Najbardziej nielubiana druzyna przez Tifosich Juventusu
- mrowka423
- Juventino
Ok tu muszę Ci przyznać rację bo sam nie lubię(albo gorzej) Rosjan i Niemców. Jednakże ja nie jestem w stanie nie lubić klubu za to co kiedyśtam zrobili jego kibice.Adra pisze:To że nie pamiętam komunizmu osobiście to nie znaczy że nie mam prawa nie lubić komunizmu. Tak samo (w moim przypadku) jest z Liverpoolem, Rosjanami i Niemcami- nie lubię ze względów historycznychmrowka423 pisze:Wiesz są tacy (np. ja) którzy nie mają prawa nie lubić Liverpoolu za Heysel, gdyż tego nie pamiętają.gladston pisze: Strasznie ciężko lubić Juve i Liverpool jednocześnie. Według wielu to najbardziej nie lubiana drużyna z Anglii. Podaj jakiś argument jak możesz.
Ja nie lubię ich przede wszystkim za to, że wiele meczów wcale nie grają świetnie a wygrywają. Lubię sprawiedliwość w futbolu, a w meczach Liverpoolu często jest ona łamana od wielu lat. Głównie za sprawą sędziów.
- DP fan
- Juventino
Nie będę oryginalny jak napisze, że najbardziej nie lubię Interu. Za to że zabrali nam mistrzostwo. Gra u nich zlatan, którego szczerze nienawidze nie ma u nich żadnego włocha w druzynie. Wiem, że to ich taka "piękna" tradycja, ale to mnie strasznie irytuje. Oni powinni grac w lidze argentyńskiej :lol: .
Kolejny klub, który mnie drażni to Livepool za heysel wiadomo
Następny w kolejce jest Real za to, że każdy(no dobra prawie każdy) piłkarz , który przychodzi do tego klubu się marnuje i kończy.
MU nie lubie głównie za rudego i krystyne. Krystyny za jego świetne dryblingi gdy jest 10 metrów od przeciwnika a rudego za jego chamstwo
Na koniec manchester city, araczej jego właściciej. NIE DLA SZEJKÓW W FUTBOLU!!!
Kolejny klub, który mnie drażni to Livepool za heysel wiadomo
Następny w kolejce jest Real za to, że każdy(no dobra prawie każdy) piłkarz , który przychodzi do tego klubu się marnuje i kończy.
MU nie lubie głównie za rudego i krystyne. Krystyny za jego świetne dryblingi gdy jest 10 metrów od przeciwnika a rudego za jego chamstwo
Na koniec manchester city, araczej jego właściciej. NIE DLA SZEJKÓW W FUTBOLU!!!
Forza Juve!
- kamilu_87
- Juventino
Sami sobie wzieli? nie wydaje mi sie...DP fan pisze:Nie będę oryginalny jak napisze, że najbardziej nie lubię Interu. Za to że zabrali nam mistrzostwo.
Zlatana nienawidzisz pewnie dlatego że gra w Interze, a co do włochów, Materazzi, Balotelli, Toldo znasz?DP fan pisze:Gra u nich zlatan, którego szczerze nienawidze nie ma u nich żadnego włocha w druzynie.
Fajny argument, nie lubie go bo drybluje 10m od przeciwnika... :rotfl: leże po prostu, zakup dekoder cyfry+ pooglądaj troche Premiership i następnie napisz coś o jego grze...DP fan pisze:MU nie lubie głównie za rudego i krystyne. Krystyny za jego świetne dryblingi gdy jest 10 metrów od przeciwnika a rudego za jego chamstwo
Żeby nie było offtopa, nie trawie Interu, ale za ich pewnośc siebie, opryskliwość piłkarzy, Morattiego, a gdyby tego było mało przyszedł jeszcze Mou

- Davidoff888
- Juventino
Jak dla mnie Inter to kicha!Przez całe lata obiecywali swoim kibicom wielkie sukcesy,a po mistrzostwo sięgnęli dopiero wtedy,gdy "spuścili" Juve do Serie B.Nie wspomnę o mistrzostwie które otrzymali przy "zielonym stoliku".