Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 39 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2013, 19:23

Na pewno lepszy wybór niż obecne popychadło Morattiego.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2013, 19:33

I to właśnie może być problem. Stramaccioni będzie wciskać kit, że Sneijder nie grał, bo to jego decyzja. Inni trenerzy się szanują i raczej nie marzą o byciu pacynką Morattiego.

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2013, 19:38

Vimes pisze:Inni trenerzy się szanują i raczej nie marzą o byciu pacynką Morattiego.
Allegri na ten przykład znacznie wyżej ceni sobie bycie popierdółką Berlusconiego :prochno:

A ten Blanc raczej nie wygląda mi na gościa, któremu jak się zabierze Sneijdera i Coutinho, a da Rocchiego, to grzecznie podziękuje i pochwali za rozsądną politykę transferową. Z tego względu prędzej bym go widział w Romie. Wtedy Inter mógłby zatrudnić Zdenka. Jak sobie wyobrażę tę magiczną defensywę z Chivu, Jonathanem czy innym Juanem Jesusem pod wodzą czeskiego szaleńca, to żałuję że ten angaż jest tak mało prawdopodobny.
pumex pisze:Nie chcę wyjść na obrońcę Interu, tfu, ale Juana Jesusa to Ty się nie czepiaj. Koleś gra naprawdę nieźle.
No fakt, w tym gronie umieściłem go na wyrost, chociaż nie wydaje mi się że obrona, w której ten gość byłby czołową postacią, a nie ogrywającym się młodziakiem, byłaby w stanie o cokolwiek powalczyć na poważnie.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2013, 19:54 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2013, 19:50

zahor pisze:Wtedy Inter mógłby zatrudnić Zdenka. Jak sobie wyobrażę tę magiczną defensywę z Chivu, Jonathanem czy innym Juanem Jesusem pod wodzą czeskiego szaleńca, to żałuję że ten angaż jest tak mało prawdopodobny.
Nie chcę wyjść na obrońcę Interu, tfu, ale Juana Jesusa to Ty się nie czepiaj. Koleś gra naprawdę nieźle.

Obrazek
MarcineR

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2013, 20:20

Na koniec mercato przychodzą Ezequiel Schelotto, Zdravko Kuzmanović i Mateo Kovacić. Odchodzą McDonald Mariga na wypożyczenie do Parmy i Marko Livaja na współwłasność do Atalanty (rozliczenie za Schelotto).

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2013, 20:41

MarcineR pisze:Mateo Kovacić
o masz. Jestem fanem talentu tego chłopaka - liczyłem, że może kiedyś...a tu taki zawód :smile:
Dynamo go puszcza na wypożyczenie czy capnęliście go definitywnie?

@MarcineR - dzięki. Tak, to bardzo zwinny chłopak. Problemem u niego mogą być warunki fizyczne. Chuchro to jeszcze mniejsze chyba niż nasz Giovinek. Media go namaszczają na nowego Modricia (jakby ten prawdziwy był już stary... :roll:) i wróżą mu jeszcze większą karierę. W ogóle trzeba przyznać, że Chorwaci mają teraz fajną generację. Jeszcze jakiś Badelj czy jakoś tak - też ma papiery na granie.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2013, 20:49 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
MarcineR

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2013, 20:44

mati888 pisze:
o masz. Jestem fanem talentu tego chłopaka - liczyłem, że może kiedyś...a tu taki zawód :smile:
Definitywnie, 11mln € + bonusy. Ja jedyne co o nim wiem to to, że dobrze się kiwa i jest młody.

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2013, 12:18

MarcineR pisze:
mati888 pisze:
Definitywnie, 11mln € + bonusy. Ja jedyne co o nim wiem to to, że dobrze się kiwa i jest młody.
Czyli prawie jak nasz Pogbinho :D
Jestem ciekawy jak sobie poradzi z numerem 10 na plecach.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 15:01

Kuzmanović i Schelotto w podstawowym składzie. Chociaż przyznam, że bardziej mnie ciekawi ten Kovacić, dostał na dzień dobry "10", więc chyba pokładają w nim jakieś nadzieje. Jednak dzisiaj zaczyna na ławce.

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 16:52

Zle wrozy to zwyciestwo Sienie. W zeszłym roku pachnacy inaczej przegrali 2 razy z Novara a ta z hukiem spadła z ligi... Siena chyba ta sama drogą podąża.

Obrazek
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 16:55

D-Rose pisze:Zle wrozy to zwyciestwo Sienie. W zeszłym roku pachnacy inaczej przegrali 2 razy z Novara a ta z hukiem spadła z ligi... Siena chyba ta sama drogą podąża.
Dzie tam. Utrzymaja sie. Gdyby nie ujemne punkty, byliby nad kreska. Smiem twierdzic, ze poleci budowane na syfie i zmieniajace pol skladu co okienko - Palermo i Żenua, a razem z nimi - niestety - sympatyczna Pescara z delfinkiem w herbie :(

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 17:01

Dobry Mudżyn pisze:
D-Rose pisze:Zle wrozy to zwyciestwo Sienie. W zeszłym roku pachnacy inaczej przegrali 2 razy z Novara a ta z hukiem spadła z ligi... Siena chyba ta sama drogą podąża.
Dzie tam. Utrzymaja sie. Gdyby nie ujemne punkty, byliby nad kreska. Smiem twierdzic, ze poleci budowane na syfie i zmieniajace pol skladu co okienko - Palermo i Żenua, a razem z nimi - niestety - sympatyczna Pescara z delfinkiem w herbie :(
Pescara się zgodzę. Palermo może też. Ale Genua miała chyba najfajniejsze okienko ze wszystkich włoskich klubów. Portanova i Matuzalem to naprawdę solidne wzmocnienia.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 17:09

SKAr7 pisze:
Dobry Mudżyn pisze:
Pescara się zgodzę. Palermo może też. Ale Genua miała chyba najfajniejsze okienko ze wszystkich włoskich klubów. Portanova i Matuzalem to naprawdę solidne wzmocnienia.
Sezon temu ledwo sie utrzymali majac w skladzie takich klasowych zawodnikow jak Veloso, Palacio, Gilardino, Frey, Bovo, i kilku dobrych, solidnych jak Constant, Dainelli, Belluschi, Mesto, Kucka.

Obecnie majac sklad SLABSZY ale nadal niezly: 2 kozackich bramkarzy, na obronie Antonellego, Granqvista czy Mesto, w pomocy Birse, Kucke (gwiazde zespolu) czy Merkela i Vargasa, a w ataku Floro Floresa, Borriello, czy Immobile, odbijaja sie od miejsc 16-19. Nie wroze im nic dobrego. Zanim nowi pilkarze sie zaklimatyzuja, Genoa zaliczy juz kilka razy w ryj, i bedzie za pozno by cokolwiek ratowac.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 17:15

Tragedia...

Obrazek
czarny93

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 17:18

Po dzisiejszym pokazie Interu jestem przekonany, że nie zobaczymy tej drużyny w przyszłorocznej edycji LM :)

DejW
ODPOWIEDZ