# 10 Paul Pogba
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ups, nikomu już nie można wierzyć
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Kruczenzo
- Juventino
Coz szkoda niezmierna, liczylem ze zostanie jeszcze rok... Serio byłem przekonany, że jeszcze zostanie, ale chyba urazona duma, ze go odpalili bez zalu zdecydowala. No i słowa Raioli, że wróci tu jeszcze na jego warunkach
Najgorsze jest to, że Pogba wchodzi teraz w wiek gdzie w LM zacznie być w końcu rozstrzygający, już w zeszłym sezonie momentami było widać, że jest w stanie przenieść formę z Serie A do Europy.
No i kwestia następcy - to jest prawdziwy problem. Marzenie wszystkich - Veratti nieosiągalny, a taki Matuidi czy Witsel to jednak nie ta półka... Chociaż może w jakimś stopniu da radę go zastąpić Lemina
Najgorsze jest to, że Pogba wchodzi teraz w wiek gdzie w LM zacznie być w końcu rozstrzygający, już w zeszłym sezonie momentami było widać, że jest w stanie przenieść formę z Serie A do Europy.
No i kwestia następcy - to jest prawdziwy problem. Marzenie wszystkich - Veratti nieosiągalny, a taki Matuidi czy Witsel to jednak nie ta półka... Chociaż może w jakimś stopniu da radę go zastąpić Lemina
- Makiavel
- Juventino
Mamy Pjanica na jego miejsce a teraz będzie pewnie transfer kogoś do rotacji dla podstawowej trójki Pjanic, Marchisio i Khedira którą zobaczymy pewnie dopiero w grudniu.
Oczywiście mi się marzy przyjście Kroosa albo Verattiego ale to nierealne. Wtedy o Pogbie można by przestać myśleć, jak o Moracie po transferze Igły.
Oczywiście mi się marzy przyjście Kroosa albo Verattiego ale to nierealne. Wtedy o Pogbie można by przestać myśleć, jak o Moracie po transferze Igły.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
TheSpecialOne w formieJose Mourinho pisze:- Myślę, że w końcu doczekaliśmy się końca tej sagi transferowej. To niesamowite, że jest z nami tak wspaniały piłkarz. W końcu go mamy. Przychodzi do zwycięskiego zespołu, który wygrał dwa ostatnie spotkania na wagę trofeów. [Pogba] Będzie więc musiał pracować ciężko, by przebić się do drużyny.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pan Zambrotta
- Juventino
na miarę trofeówjackop pisze:TheSpecialOne w formieJose Mourinho pisze:- Myślę, że w końcu doczekaliśmy się końca tej sagi transferowej. To niesamowite, że jest z nami tak wspaniały piłkarz. W końcu go mamy. Przychodzi do zwycięskiego zespołu, który wygrał dwa ostatnie spotkania na wagę trofeów. [Pogba] Będzie więc musiał pracować ciężko, by przebić się do drużyny.

Od dłuższego czasu miałem neutralny stosunek do manutd. Juz dawno mineły czasy, kiedy rywalizowaliśmy z nimi w LM, te reklamy z Beckhamem itd. 'dzieki' pogbie i temu burakowi mourinho znów im życzę jak najgorzej. miłych meczów w lidze europy, paul :lol:
ten koleś nosił u nas dziesiątkę

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Spokojnie z lekceważeniem MU. To jest zespol ktory prawdopodobnie za 2 lata bedzie conajmniej na rowni z nami.
A czy Paul przeszedł w koncu te testy medyczne?
A czy Paul przeszedł w koncu te testy medyczne?
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Wojtek
- Juventino
z SJ

Paul Pogba w wywiadzie dla Fabrizio Romano w 2013 roku:
"Opuściłem dom w wieku 16 lat i przybyłem samotnie do Manchesteru. Stali się wówczas moją przyszywaną rodziną. Ferguson był dla mnie jak ojciec. Ale w ostatnim roku wyrzucili mnie na ulicę, opuścili i przestali się o mnie martwić. Rodzina tak nie postępuje. Nową rodzinę znalazłem w Turynie. Ludzie pytają, czy wrócę pewnego dnia do Manchesteru United. To wspaniały klub, ale wolałbym chyba pracować z moim ojcem na stacji benzynowej. Tam jest mniej szczurów."

- panlider
- Juventino
To tylko po raz kolejny pokazuje, ile warte są słowa piłkarza. Mam nadzieje, że ktoś mu to wypomni i jestem ogromnie ciekaw jego reakcji.Wojtek pisze:z SJ
Paul Pogba w wywiadzie dla Fabrizio Romano w 2013 roku:
"Opuściłem dom w wieku 16 lat i przybyłem samotnie do Manchesteru. Stali się wówczas moją przyszywaną rodziną. Ferguson był dla mnie jak ojciec. Ale w ostatnim roku wyrzucili mnie na ulicę, opuścili i przestali się o mnie martwić. Rodzina tak nie postępuje. Nową rodzinę znalazłem w Turynie. Ludzie pytają, czy wrócę pewnego dnia do Manchesteru United. To wspaniały klub, ale wolałbym chyba pracować z moim ojcem na stacji benzynowej. Tam jest mniej szczurów."![]()
Najgorsza "10" w historii Juve, tyle w temacie.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To będzie takie prawdopodobne jak mistrzostwo dla Romy po tym wygranym meczu z nami na początku sezonu albo dla Interu w okolicach połowy rozgrywek? Czy takie prawdopodobne jak kolejne mistrzostwo Anglii Mou z Chelsea w sezonie 2015/16? Czy może tak prawdopodobne jak to, że mistrzostwo w Hiszpanii zdobędzie Real albo Barca? A może tak prawdopodobne jak kolejny złoty medal dla Bolta? Nie wiem, bo są różne "prawdopodobnie"marcinek pisze:Spokojnie z lekceważeniem MU. To jest zespol ktory prawdopodobnie za 2 lata bedzie conajmniej na rowni z nami.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Rictor patrząc po tym od kiedy jesteś zarejestrowany widać że już wiele widziałeś. Czy nie jest tak że przez ok ostatnie 20 lat MU jest na topie sportowym oraz medialnym i dopóki był tam SAF to wymiatali, a teraz przez parę lat się troszeczkę pogubili? Klub z taką klasa, historią, pozycją medialną i przede wszystkim z taką kasą, nie ma opcji żeby to nie ruszyło jak nie teraz to za rok czy dwa. Z resztą cała angielska liga ruszy (niestety), mają kasę i trenerów na pewno machina zatrybi.RICTOR pisze:To będzie takie prawdopodobne jak mistrzostwo dla Romy po tym wygranym meczu z nami na początku sezonu albo dla Interu w okolicach połowy rozgrywek? Czy takie prawdopodobne jak kolejne mistrzostwo Anglii Mou z Chelsea w sezonie 2015/16? Czy może tak prawdopodobne jak to, że mistrzostwo w Hiszpanii zdobędzie Real albo Barca? A może tak prawdopodobne jak kolejny złoty medal dla Bolta? Nie wiem, bo są różne "prawdopodobnie"marcinek pisze:Spokojnie z lekceważeniem MU. To jest zespol ktory prawdopodobnie za 2 lata bedzie conajmniej na rowni z nami.
A Pogbie trzeba podziękować za te lata które u nas spędził, ja uważam że nie odczujemy jego braku, bo dobrze się wzmocniliśmy, ale tu każdy ma prawo do swojego zdania, a zweryfikujemy sprawę w maju 2017.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
10 dla Pogby to był czysty skok na kasę ze strony zarządu (kibice pokryli jego podwyżkę), raczej od PP nie wyszedł taki pomysł więc bym go nie obwiniał za zaistniałą sytuację chociaż sam miałem wielką nadzieję czy też bardziej pasujące - łudziłem się, że skoro wziął 10 to pogra chociaż 2 lata jeszcze u naspanlider pisze:Najgorsza "10" w historii Juve, tyle w temacie.
fakt że idzie nie do Realu tylko klubu, który nie ma w tym sezonie LM a u nas miałby niby realną szansę wygrać te rozgrywki (o ile Max zapomni o graniu 4 obrońców) potęguje rozczarowanie... a jak pomyślę, że prawie 1 do 1 mamy za Pogbę Pipito to rozczarowanie podwójne :confused2:
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- krystiank
- Juventino
Pod tym względem to dwa duże minusy dla zarządu i samego Pogby. Bo gdzie tu ambicje by zdobyć to LM ?! Po co kupowali tylu piłkarzy za taką kase żeby teraz pozbywać się ASa środka pola ? No kurna nie zrozumiem tego nigdy. I ciekawe kogo kupią na jego miejsce, aż strach pomyślećMaly pisze:
fakt że idzie nie do Realu tylko klubu, który nie ma w tym sezonie LM a u nas miałby niby realną szansę wygrać te rozgrywki (o ile Max zapomni o graniu 4 obrońców) potęguje rozczarowanie... a jak pomyślę, że prawie 1 do 1 mamy za Pogbę Pipito to rozczarowanie podwójne :confused2: