Wszystko o Interze
- zahor
- Juventino
Allegri na ten przykład znacznie wyżej ceni sobie bycie popierdółką BerlusconiegoVimes pisze:Inni trenerzy się szanują i raczej nie marzą o byciu pacynką Morattiego.

A ten Blanc raczej nie wygląda mi na gościa, któremu jak się zabierze Sneijdera i Coutinho, a da Rocchiego, to grzecznie podziękuje i pochwali za rozsądną politykę transferową. Z tego względu prędzej bym go widział w Romie. Wtedy Inter mógłby zatrudnić Zdenka. Jak sobie wyobrażę tę magiczną defensywę z Chivu, Jonathanem czy innym Juanem Jesusem pod wodzą czeskiego szaleńca, to żałuję że ten angaż jest tak mało prawdopodobny.
No fakt, w tym gronie umieściłem go na wyrost, chociaż nie wydaje mi się że obrona, w której ten gość byłby czołową postacią, a nie ogrywającym się młodziakiem, byłaby w stanie o cokolwiek powalczyć na poważnie.pumex pisze:Nie chcę wyjść na obrońcę Interu, tfu, ale Juana Jesusa to Ty się nie czepiaj. Koleś gra naprawdę nieźle.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2013, 19:54 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Nie chcę wyjść na obrońcę Interu, tfu, ale Juana Jesusa to Ty się nie czepiaj. Koleś gra naprawdę nieźle.zahor pisze:Wtedy Inter mógłby zatrudnić Zdenka. Jak sobie wyobrażę tę magiczną defensywę z Chivu, Jonathanem czy innym Juanem Jesusem pod wodzą czeskiego szaleńca, to żałuję że ten angaż jest tak mało prawdopodobny.

- mati888
- Juventino
o masz. Jestem fanem talentu tego chłopaka - liczyłem, że może kiedyś...a tu taki zawódMarcineR pisze:Mateo Kovacić
Dynamo go puszcza na wypożyczenie czy capnęliście go definitywnie?
@MarcineR - dzięki. Tak, to bardzo zwinny chłopak. Problemem u niego mogą być warunki fizyczne. Chuchro to jeszcze mniejsze chyba niż nasz Giovinek. Media go namaszczają na nowego Modricia (jakby ten prawdziwy był już stary... :roll:) i wróżą mu jeszcze większą karierę. W ogóle trzeba przyznać, że Chorwaci mają teraz fajną generację. Jeszcze jakiś Badelj czy jakoś tak - też ma papiery na granie.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2013, 20:49 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- MarcineR
- Interista
Definitywnie, 11mln € + bonusy. Ja jedyne co o nim wiem to to, że dobrze się kiwa i jest młody.mati888 pisze:o masz. Jestem fanem talentu tego chłopaka - liczyłem, że może kiedyś...a tu taki zawódMarcineR pisze:Mateo Kovacić![]()
- risto
- Juventino
Czyli prawie jak nasz PogbinhoMarcineR pisze:Definitywnie, 11mln € + bonusy. Ja jedyne co o nim wiem to to, że dobrze się kiwa i jest młody.mati888 pisze:o masz. Jestem fanem talentu tego chłopaka - liczyłem, że może kiedyś...a tu taki zawódMarcineR pisze:Mateo Kovacić![]()

Jestem ciekawy jak sobie poradzi z numerem 10 na plecach.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Dzie tam. Utrzymaja sie. Gdyby nie ujemne punkty, byliby nad kreska. Smiem twierdzic, ze poleci budowane na syfie i zmieniajace pol skladu co okienko - Palermo i Żenua, a razem z nimi - niestety - sympatyczna Pescara z delfinkiem w herbieD-Rose pisze:Zle wrozy to zwyciestwo Sienie. W zeszłym roku pachnacy inaczej przegrali 2 razy z Novara a ta z hukiem spadła z ligi... Siena chyba ta sama drogą podąża.

BESTER MANN, BESTEEER !

- SKAr7
- Juventino
Pescara się zgodzę. Palermo może też. Ale Genua miała chyba najfajniejsze okienko ze wszystkich włoskich klubów. Portanova i Matuzalem to naprawdę solidne wzmocnienia.Dobry Mudżyn pisze:Dzie tam. Utrzymaja sie. Gdyby nie ujemne punkty, byliby nad kreska. Smiem twierdzic, ze poleci budowane na syfie i zmieniajace pol skladu co okienko - Palermo i Żenua, a razem z nimi - niestety - sympatyczna Pescara z delfinkiem w herbieD-Rose pisze:Zle wrozy to zwyciestwo Sienie. W zeszłym roku pachnacy inaczej przegrali 2 razy z Novara a ta z hukiem spadła z ligi... Siena chyba ta sama drogą podąża.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Sezon temu ledwo sie utrzymali majac w skladzie takich klasowych zawodnikow jak Veloso, Palacio, Gilardino, Frey, Bovo, i kilku dobrych, solidnych jak Constant, Dainelli, Belluschi, Mesto, Kucka.SKAr7 pisze:Pescara się zgodzę. Palermo może też. Ale Genua miała chyba najfajniejsze okienko ze wszystkich włoskich klubów. Portanova i Matuzalem to naprawdę solidne wzmocnienia.Dobry Mudżyn pisze:Dzie tam. Utrzymaja sie. Gdyby nie ujemne punkty, byliby nad kreska. Smiem twierdzic, ze poleci budowane na syfie i zmieniajace pol skladu co okienko - Palermo i Żenua, a razem z nimi - niestety - sympatyczna Pescara z delfinkiem w herbieD-Rose pisze:Zle wrozy to zwyciestwo Sienie. W zeszłym roku pachnacy inaczej przegrali 2 razy z Novara a ta z hukiem spadła z ligi... Siena chyba ta sama drogą podąża.
Obecnie majac sklad SLABSZY ale nadal niezly: 2 kozackich bramkarzy, na obronie Antonellego, Granqvista czy Mesto, w pomocy Birse, Kucke (gwiazde zespolu) czy Merkela i Vargasa, a w ataku Floro Floresa, Borriello, czy Immobile, odbijaja sie od miejsc 16-19. Nie wroze im nic dobrego. Zanim nowi pilkarze sie zaklimatyzuja, Genoa zaliczy juz kilka razy w ryj, i bedzie za pozno by cokolwiek ratowac.
BESTER MANN, BESTEEER !