Banned
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Stary po pierwsze respect ze chce Ci sie to robic dla wszystkich
Jezeli mialbys czas to chcialbym takiego z herbem i Alexem. Herb po lewo alex po prawo jakby sie na niego patrzyl. A na dole dosc duzy napis: Forza Juve 4ever. Dzieki z gory
Fajnie by bylo gdyby byl animowany:]

Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2005, 23:01 przez ForzaJuve_Adam, łącznie zmieniany 1 raz.

- nookie
- Juventino
Jeśli mozna to i ja bym posił...tak zeby byl po lewej herb JUVE a po prawej Treze..i na zolto-niebieskim tle jakby sie dalo.. 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Wener
- Juventino
O jejejeej.......To ja też bym chciał coś fajnego .........................Na przyklad Na przyklad Cannavaro na bial-czarnym tle po prawej stronie (stroj juve) i Cannavaro na błekitnym tle (reprezentacja) . Z góry ogromne dzieki 

- Łucja
- Juventino
On nie jest zbanowany, gdyby był to miałby czerwony kartonik, albo ktos zna jego haslo, albo on sam sobie tak napisal w pierwszym poscie - moze ma dosyc Waszego jeczenia o sigi 8)
- Szymek
- Juventino
Hey no co jest z tym zbanowaniem? Przecież nie ma czerwonej kartki?
Przeciez sam chciał żebysmy składali zamówienia a teraz ucieka. POraz drugi? W tedy go prosiłem o siga to uciekł, teraz tez go poprosiłem i uciekł? A może nie uciekł tylko...
Przeciez sam chciał żebysmy składali zamówienia a teraz ucieka. POraz drugi? W tedy go prosiłem o siga to uciekł, teraz tez go poprosiłem i uciekł? A może nie uciekł tylko...
- mnowo
- Qualità Juventino
Buhahaha ale sobie wykombinowal
Przeciez pod jego pierwszym postem jest taka krotka adnotacja "Ostatnio zmieniony przez Oleq|sigmaker dnia 25.01.2005 23:24:28, w całości zmieniany 1 raz", wiec 'zabanowal' sam siebie..
Moze po prostu nie spodziewal sie takiego nawalu klientow
Pozdro Oleq hieh hieh... 

Moze po prostu nie spodziewal sie takiego nawalu klientow

- Ulisses
- Qualità Juventino
Mógł zmienić nazwe tematu... Tak jak zmienił posta. Na pewno nie dostał bana od nikogo - to jego "prowokacja"... Nie dziwie mu sie, ze ma dość... Zachowujecie sie jak małe dzieci i typowi Polacy - co sie da to brac za darmo i jaknajwięcej dopóki jest tylko okazja... Niektórzy maja juz sigi porobione wczesniej, a wciąż Go męcza i męcza o kolejne, inne, animowane, z DP po lewej a nie po prawej, bo Zlatan bedzie lepiej w animowanym wygladał itp... Troche zastanwić sie prosze nad swoim zachowaniem, bo jest nieodpowiednie wobec Olqa... Ci co maja Sigi juz zrobione nie wiem co tu jeszcze robia... :roll:Seiru pisze:EDIT: Mógł zmienić nazwę tematu:roll:
- zlatan_sc
- Juventino
A nie wiek ktos jak sie robi sigi? Czy potrzebny jest jakis progam? Zrobilbym sobie sam siga ale nie mam pojecia jak :roll: A co do Olqa to w jego sytuacji tez bym sie sam zbanowal 8)

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Wojtom
- Juventino
Co za problem? Mozna zrobic nawet w Paincie, ale moim zdaniem, jest to juz akt desperacji :-D
Bierzesz sobie programik do grafiki, wycinasz jakies zdjecia, łączysz i jest. Odpowiednie wymiary dajesz i wszystko gra i buczy. 8)
Bierzesz sobie programik do grafiki, wycinasz jakies zdjecia, łączysz i jest. Odpowiednie wymiary dajesz i wszystko gra i buczy. 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.