Wszystko o SSC Napoli
- zahor
- Juventino
Ja mam takie pytanie - co się nagle stało że Napoli zamiast wystawić rezerwy dziewczęcej drużyny trampkarzy, rzuciło do walki w LE poważnych zawodników? Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi? Odpuścili walkę o mistrzostwo czy co?
- Robaku
- Juventino
Szmata wpadła. Wydaje mi się, że gdyby to zostawił bramkarz Napoli bramki by nie bylo. Słabo, słabo.
Mazzari zachęca do ataku pewnie skończy się ataku, ale wkurza mnie to, że wszystkie druzyny ( i kibice) traktuję LE jako puchar gorszej kategorii smieszne dla mnie to jest.
Podoobnie jak zdanie fanów Juventusów, że lepiej wyjść z grupy LM, niż przejść do półfinału LE. Myślę, że hajs może być podobny, jeśli nie większy w Le.
Uwaga obroncy Napoli kopią się po czołach!
Mazzari zachęca do ataku pewnie skończy się ataku, ale wkurza mnie to, że wszystkie druzyny ( i kibice) traktuję LE jako puchar gorszej kategorii smieszne dla mnie to jest.
Podoobnie jak zdanie fanów Juventusów, że lepiej wyjść z grupy LM, niż przejść do półfinału LE. Myślę, że hajs może być podobny, jeśli nie większy w Le.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012, 20:14 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nawet De Rossiemu ktoś od czasu do czasu musi zrobić dobrze. Dziś Mazzari.zahor pisze:Ja mam takie pytanie - co się nagle stało że Napoli zamiast wystawić rezerwy dziewczęcej drużyny trampkarzy, rzuciło do walki w LE poważnych zawodników? Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi? Odpuścili walkę o mistrzostwo czy co?
Dobrze, że włoskie drużyny nie odpuszczają. Każda ma ciągle szanse na awans.
- meda11
- Juventino
United przegrywając w finale LM z Barceloną zainkasował w sumie 53.2 mln euro. FC Porto za dotarcie do finału i zdobycie pucharu LE wzbogaciło się o całe 7.8 mln. W obecnym sezonie za samo dostanie się do fazy grupowej LM dostaje się wejściowe 7.2 mln, a za awans kolejne 3. Dodaj do tego premie za wygrane i remisy (800k i 400k) i ten Twój półfinał LE zamiast awansu z grupy w LM możesz sobie...Robaku pisze:Szmata wpadła. Wydaje mi się, że gdyby to zostawił bramkarz Napoli bramki by nie bylo. Słabo, słabo.

- De Rossi
- Juventino
Ekhm... . W bramce Rosati, w obronie Britos, Fernandez, Aronica, w pomocy Mesto, Donadel, Dzemaili, Dossena, w ataku Vargas. Pierwszy skład jak się patrzy.zahor pisze:Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi?
Raz z 1 składu padło na Cannavaro, raz na Gamberineigo, dziś na Cavaniego z Inlerem. Nie sprawdzałeś tego co piszesz, zanim napisałeś?
O czy ma mi kto robić dobrze, się nie martw. Idź się kłócić z kibicami Interu, kto, co, kiedy, po co, jak powiedział.szczypek pisze:Nawet De Rossiemu ktoś od czasu do czasu musi zrobić dobrze.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012, 20:52 przez De Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.

- SKAr7
- Juventino
True. Ale tak naprawdę to cała różnica polega nie tyle na samych nagrodach, a na prawach do transmisji. Popularny klub, mający wielu kibiców na całym świecie jest w stanie za taką samą ilość rozegranych spotkań w LE i LM, dostać 10x mniej pieniędzy w tym drugim przypadku.meda11 pisze:Dodaj do tego premie za wygrane i remisy (800k i 400k) i ten Twój półfinał LE zamiast awansu z grupy w LM możesz sobie...
W przypadku duzej ilości spotkań mówimy tu o różnicy kilkunastu milionów euro. Do tego dochodzą nagrody- za sam awans do grupy CL dostaje się tyle pieniędzy, ile można dostać za zgarnięcie pucharu LE i wszystkiego po drodze.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012, 21:10 przez SKAr7, łącznie zmieniany 2 razy.
- ewerthon
- Juventino
Proponuję latem złożyć ofertę:
Vucinić, Matri, Quagliarella, Giaccherini, Lucio, Felipe Melo, Ziegler, De Ceglie = jakieś 50 - 60 mln euro. Może Napoli się skusi? Przecież De Laurentis nie powiedział w jakieś formie mają być te pieniądze
Vucinić, Matri, Quagliarella, Giaccherini, Lucio, Felipe Melo, Ziegler, De Ceglie = jakieś 50 - 60 mln euro. Może Napoli się skusi? Przecież De Laurentis nie powiedział w jakieś formie mają być te pieniądze

- Nedved1983
- Juventino
nasi bombardierzy i 4 bramki?! pobiegł bym do okulisty po nowe szkła, albo do szpitala bo ktoś mi dosypał halucygenów do wódki. nawet gdyby Gio przez cały mecz siedział Matriemu na barana to by nie zdobyli tylu bramek.
nie oszukujmy się, jesteśmy skazani na najbardziej beznadziejny i kompromitujący atak w naszej historii. nasz zarząd nie wyda 30 baniek
:płaczę:
Napoli wreszcie wzięło się do roboty, oby tak dalej w LE.
nie oszukujmy się, jesteśmy skazani na najbardziej beznadziejny i kompromitujący atak w naszej historii. nasz zarząd nie wyda 30 baniek

Napoli wreszcie wzięło się do roboty, oby tak dalej w LE.