Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 19:36

Ja mam takie pytanie - co się nagle stało że Napoli zamiast wystawić rezerwy dziewczęcej drużyny trampkarzy, rzuciło do walki w LE poważnych zawodników? Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi? Odpuścili walkę o mistrzostwo czy co?

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 20:12

Szmata wpadła. Wydaje mi się, że gdyby to zostawił bramkarz Napoli bramki by nie bylo. Słabo, słabo.
Mazzari zachęca do ataku pewnie skończy się ataku, ale wkurza mnie to, że wszystkie druzyny ( i kibice) traktuję LE jako puchar gorszej kategorii smieszne dla mnie to jest.
Podoobnie jak zdanie fanów Juventusów, że lepiej wyjść z grupy LM, niż przejść do półfinału LE. Myślę, że hajs może być podobny, jeśli nie większy w Le.

Uwaga obroncy Napoli kopią się po czołach!
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012, 20:14 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 20:12

zahor pisze:Ja mam takie pytanie - co się nagle stało że Napoli zamiast wystawić rezerwy dziewczęcej drużyny trampkarzy, rzuciło do walki w LE poważnych zawodników? Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi? Odpuścili walkę o mistrzostwo czy co?
Nawet De Rossiemu ktoś od czasu do czasu musi zrobić dobrze. Dziś Mazzari.

Dobrze, że włoskie drużyny nie odpuszczają. Każda ma ciągle szanse na awans.

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 20:39

Robaku pisze:Szmata wpadła. Wydaje mi się, że gdyby to zostawił bramkarz Napoli bramki by nie bylo. Słabo, słabo.
Mazzari zachęca do ataku pewnie skończy się ataku, ale wkurza mnie to, że wszystkie druzyny ( i kibice) traktuję LE jako puchar gorszej kategorii smieszne dla mnie to jest.
Podoobnie jak zdanie fanów Juventusów, że lepiej wyjść z grupy LM, niż przejść do półfinału LE. Myślę, że hajs może być podobny, jeśli nie większy w Le.

Uwaga obroncy Napoli kopią się po czołach!
United przegrywając w finale LM z Barceloną zainkasował w sumie 53.2 mln euro. FC Porto za dotarcie do finału i zdobycie pucharu LE wzbogaciło się o całe 7.8 mln. W obecnym sezonie za samo dostanie się do fazy grupowej LM dostaje się wejściowe 7.2 mln, a za awans kolejne 3. Dodaj do tego premie za wygrane i remisy (800k i 400k) i ten Twój półfinał LE zamiast awansu z grupy w LM możesz sobie... :whistle:

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 20:41

Udinese dostaje łomot od Szwajcarów u siebie... Tak, więc nie wiem czy tak dobrze będzie De Rossiemu.

Obrazek
De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 20:47

zahor pisze:Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi?
Ekhm... . W bramce Rosati, w obronie Britos, Fernandez, Aronica, w pomocy Mesto, Donadel, Dzemaili, Dossena, w ataku Vargas. Pierwszy skład jak się patrzy.

Raz z 1 składu padło na Cannavaro, raz na Gamberineigo, dziś na Cavaniego z Inlerem. Nie sprawdzałeś tego co piszesz, zanim napisałeś?

szczypek pisze:Nawet De Rossiemu ktoś od czasu do czasu musi zrobić dobrze.
O czy ma mi kto robić dobrze, się nie martw. Idź się kłócić z kibicami Interu, kto, co, kiedy, po co, jak powiedział.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012, 20:52 przez De Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.

ObrazekObrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 20:50

Cavani w jednym meczu strzelil tyle bramek ile nas najlepszy napastnik przez cały sezon :roll: :angry:

Obrazek
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 20:52

Miałem sen... piękny sen. A w tym śnie Cavani grał w Juve :prochno:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 20:52

Myzarel pisze:Miałem sen... piękny sen. A w tym śnie Cavani grał w Juve :prochno:
Nie martw sie. To pewnie haluny po grzybach :prochno: Po paru godzinach Ci przejdzie :D

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 20:53

De Rossi pisze:O robienie mi dobrze się nie martw.
Sam rozpracowałeś system Skubańcu?

Cavani, mimo iż go nie lubię, byłby dla nas zbawieniem.

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 20:56

meda11 pisze:Dodaj do tego premie za wygrane i remisy (800k i 400k) i ten Twój półfinał LE zamiast awansu z grupy w LM możesz sobie... :whistle:
True. Ale tak naprawdę to cała różnica polega nie tyle na samych nagrodach, a na prawach do transmisji. Popularny klub, mający wielu kibiców na całym świecie jest w stanie za taką samą ilość rozegranych spotkań w LE i LM, dostać 10x mniej pieniędzy w tym drugim przypadku.
W przypadku duzej ilości spotkań mówimy tu o różnicy kilkunastu milionów euro. Do tego dochodzą nagrody- za sam awans do grupy CL dostaje się tyle pieniędzy, ile można dostać za zgarnięcie pucharu LE i wszystkiego po drodze.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012, 21:10 przez SKAr7, łącznie zmieniany 2 razy.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 21:03

Obrazek
4-2, Cavani strzela 4 bramki i zalicza asyste. Pierdzielony, nasi napastnicy tydzien by mysleli i by tak nie wymyslili.

Obrazek
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 21:04

Według livesports Cavani jest taki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> że nie dość że strzelił 4 gole to jeszcze przy piątym sam sobie asystował :D

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 21:16

Proponuję latem złożyć ofertę:
Vucinić, Matri, Quagliarella, Giaccherini, Lucio, Felipe Melo, Ziegler, De Ceglie = jakieś 50 - 60 mln euro. Może Napoli się skusi? Przecież De Laurentis nie powiedział w jakieś formie mają być te pieniądze :prochno:

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 21:29

nasi bombardierzy i 4 bramki?! pobiegł bym do okulisty po nowe szkła, albo do szpitala bo ktoś mi dosypał halucygenów do wódki. nawet gdyby Gio przez cały mecz siedział Matriemu na barana to by nie zdobyli tylu bramek.
nie oszukujmy się, jesteśmy skazani na najbardziej beznadziejny i kompromitujący atak w naszej historii. nasz zarząd nie wyda 30 baniek :angry: :płaczę:

Napoli wreszcie wzięło się do roboty, oby tak dalej w LE.

ODPOWIEDZ