozostałymi. Naprawdę wstyd, żeby człowiek z takimi osiągnięciami szczycił się takim czymś.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 10:18

Kolejne ciekawostki związane z kontuzjami w Interze. Tym razem chodzi o przyszłe nabytki Nerazzurrich.

I tak: Icardi kontuzjowany, Campagnaro kontuzjowany, Botta kontuzjowany. Ten ostatni zerwał więzadła w kolanie i z głowy ma przynajmniej 6 miesięcy.

Na miejscu piłkarzy zastanowiłbym się dwa razy zanim w ogóle pomyślałbym o Interze.

Obrazek
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2013, 12:01

Czyżby swojego rodzaju karma? Złe uczynki zawsze do Ciebie wrócą? ;)
Mam nadzieję i są na to spore szanse ,że inter długo nie wróci do czołówki.

ODPOWIEDZ