Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Również średnio podobają mi się te stroje i o ile domowa i trzeci zestaw (prócz spodenek) ujdą, to reszta szału nie robi. Zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądało na piłkarzach.
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Wyjazdowa z tym białym pasem wygląda jak podróba na targu i to marna. Trzeci komplet spoko, może aby się nie kompromitować będziemy w nim częściej występować niż w wyjazdowej
. 1 komplet też szału nie robi, w sumie wszystkie trzy koszulki wyglądają na tych fotach gorzej niż obecne.

- kangurekm
- Juventino
http://www.adidas.pl/replika-koszulki-p ... A0336.html
Ktoś się z własnym przyrodzeniem na łby pozamieniał... 349 + 10 za tarczę (lub 35 za logo LM) + 65 za nazwisko piłkarza...
Byłem na kupnie... adidas szybciutko zniechęcił
Ktoś się z własnym przyrodzeniem na łby pozamieniał... 349 + 10 za tarczę (lub 35 za logo LM) + 65 za nazwisko piłkarza...
Byłem na kupnie... adidas szybciutko zniechęcił

- Cabrini_idol
- Juventino
A więc pozostaje paczka z Chin za 150 zł
350 zł, pogrzało ich. Za replike, po tyle chodziły meczówki Nike.

350 zł, pogrzało ich. Za replike, po tyle chodziły meczówki Nike.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ale podobno jakość była gorsza 
paski na koszulkach i spodenkach będą mi się śnić przez najbliższe 6 lat bo adidas nigdy z nich nie zrezygnuje więc nawet nie będę tej porażki komentował ale wygląda to beznadziejnie a chyba w Polsce dodatkowo marnie się kojarzy, spodenki po prostu fatalne w każdym komplecie ale w trzecim to po prostu jakiś żart
trzeci komplet to sorry ale wygląda jak Real sprzed lat i jak ktoś was w tym zobaczy na ulicy na pewno pomyśli sobie "kibic Realu" ;] tym bardziej, że herb też złoty i w zasadzie z 10 metrów te koszulki niczym się nie różnią
a drugi który tak mi się podobał na projektach ma inny kolor, który już tak fajnie nie wygląda
wiśniowy pasek zastąpiono czerwonym a i sama koszulka ma mniej fajny kolor a do tego końcówka rękawka wszyta beznadziejnie, ogólnie wygląda to tak jakbym dał projekt nie Adidasowi a krawcowej z pobliskiej kamienicy chociaż i tu mam wątpliwości kto by to lepiej zrobił...

paski na koszulkach i spodenkach będą mi się śnić przez najbliższe 6 lat bo adidas nigdy z nich nie zrezygnuje więc nawet nie będę tej porażki komentował ale wygląda to beznadziejnie a chyba w Polsce dodatkowo marnie się kojarzy, spodenki po prostu fatalne w każdym komplecie ale w trzecim to po prostu jakiś żart

trzeci komplet to sorry ale wygląda jak Real sprzed lat i jak ktoś was w tym zobaczy na ulicy na pewno pomyśli sobie "kibic Realu" ;] tym bardziej, że herb też złoty i w zasadzie z 10 metrów te koszulki niczym się nie różnią
a drugi który tak mi się podobał na projektach ma inny kolor, który już tak fajnie nie wygląda

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ktoś może wyjaśnić dlaczego na juvestore.com koszulka z haftowanym herbem kosztuje €80 a koszulka z naklejanym, gumowym syfem jest o całe 40 euro droższa i kosztuje €120?
- Cabrini_idol
- Juventino
Pierwsza to replika, zobacz na zbliżeniach jakość wykonania i materiał. Druga to mieczówka o wiele lepszy materiał.
Co nie zmienia faktu, że pojechali z tym gumowym szitem na meczówce.
Co nie zmienia faktu, że pojechali z tym gumowym szitem na meczówce.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Kimi pisze:Ktoś może wyjaśnić dlaczego na juvestore.com koszulka z haftowanym herbem kosztuje €80 a koszulka z naklejanym, gumowym syfem jest o całe 40 euro droższa i kosztuje €120?
Bo ta droższa to autentyczna koszulka meczowa, a z tego co pamiętam, nasi gracze już niejednokrotnie grali w trykotach z naklejanym herbem/gwiazdkami. Generalnie się kompletnie nie opłaca, bo nie wyobrażam sobie takiego wykonania na moim trykocie...
Ta różowa generalnie nie wygląda tak źle, jeśli dodamy tę rozetę i Scudetto. Domowa z kolei mi się podoba.
Gdzie jest czarna? Czekać trzeba... :doh:
Komiczne jest to, że na polskiej stronie Adidasa można zamówić trykot z nazwiskiem Pirlo, podczas gdy Juvestore koszulki z Andreą już nie oferuje. To oczywiste, że chłopak odchodzi, ale polski oddział mógłby być bardziej skrupulatny.
- Mateuszello
- Juventino
Według mnie komplety bardzo ładne.

Do domówek nie mam zastrzeżeń. Fajnie, że gwiazdki wyszywanie, bo już myślałem, że będą naklejone i dobrze wyszła to rozeta, która z logiem adidasa wyrównała się z herbem i gwiazdkami. Słaba czcionka tylko.

Najgorsze jest to przekombinowanie z wyjazdówką. Ten odcień różu jest jak najbardziej okej jeśli już koszulka musi być różowa. Niepotrzebnie cokolwiek znajduje się na środku. Wyobraźcie sobie jakby wyglądała cała z przodu jednolita z czarnymi końcówkami rękawów i dołu koszulki. Czego nie jestem w stanie zrozumieć to to dlaczego nie mogliby umieścić nawet już tej białej wlepki z czarnymi literami (wlepka taka była już nawet wykorzystywana na czarnych wyjazdówkach z sezonu 13/14) chociażby tylko tak:

Tutaj jeszcze starszy projekt z trochę innymi odcieniami różu
W alternatywnych przypominam, że już bardzo wcześnie były przesłanki, że pojawi się motyw przejścia koloru i getry będą białe. Pomysł ciekawy, ale ten gradient można było dużo lepiej zaprojektować. Tym bardziej, że to miało przypominać elewację stadionu... Podczas oglądania meczu myślę, że wyglądać będzie dobrze. Spodenki w bardzo podobnym stylu będzie miało United w którymś komplecie(też od tego roku mają adidasa)

Wszystkie bramkarskie adidasa mają ten sam krój, więc na pewno nie kierowali się przy Juventusie czymś specjalnym, ale nawet fajnie dopasowali tylko te kolory, żeby przypominały Zoffa z 1980.
Ciekawe też jak będą komponowane domówki z czarnymi spodenkami. Będą łączone z wyjazdowymi(z różowymi paskami), alternatywnymi(ze złotymi paskami i białą końcówką), czy będą jeszcze specjalne.
Chociaż z nim może być jak z Ruganim, Dybałą, Khedirą, Mandzukiciem, bo nie wiadomo jaki numer zostanie i przydzielony

Do domówek nie mam zastrzeżeń. Fajnie, że gwiazdki wyszywanie, bo już myślałem, że będą naklejone i dobrze wyszła to rozeta, która z logiem adidasa wyrównała się z herbem i gwiazdkami. Słaba czcionka tylko.

Najgorsze jest to przekombinowanie z wyjazdówką. Ten odcień różu jest jak najbardziej okej jeśli już koszulka musi być różowa. Niepotrzebnie cokolwiek znajduje się na środku. Wyobraźcie sobie jakby wyglądała cała z przodu jednolita z czarnymi końcówkami rękawów i dołu koszulki. Czego nie jestem w stanie zrozumieć to to dlaczego nie mogliby umieścić nawet już tej białej wlepki z czarnymi literami (wlepka taka była już nawet wykorzystywana na czarnych wyjazdówkach z sezonu 13/14) chociażby tylko tak:

Tutaj jeszcze starszy projekt z trochę innymi odcieniami różu
W alternatywnych przypominam, że już bardzo wcześnie były przesłanki, że pojawi się motyw przejścia koloru i getry będą białe. Pomysł ciekawy, ale ten gradient można było dużo lepiej zaprojektować. Tym bardziej, że to miało przypominać elewację stadionu... Podczas oglądania meczu myślę, że wyglądać będzie dobrze. Spodenki w bardzo podobnym stylu będzie miało United w którymś komplecie(też od tego roku mają adidasa)

Wszystkie bramkarskie adidasa mają ten sam krój, więc na pewno nie kierowali się przy Juventusie czymś specjalnym, ale nawet fajnie dopasowali tylko te kolory, żeby przypominały Zoffa z 1980.
Ciekawe też jak będą komponowane domówki z czarnymi spodenkami. Będą łączone z wyjazdowymi(z różowymi paskami), alternatywnymi(ze złotymi paskami i białą końcówką), czy będą jeszcze specjalne.
Też to zauważyłem. Brakuje też De Cegliemrozzi pisze:(...)Juvestore koszulki z Andreą już nie oferuje. To oczywiste, że chłopak odchodzi, ale polski oddział mógłby być bardziej skrupulatny.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Mateuszello
- Juventino
Nie pomyliłeś linku? Po otwarciu jest tło z JuveStore, na którym są już stare koszulki.
Jakaś prezentacja, np. z udziałem piłkarzy, wchodzi jeszcze w grę?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ten czarny pas na dole pasiaka - tragedia
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?