Mercato (LATO 2025) DYSKUSJA
- Anelson
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Co do Neymara - to on tu chyba by przyszedł tylko by już kompletnie zrujnować budżet płacowy.
Już wolę by wrócił Dybala. Takim waflem się interesować to jest hit - niczego nie ciągnął w swojej karierze jako gwiazda. PSG osiągnęło największe sukcesy bez niego i bez żółwia, a Barcelona bardziej się opierała na Messim i Suarezie.
Zestawienie go z CR7 to żenada.
Już wolę by wrócił Dybala. Takim waflem się interesować to jest hit - niczego nie ciągnął w swojej karierze jako gwiazda. PSG osiągnęło największe sukcesy bez niego i bez żółwia, a Barcelona bardziej się opierała na Messim i Suarezie.
Zestawienie go z CR7 to żenada.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Kiepski zawsze byłem z analizy tego, co ma podmiot liryczny na myśli. To znaczy, że wciąż nie możemy domknąć jego transferu, czy bardziej coś w stylu "transfer Sancho jeszcze nie upadł"?
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2025, 16:25 przez B@rt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szwamb
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Czytam plotki o tym Hjulmandzie. Facet grał w Lecce przez 2 lata, odszedł do Sportingu za 20m E. Nie było u nas w klubie specjalistów wówczas którzy ze swojego podwórka kupiliby go za 15-22m? Serio nagle tak odpalił w Sportingu, a w Lecce grał "tak sobie"?
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 27 razy
- Otrzymał podziękowanie: 90 razy
Były wtedy doniesienia że interesujemy się nim, jednakże nasi fachowcy stwierdzili wtedy że jest za drogi i nieprzekonujący

- Verse
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego my się tak uparliśmy na tę 6-tkę? To jest "klucz" Tudora do zwycięstw? Nie jestem jakimś ekspertem, ale dużą kasę to my powinniśmy dać za LŚO, a nie 6-tkę.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
W Juventusie od dłuższego czasu jest tak, że nasi wolą kupować za sporą kasę zawodników, którzy już się ograli w większych klubach niż za mniejsze pieniądze mieć z dwóch czy nawet trzech młodszych piłkarzy z potencjałem sprowadzonych z mniejszych drużyn. Niestety do tej pory nikt chyba nie zauważył, że taki mechanizm nie jest gwarantem uniknięcia wtopy, bo co z tego, że tacy Koopmeiners, Doulas Luiz, Kelly występowali wcześniej w całkiem mocnych ekipach, kosztowali nas krocie, ale zupełnie się u nas nie sprawdzają.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli