Najbardziej nielubiana druzyna przez Tifosich Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mrowka423

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2009, 21:18

Adra pisze:
mrowka423 pisze:
gladston pisze: Strasznie ciężko lubić Juve i Liverpool jednocześnie. Według wielu to najbardziej nie lubiana drużyna z Anglii. Podaj jakiś argument jak możesz.
Ja nie lubię ich przede wszystkim za to, że wiele meczów wcale nie grają świetnie a wygrywają. Lubię sprawiedliwość w futbolu, a w meczach Liverpoolu często jest ona łamana od wielu lat. Głównie za sprawą sędziów.
Wiesz są tacy (np. ja) którzy nie mają prawa nie lubić Liverpoolu za Heysel, gdyż tego nie pamiętają.
To że nie pamiętam komunizmu osobiście to nie znaczy że nie mam prawa nie lubić komunizmu. Tak samo (w moim przypadku) jest z Liverpoolem, Rosjanami i Niemcami- nie lubię ze względów historycznych
Ok tu muszę Ci przyznać rację bo sam nie lubię(albo gorzej) Rosjan i Niemców. Jednakże ja nie jestem w stanie nie lubić klubu za to co kiedyśtam zrobili jego kibice.

DP fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2009, 21:33

Nie będę oryginalny jak napisze, że najbardziej nie lubię Interu. Za to że zabrali nam mistrzostwo. Gra u nich zlatan, którego szczerze nienawidze nie ma u nich żadnego włocha w druzynie. Wiem, że to ich taka "piękna" tradycja, ale to mnie strasznie irytuje. Oni powinni grac w lidze argentyńskiej :lol: .
Kolejny klub, który mnie drażni to Livepool za heysel wiadomo
Następny w kolejce jest Real za to, że każdy(no dobra prawie każdy) piłkarz , który przychodzi do tego klubu się marnuje i kończy.
MU nie lubie głównie za rudego i krystyne. Krystyny za jego świetne dryblingi gdy jest 10 metrów od przeciwnika a rudego za jego chamstwo
Na koniec manchester city, araczej jego właściciej. NIE DLA SZEJKÓW W FUTBOLU!!!

Forza Juve!
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2009, 11:15

DP fan pisze:Nie będę oryginalny jak napisze, że najbardziej nie lubię Interu. Za to że zabrali nam mistrzostwo.
Sami sobie wzieli? nie wydaje mi sie...
DP fan pisze:Gra u nich zlatan, którego szczerze nienawidze nie ma u nich żadnego włocha w druzynie.
Zlatana nienawidzisz pewnie dlatego że gra w Interze, a co do włochów, Materazzi, Balotelli, Toldo znasz?
DP fan pisze:MU nie lubie głównie za rudego i krystyne. Krystyny za jego świetne dryblingi gdy jest 10 metrów od przeciwnika a rudego za jego chamstwo
Fajny argument, nie lubie go bo drybluje 10m od przeciwnika... :rotfl: leże po prostu, zakup dekoder cyfry+ pooglądaj troche Premiership i następnie napisz coś o jego grze...

Żeby nie było offtopa, nie trawie Interu, ale za ich pewnośc siebie, opryskliwość piłkarzy, Morattiego, a gdyby tego było mało przyszedł jeszcze Mou ;) Nie lubie równiez L'poolu ale ich, to przede wszystkim za wielkiego farta, ten zespół zawsze strzela gole w końcówkach spotkań, nie zliczoną ilośc spotkań widziałem z udziałem The Reds kiedy przegrywali na 10 minut przed koncem, zeby zaraz ukuć ze 2 razy i po sprawie, albo gol z Olympiakosem w 90' i wyjście z grupy (póżniej wygrali tą edycje CL) warto wspomnieć o Finale LM z Milanem...nienawidze tego klubu, jeszcze bardziej niz Interu...tyle ode mnie. ;)

Obrazek
Davidoff888

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 08:25

Jak dla mnie Inter to kicha!Przez całe lata obiecywali swoim kibicom wielkie sukcesy,a po mistrzostwo sięgnęli dopiero wtedy,gdy "spuścili" Juve do Serie B.Nie wspomnę o mistrzostwie które otrzymali przy "zielonym stoliku".

PitusJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2009, 11:47

zgadzam sie z Davidoff888 milan jeszcze jeszcze gdzieś tam przejdzie ale Inter nie , jak dla mnie to zakała włoskiej ligi !! Tak samo nienawidzę liverpoolu . . :)

.:Storia Di UN Grande Amore:.
ODPOWIEDZ