Wszystko o Interze
- albertcamus
- Juventino
za SoloJuve:Bukol87 pisze:Szacunki i respekty dla brudasa z mediolanu, który jest interistą z krwi i kości. Takie rzeczy to tylko na JP... :rotfl:
Conte pragnie szybkiego powrotu do zdrowia Javiera Zanettiego, który w meczu z Palermo nabawił się kontuzji ścięgien Achillesa. "Mam nadzieję, że uraz Zanettiego to nic poważnego. Zawodnicy tacy jak on czy Milito potrafią robić wielkie rzeczy i mam do nich ogromny szacunek. Życzę Javierowi wszystkiego najlepszego."
No jak widać takie rzeczy tylko na JP i u Conte...
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Jest takie staropolskie przysłowie, które pozwolę sobie tutaj zacytować:Bukol87 pisze:Szacunki i respekty dla brudasa z mediolanu, który jest interistą z krwi i kości. Takie rzeczy to tylko na JP... :rotfl:
"weź koło i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> się w czoło"
zastosuj przynajmniej raz, jak nie pomoże powtórz do uzyskania efektu homo sapiens.

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wybaczcie, ale ja nie potrafię współczuć nikomu związanemu z interem. Nie czerpię z tej kontuzji jakieś satysfakcji czy radości ale współczuć nie będę. Za dużo cierpienia przez te pachołki przeżyłem
.
Coś na rozładowanie napięcia, mój ulubiony fragment z mistrzowie nadchodzą.

Coś na rozładowanie napięcia, mój ulubiony fragment z mistrzowie nadchodzą.
Mistrzowie nadchodzą pisze:Stramaccioni coraz bardziej przypomina Mourinho. Jest młody, zdolny, ambitny. Świetny taktyk, wie jak pokonywać najlepszych. Stramouccioni tworzy jednak nową, własną historię i pracuje na swoje nazwisko. Robi to w świetnym stylu. Jak zapowiedział tak zrobił - jego Inter unieszkodliwił gwiazdę Juve – Andreę Pirlo.
- Dybala 4ever
- Juventino
Uspokójcie się co niektórzy. Są pewni piłkarze, którzy są ponad waśniami kibicowskimi i zasługują na szacunek wszystkich. Takim piłkarzem jest Javier Zanetti. To przykład dobrego człowieka i sportowca. Odnosi się z szacunkiem do każdego rywala. Życzę mu powrotu do zdrowia. Co jak co, ale końskie ma zdrowie. Mało który piłkarz w wieku prawie 40 lat zasuwa jak zając po polu. A Javier taki jest.
- stahoo
- Juventino
I u Buffona. Pisał o tym na fejsie.albertcamus pisze:No jak widać takie rzeczy tylko na JP i u Conte...Bukol87 pisze:Szacunki i respekty dla brudasa z mediolanu, który jest interistą z krwi i kości. Takie rzeczy to tylko na JP... :rotfl:
Mnie to ani ziębi, ani grzeje. Zanetti pewnie zakończy karierę, mimo, że na razie chce walczyć o zdrowie.
- pumex
- Juventino
Kontuzjowani w gorszej części Mediolanu:
Castellazzi, Silvestre, Samuel, Mbaye, Nagatomo, Zanetti, Mudingayi, Cambiasso, Gargano, Stankovic, Guarin, Obi, Palacio, Cassano, Milito
15 (pogrubieni to piłkarze liczący się przy ustalaniu wyjściowego składu) :shock:
Castellazzi, Silvestre, Samuel, Mbaye, Nagatomo, Zanetti, Mudingayi, Cambiasso, Gargano, Stankovic, Guarin, Obi, Palacio, Cassano, Milito
15 (pogrubieni to piłkarze liczący się przy ustalaniu wyjściowego składu) :shock:

- Bukol87
- Juventino
Przecież to normalne w światku piłkarzy i trenerów. Zwyczajna solidarność zawodowa. Dziwi mnie jednak, że kibice Juventusu mogą pisać o szacunkach i respektach w stosunku do gościa, który od tylu lat zakłada szmatę w czarno-niebieskich kolorach.albertcamus pisze: No jak widać takie rzeczy tylko na JP i u Conte...
- pan Zambrotta
- Juventino
@Bukol87, zjadłeś już dzienną porcję cebuli, włoski tru ultrasie ?
EDIT:
jacienieradze, jesteś tru i ponad wszystkimi. Januszem jeszcze nie jestem, w fantasy wciąż na #7 
EDIT:

Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2013, 13:23 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- ewerthon
- Juventino
Ale ja tutaj mówię o czymś innym. Powinien się wstydzić mówić takie rzeczy od strony czysto piłkarskiej. Każdy postronny kibic powie, mistrzostwo otrzymane przy zielonym stoliku nie ma tak wysokiego prestiżu. Facet powinien po prostu powiedzieć, że im się należało. A tymczasem Zanetti wypowiadał się w taki sposób, jakby "wywalczenie" tamtego scudetto było równe z pozostałymi. Naprawdę wstyd, żeby człowiek z takimi osiągnięciami szczycił się takim czymś.Ouh_yeah pisze:Sorry, ale Javier Zanetti nie jest prokuratorem, adwokatem, ani żadną inną osobą wtajemniczoną w takie sprawy. Jako kapitan Interu miał powiedzieć coś innego, skoro oficjalnie przyznano te mistrzostwa jego klubowi? Pewnie z dumy nie pękał, ale taka osoba musi w swoich wypowiedziach mieć na względzie przede wszystkim środowisko kibiców własnego klubu. Wyobrażasz sobie odwrotną sytuację i Del Piero wychodzącego do mediów "Eeee, te tytuły to jakaś lipa, szacun dla Interu, ale jak dali to bierzemy..." ?
- pumex
- Juventino
Kolejne ciekawostki związane z kontuzjami w Interze. Tym razem chodzi o przyszłe nabytki Nerazzurrich.
I tak: Icardi kontuzjowany, Campagnaro kontuzjowany, Botta kontuzjowany. Ten ostatni zerwał więzadła w kolanie i z głowy ma przynajmniej 6 miesięcy.
Na miejscu piłkarzy zastanowiłbym się dwa razy zanim w ogóle pomyślałbym o Interze.
I tak: Icardi kontuzjowany, Campagnaro kontuzjowany, Botta kontuzjowany. Ten ostatni zerwał więzadła w kolanie i z głowy ma przynajmniej 6 miesięcy.
Na miejscu piłkarzy zastanowiłbym się dwa razy zanim w ogóle pomyślałbym o Interze.