Liga Mistrzów 2007/2008
- Radek_88
- Qualità Juventino
A jednak awansowalialex_pl pisze:Cóż.. trudno awansować do półfinału LM opierając całą grę ofensywną na jednym młodym zawodniku(Messi)[...]
Ogladajac LM juz nie moge sie doczekac przyszlego sezonu, przez te dwa lata strasznie stesknilem sie za tymi rozgrywkami z udzialem JUVE. Ogolnie polfinal nie wyzwolil we mnie wiekszych emocji, podobnie jak jutrzejszy mecz i final w Moskwie (o ile w ogole te mecze obejrze).
- losbond
- Juventino
Poki co ogladalismy najciekawszy z polfinalow. Czeka nas "angielski" final, mam obawy, ze padne z nudow podczas ogladania :roll: . Ale coz, czakamy na drugiego finaliste.
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- Venomik
- Juventino
Mecz Chelsea - ManU faktycznie mógł się podobać, ale w dużej mierze dlatego, że to mecz drużyn gdzie jedna MUSI wygrać a druga NIE MOŻE przegrać, ale brak jej zawodników.
Finał LM wyglądać może niestety zupełnie inaczej. ManU w dwumeczu pokazało, że jeśli ma się bronić to będzie to robiło nie tyle umiejętnie co momentami masowo. A to ewentualnie w finale może być problem.
Półfinał był słaby. Mnóstwo słabych zagrań, mnóstwo niedokładności. Nie było ŻADNEJ czystej sytuacji w całym dwumeczu, co przy nieporadności (jaka się czasem przytrafiała obrońcom obu drużyn) szczególnie mnie dziwi.
Suma sumarum - jeden mecz Chelsea z LFC dał więcej radości z oglądania niż oba mecze ManU z Barcą razem wzięte - a nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem
Indywidualnie faktycznie ciężko kogoś in plus wyróżnic. Puyol momentami świetnie, ale zdarzały się słabe zagrania. Iniesta nie powinien schodzić. Eto powinien zejść dużo wcześniej.
Ronaldo znów zagrał słabo, Messi świetnie 1 na 1 ale jak miał podawać to najczęściej robił to fatalnie.
Naprawde bardzo słabo ten mecz się oglądało. A kopanina, bo to momentami się na boisku działa, szokowała tym bardziej, że w końcu mamy drużyny potrafiące utrzymać się przy piłce i nią zagrać.
Finał LM wyglądać może niestety zupełnie inaczej. ManU w dwumeczu pokazało, że jeśli ma się bronić to będzie to robiło nie tyle umiejętnie co momentami masowo. A to ewentualnie w finale może być problem.
Półfinał był słaby. Mnóstwo słabych zagrań, mnóstwo niedokładności. Nie było ŻADNEJ czystej sytuacji w całym dwumeczu, co przy nieporadności (jaka się czasem przytrafiała obrońcom obu drużyn) szczególnie mnie dziwi.
Suma sumarum - jeden mecz Chelsea z LFC dał więcej radości z oglądania niż oba mecze ManU z Barcą razem wzięte - a nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem

Indywidualnie faktycznie ciężko kogoś in plus wyróżnic. Puyol momentami świetnie, ale zdarzały się słabe zagrania. Iniesta nie powinien schodzić. Eto powinien zejść dużo wcześniej.
Ronaldo znów zagrał słabo, Messi świetnie 1 na 1 ale jak miał podawać to najczęściej robił to fatalnie.
Naprawde bardzo słabo ten mecz się oglądało. A kopanina, bo to momentami się na boisku działa, szokowała tym bardziej, że w końcu mamy drużyny potrafiące utrzymać się przy piłce i nią zagrać.
Dirty mind
- pan Zambrotta
- Juventino
Co na to Rijkaard? - Nie odejdę. Barcelona zagrała świetny mecz.
I jak ma być w tej Barcelonie dobrze?
I jak ma być w tej Barcelonie dobrze?
- Niasty
- Juventino
Jak dla mnie zapowiada się finał Chelsea - Manchester(dla mnie lepiej niż MU-Liverpool),a wczorajszy mecz można nazwać ciekawy.Barca nie czekała przyczajona tylko pierwsza zaatakowała,ale bomba scholesa podcieła im troche skrzydła.Potem Barca nie była już taka grożna o wiele grożniejsi byli gracze Fergusona(strzały Parka i Naniego).
Kibicowałem Barcy,bo nie chciałem oglądać angielskich szachów,ale awans Manu nie był na pewno niespodzianką.
Kibicowałem Barcy,bo nie chciałem oglądać angielskich szachów,ale awans Manu nie był na pewno niespodzianką.
- C-Bart
- Juventino
Niasty pisze:Jak dla mnie zapowiada się finał Chelsea - Manchester
Czerwone Diabły mogą mieć możliwość rewanżu za niedawną porażkę w lidze właśnie z londyńczykami o ile Chelsea wyjdzie z dwumeczu z Liverpoolem zwycięsko. Tak czy siak w finale Ligi Mistrzów zagrają dwie angielskie drużyny co według mnie plusem nie jest.
A co do dzisiejszego meczu Chelsea z Liverpoolem to ciekawi mnie postawa Riise który podobno uporał się już z przykrym dla niego wydarzeniem z ostatniego meczu i odzyskał pewność siebie. Ciekawe jak przeniesie tą pewność siebie na boisko.
- paul636
- Juventino
Fabio Aurelio jest wciąż kontuzjowany? A poza tym John Arne od tylu lat jest obecny na najwyższych piłkarskich salonach, że raczej nie ma mowy o jakiejś bojaźni przed tym meczem.C-Bart pisze: A co do dzisiejszego meczu Chelsea z Liverpoolem to ciekawi mnie postawa Riise który podobno uporał się już z przykrym dla niego wydarzeniem z ostatniego meczu i odzyskał pewność siebie. Ciekawe jak przeniesie tą pewność siebie na boisko.
Co do samego spotkania. Więcej niż 2 strzelonych bramek być nie powinno. Dramaturgia może być wtedy, gdy goście coś ustrzelą, a wtedy Chelsea troszeczkę bardziej się odkryje. W innym przypadku dopiero w końcówce Liverpool będzie ostrzej atakował.
LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
został mu szalik po tym jak nas chcieli przepraszać na Anfield.. :lol:kropek pisze:Panowie ocb? wlasnie ogladam mecz a tu kibic Liverpoolu ma szalik "Liverpool | Juventus" my nie mamy przypadkiem "kosy" z nimi?
- Sapo
- Juventino
Bog wybacza - Juventus nie 8)kacek_ pisze:został mu szalik po tym jak nas chcieli przepraszać na Anfield.. :lol:kropek pisze:Panowie ocb? wlasnie ogladam mecz a tu kibic Liverpoolu ma szalik "Liverpool | Juventus" my nie mamy przypadkiem "kosy" z nimi?
- losbond
- Juventino
Oj, tez nie przesadzajcie, przeciez nikt wtedy nie chcial nikogo pozabijac, to byl wypadekszaman00 pisze:no oni myśla że wszystko można wybaczyć i że przeprosiny zmaża naszą pamięć o tamtym incydencie
A co do meczu to jest potwornie nudny, niech mi ktos znowu truje jaka to wspaniala premier lig jest

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bardzo śmieszne, świetny dowcip Ci wyszedł kolego.losbond pisze:Oj, tez nie przesadzajcie, przeciez nikt wtedy nie chcial nikogo pozabijac, to byl wypadekszaman00 pisze:no oni myśla że wszystko można wybaczyć i że przeprosiny zmaża naszą pamięć o tamtym incydencie.
Co do samego meczu.. biegają, biegają, biegają, biegają, biegają.. jest dogrywka, oby się już zmęczyli i zaczęli GRAĆ.