Liga Mistrzów 2007/2008

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2008, 23:24

alex_pl pisze:Cóż.. trudno awansować do półfinału LM opierając całą grę ofensywną na jednym młodym zawodniku(Messi)[...]
A jednak awansowali :wink:

Ogladajac LM juz nie moge sie doczekac przyszlego sezonu, przez te dwa lata strasznie stesknilem sie za tymi rozgrywkami z udzialem JUVE. Ogolnie polfinal nie wyzwolil we mnie wiekszych emocji, podobnie jak jutrzejszy mecz i final w Moskwie (o ile w ogole te mecze obejrze).

losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2008, 23:24

Poki co ogladalismy najciekawszy z polfinalow. Czeka nas "angielski" final, mam obawy, ze padne z nudow podczas ogladania :roll: . Ale coz, czakamy na drugiego finaliste.

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2008, 23:30

Mecz Chelsea - ManU faktycznie mógł się podobać, ale w dużej mierze dlatego, że to mecz drużyn gdzie jedna MUSI wygrać a druga NIE MOŻE przegrać, ale brak jej zawodników.
Finał LM wyglądać może niestety zupełnie inaczej. ManU w dwumeczu pokazało, że jeśli ma się bronić to będzie to robiło nie tyle umiejętnie co momentami masowo. A to ewentualnie w finale może być problem.
Półfinał był słaby. Mnóstwo słabych zagrań, mnóstwo niedokładności. Nie było ŻADNEJ czystej sytuacji w całym dwumeczu, co przy nieporadności (jaka się czasem przytrafiała obrońcom obu drużyn) szczególnie mnie dziwi.
Suma sumarum - jeden mecz Chelsea z LFC dał więcej radości z oglądania niż oba mecze ManU z Barcą razem wzięte - a nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem :D

Indywidualnie faktycznie ciężko kogoś in plus wyróżnic. Puyol momentami świetnie, ale zdarzały się słabe zagrania. Iniesta nie powinien schodzić. Eto powinien zejść dużo wcześniej.
Ronaldo znów zagrał słabo, Messi świetnie 1 na 1 ale jak miał podawać to najczęściej robił to fatalnie.
Naprawde bardzo słabo ten mecz się oglądało. A kopanina, bo to momentami się na boisku działa, szokowała tym bardziej, że w końcu mamy drużyny potrafiące utrzymać się przy piłce i nią zagrać.

Dirty mind
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 09:52

Co na to Rijkaard? - Nie odejdę. Barcelona zagrała świetny mecz.
I jak ma być w tej Barcelonie dobrze?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 12:57

Jak dla mnie zapowiada się finał Chelsea - Manchester(dla mnie lepiej niż MU-Liverpool),a wczorajszy mecz można nazwać ciekawy.Barca nie czekała przyczajona tylko pierwsza zaatakowała,ale bomba scholesa podcieła im troche skrzydła.Potem Barca nie była już taka grożna o wiele grożniejsi byli gracze Fergusona(strzały Parka i Naniego).
Kibicowałem Barcy,bo nie chciałem oglądać angielskich szachów,ale awans Manu nie był na pewno niespodzianką.

Obrazek
C-Bart

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 19:18

Niasty pisze:Jak dla mnie zapowiada się finał Chelsea - Manchester

Czerwone Diabły mogą mieć możliwość rewanżu za niedawną porażkę w lidze właśnie z londyńczykami o ile Chelsea wyjdzie z dwumeczu z Liverpoolem zwycięsko. Tak czy siak w finale Ligi Mistrzów zagrają dwie angielskie drużyny co według mnie plusem nie jest.

A co do dzisiejszego meczu Chelsea z Liverpoolem to ciekawi mnie postawa Riise który podobno uporał się już z przykrym dla niego wydarzeniem z ostatniego meczu i odzyskał pewność siebie. Ciekawe jak przeniesie tą pewność siebie na boisko.

paul636

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 20:07

C-Bart pisze: A co do dzisiejszego meczu Chelsea z Liverpoolem to ciekawi mnie postawa Riise który podobno uporał się już z przykrym dla niego wydarzeniem z ostatniego meczu i odzyskał pewność siebie. Ciekawe jak przeniesie tą pewność siebie na boisko.
Fabio Aurelio jest wciąż kontuzjowany? A poza tym John Arne od tylu lat jest obecny na najwyższych piłkarskich salonach, że raczej nie ma mowy o jakiejś bojaźni przed tym meczem.
Co do samego spotkania. Więcej niż 2 strzelonych bramek być nie powinno. Dramaturgia może być wtedy, gdy goście coś ustrzelą, a wtedy Chelsea troszeczkę bardziej się odkryje. W innym przypadku dopiero w końcówce Liverpool będzie ostrzej atakował.

LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 20:42

Panowie ocb? wlasnie ogladam mecz a tu kibic Liverpoolu ma szalik "Liverpool | Juventus" my nie mamy przypadkiem "kosy" z nimi?

kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 20:48

kropek pisze:Panowie ocb? wlasnie ogladam mecz a tu kibic Liverpoolu ma szalik "Liverpool | Juventus" my nie mamy przypadkiem "kosy" z nimi?
został mu szalik po tym jak nas chcieli przepraszać na Anfield.. :lol:

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 21:02

kacek_ pisze:
kropek pisze:Panowie ocb? wlasnie ogladam mecz a tu kibic Liverpoolu ma szalik "Liverpool | Juventus" my nie mamy przypadkiem "kosy" z nimi?
został mu szalik po tym jak nas chcieli przepraszać na Anfield.. :lol:
Bog wybacza - Juventus nie 8)

szaman00

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 21:36

no oni myśla że wszystko można wybaczyć i że przeprosiny zmaża naszą pamięć o tamtym incydencie :/

Mateo21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 21:44

Obawiam sie ze Rise odejdzie po tym sezonie , mnie sie wydaje ze troche zawinił przy tej bramce dzisiaj ale to moje zdanie . Może przejsc do Juve , napewno lepszy od Molinaro :)

losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 22:15

szaman00 pisze:no oni myśla że wszystko można wybaczyć i że przeprosiny zmaża naszą pamięć o tamtym incydencie :/
Oj, tez nie przesadzajcie, przeciez nikt wtedy nie chcial nikogo pozabijac, to byl wypadek :cry: .
A co do meczu to jest potwornie nudny, niech mi ktos znowu truje jaka to wspaniala premier lig jest :angry: ...

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 22:38

losbond pisze:
szaman00 pisze:no oni myśla że wszystko można wybaczyć i że przeprosiny zmaża naszą pamięć o tamtym incydencie :/
Oj, tez nie przesadzajcie, przeciez nikt wtedy nie chcial nikogo pozabijac, to byl wypadek :cry: .
Bardzo śmieszne, świetny dowcip Ci wyszedł kolego.

Co do samego meczu.. biegają, biegają, biegają, biegają, biegają.. jest dogrywka, oby się już zmęczyli i zaczęli GRAĆ.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2008, 22:38

Losbond: Ty oby na pewno oglądasz cały mecz czy tylko uznałeś, że skoro to dwie nagielskie drużyny to z założenia jest nudno i można krytykować? :)
Jak dla mnie mecz się świetnie ogląda.

Dirty mind
ODPOWIEDZ