Stroje na sezon 2015/16 od adidasa

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 11:59

Również średnio podobają mi się te stroje i o ile domowa i trzeci zestaw (prócz spodenek) ujdą, to reszta szału nie robi. Zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądało na piłkarzach.

Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 12:06

Wyjazdowa z tym białym pasem wygląda jak podróba na targu i to marna. Trzeci komplet spoko, może aby się nie kompromitować będziemy w nim częściej występować niż w wyjazdowej :D. 1 komplet też szału nie robi, w sumie wszystkie trzy koszulki wyglądają na tych fotach gorzej niż obecne.

kangurekm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 12:31

http://www.adidas.pl/replika-koszulki-p ... A0336.html
Ktoś się z własnym przyrodzeniem na łby pozamieniał... 349 + 10 za tarczę (lub 35 za logo LM) + 65 za nazwisko piłkarza...
Byłem na kupnie... adidas szybciutko zniechęcił :/

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 12:36

Ale myślałeś że co za 200 zł pójdzie? przeciez takie są ceny bez względu na klub.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 12:42

A więc pozostaje paczka z Chin za 150 zł :)

350 zł, pogrzało ich. Za replike, po tyle chodziły meczówki Nike.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 13:00

ale podobno jakość była gorsza :D

paski na koszulkach i spodenkach będą mi się śnić przez najbliższe 6 lat bo adidas nigdy z nich nie zrezygnuje więc nawet nie będę tej porażki komentował ale wygląda to beznadziejnie a chyba w Polsce dodatkowo marnie się kojarzy, spodenki po prostu fatalne w każdym komplecie ale w trzecim to po prostu jakiś żart :D

trzeci komplet to sorry ale wygląda jak Real sprzed lat i jak ktoś was w tym zobaczy na ulicy na pewno pomyśli sobie "kibic Realu" ;] tym bardziej, że herb też złoty i w zasadzie z 10 metrów te koszulki niczym się nie różnią

a drugi który tak mi się podobał na projektach ma inny kolor, który już tak fajnie nie wygląda :/ wiśniowy pasek zastąpiono czerwonym a i sama koszulka ma mniej fajny kolor a do tego końcówka rękawka wszyta beznadziejnie, ogólnie wygląda to tak jakbym dał projekt nie Adidasowi a krawcowej z pobliskiej kamienicy chociaż i tu mam wątpliwości kto by to lepiej zrobił...
ObrazekObrazek

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 13:36

Ktoś może wyjaśnić dlaczego na juvestore.com koszulka z haftowanym herbem kosztuje €80 a koszulka z naklejanym, gumowym syfem jest o całe 40 euro droższa i kosztuje €120?

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 13:43

Pierwsza to replika, zobacz na zbliżeniach jakość wykonania i materiał. Druga to mieczówka o wiele lepszy materiał.

Co nie zmienia faktu, że pojechali z tym gumowym szitem na meczówce.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 13:45

Kimi pisze:Ktoś może wyjaśnić dlaczego na juvestore.com koszulka z haftowanym herbem kosztuje €80 a koszulka z naklejanym, gumowym syfem jest o całe 40 euro droższa i kosztuje €120?

Bo ta droższa to autentyczna koszulka meczowa, a z tego co pamiętam, nasi gracze już niejednokrotnie grali w trykotach z naklejanym herbem/gwiazdkami. Generalnie się kompletnie nie opłaca, bo nie wyobrażam sobie takiego wykonania na moim trykocie...

Ta różowa generalnie nie wygląda tak źle, jeśli dodamy tę rozetę i Scudetto. Domowa z kolei mi się podoba.

Gdzie jest czarna? Czekać trzeba... :doh:

Komiczne jest to, że na polskiej stronie Adidasa można zamówić trykot z nazwiskiem Pirlo, podczas gdy Juvestore koszulki z Andreą już nie oferuje. To oczywiste, że chłopak odchodzi, ale polski oddział mógłby być bardziej skrupulatny.

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 13:53

Według mnie komplety bardzo ładne.
ObrazekObrazek
Do domówek nie mam zastrzeżeń. Fajnie, że gwiazdki wyszywanie, bo już myślałem, że będą naklejone i dobrze wyszła to rozeta, która z logiem adidasa wyrównała się z herbem i gwiazdkami. Słaba czcionka tylko.

ObrazekObrazek
Najgorsze jest to przekombinowanie z wyjazdówką. Ten odcień różu jest jak najbardziej okej jeśli już koszulka musi być różowa. Niepotrzebnie cokolwiek znajduje się na środku. Wyobraźcie sobie jakby wyglądała cała z przodu jednolita z czarnymi końcówkami rękawów i dołu koszulki. Czego nie jestem w stanie zrozumieć to to dlaczego nie mogliby umieścić nawet już tej białej wlepki z czarnymi literami (wlepka taka była już nawet wykorzystywana na czarnych wyjazdówkach z sezonu 13/14) chociażby tylko tak:
Obrazek
Tutaj jeszcze starszy projekt z trochę innymi odcieniami różu

W alternatywnych przypominam, że już bardzo wcześnie były przesłanki, że pojawi się motyw przejścia koloru i getry będą białe. Pomysł ciekawy, ale ten gradient można było dużo lepiej zaprojektować. Tym bardziej, że to miało przypominać elewację stadionu... Podczas oglądania meczu myślę, że wyglądać będzie dobrze. Spodenki w bardzo podobnym stylu będzie miało United w którymś komplecie(też od tego roku mają adidasa)

ObrazekObrazek
Wszystkie bramkarskie adidasa mają ten sam krój, więc na pewno nie kierowali się przy Juventusie czymś specjalnym, ale nawet fajnie dopasowali tylko te kolory, żeby przypominały Zoffa z 1980.

Ciekawe też jak będą komponowane domówki z czarnymi spodenkami. Będą łączone z wyjazdowymi(z różowymi paskami), alternatywnymi(ze złotymi paskami i białą końcówką), czy będą jeszcze specjalne.

mrozzi pisze:(...)Juvestore koszulki z Andreą już nie oferuje. To oczywiste, że chłopak odchodzi, ale polski oddział mógłby być bardziej skrupulatny.
Też to zauważyłem. Brakuje też De Ceglie :prochno: Chociaż z nim może być jak z Ruganim, Dybałą, Khedirą, Mandzukiciem, bo nie wiadomo jaki numer zostanie i przydzielony

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 16:24

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 16:24

Szczerze? <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> te nasze koszulki, nawet bramkarska był kupił :D

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 16:28

2 meczowe komplety są już dostępne w www.iss-sport.pl.

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 16:44

Nie pomyliłeś linku? Po otwarciu jest tło z JuveStore, na którym są już stare koszulki.

Jakaś prezentacja, np. z udziałem piłkarzy, wchodzi jeszcze w grę?

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2015, 16:49

ten czarny pas na dole pasiaka - tragedia

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
ODPOWIEDZ