Najlepszy Piłkarz Juventusu w 2004 roku
- Adu
- Juventino
jak dla mnie najlepszy byl Buffon. to jest zawodnik idealny i zawsze jest bardzo mocna strona juve. na drugim miejscu dalbym Zambro, ktory tez jest rewelacyjny i obecnie sa to dla mnie dwaj najlepsi zawodnicy Juve
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- 29
- Juventino
zagłosowałem na Zambrotte ponieważ to własnie on gra zawsze na równym poziomie !! Jeżeli mam oceniać cały rok 2004 to wliczam w to wiosne sezonu 2003/04 i jesień 2004/05 zatem nie można zapominać o słabej grze wiosennej... a Zambrotta zawsze grał dobrze. To jest mój wybór.
- Rybeq
- Juventino
obiektywnie.Przeciez jestes fanem Juve i tak krytycznie oceniasz zawodnikow, gre i wyniki
zobacz mecze z ubieglego sezonu.Twoje ocena napewno nie jest realistyczna bo nie masz podstaw do takiej oceny.
gdzie tak napisalem ?a Ty go oceniasz jakby w ogole nie potrafil grac i bronic.
gigi gral w ubieglym sezonie slabiej. dzis wielu juz o tym zapomnialo, ale ja mam lepsza pamiec. zreszta poogladaj tematy z ubieglego roku. tam rowniez znajdziesz opinie "ze to juz nie ten gigi co rok temu".
dla mnie najlepszy jest ten co gral rowno przez caly rok. i tego kryterium nie spelnia nikt.Niestety to nie ma sensu-zawsze jest ktos najlepszy i ktos jest najgorszy
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
- Coldsoul
- Juventino
wedlug mnie najlepiej wypadl Gianluca Zambrotta:
wiosna sezonu 2003-2004- mimo wszystko byl najjasniejszym punktem dziurawej obrony- nie popelnial wiekszych bledow i byl aktywny w ofensywie
jesien sezonu 2004-2005- swietna postawa tak jak calej obrony
reprezentacja- caly czas rowna i wysoka forma
oczywiscie mial slabsze dni ale mimo wszystko mial ich mniej niz reszta
A co do Gigiego to ostatni sezon w jego wykonaniu nie byl udany i tego nie ma co ukrywac
Nie mozna wszystkiego zwalac na Legro czy Iuliano bo to jest poprostu glupie i troche zalosne( przynajmniej dla mnie)
P.S Wiem ze zambro tez byl czescia obrony ale on nie schodzil zazwyczaj ponizej pewnego poziomu
wiosna sezonu 2003-2004- mimo wszystko byl najjasniejszym punktem dziurawej obrony- nie popelnial wiekszych bledow i byl aktywny w ofensywie
jesien sezonu 2004-2005- swietna postawa tak jak calej obrony
reprezentacja- caly czas rowna i wysoka forma
oczywiscie mial slabsze dni ale mimo wszystko mial ich mniej niz reszta
A co do Gigiego to ostatni sezon w jego wykonaniu nie byl udany i tego nie ma co ukrywac
P.S Wiem ze zambro tez byl czescia obrony ale on nie schodzil zazwyczaj ponizej pewnego poziomu
- Wessal
- Juventino
Podobnie jak większość z forumowiczów swój głos oddałem na Gianluigiego Buffona. W 2004 roku prezentował się on naprawdę wyśmienicie. Wiele razy ratował swój zespół przed utratą gola. Był zdecydowanie najlepszy. W tym sezonie chyba też będzie.
- juveluck
- Juventino
Swoj glos oddalem na Zambrotte. Dla mnie nie mial on konkurencji nawet w osobie Buffon. Ktory rozniez gral dobrze, ale czasami mogl zrobic wiecej. Gianluca natomiast caly sezon gral na swoim niesamowitym poziomie. Jego rajdy lewa strona oparte na niesamowitej szybkosci jaka dysponuje staly sie juz znakiem rozpoznawczym tak Juventusu jak i jego. Wysmienity gracz bez dwoch zdan zasluguje na miano najlepszego w Juve w roku 2004

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Iver.pk
- Juventino
Krytycznie. Czesciej karcisz zawodnikow niz ich chwalisz.Rybeq pisze:obiektywnie.Przeciez jestes fanem Juve i tak krytycznie oceniasz zawodnikow, gre i wyniki
Napisales ze zostal wybrany najlepszym bramkarzem na swiecie bo "ma juz wyrobiona marke" a nie dlatego ze umie bronic.Rybeq pisze:gdzie tak napisalem ?a Ty go oceniasz jakby w ogole nie potrafil grac i bronic.
gigi gral w ubieglym sezonie slabiej. dzis wielu juz o tym zapomnialo, ale ja mam lepsza pamiec.
Jezeli uwazasz ze w Juve nie ma najlepszych to szkoda. Mamy przeciez najlepszego bramkarza swiata ale Tobie to nie wystarcza...Rybeq pisze:dla mnie najlepszy jest ten co gral rowno przez caly rok. i tego kryterium nie spelnia nikt.Niestety to nie ma sensu-zawsze jest ktos najlepszy i ktos jest najgorszy

- Rybeq
- Juventino
jest za co krytykowac to krytykuje,Krytycznie. Czesciej karcisz zawodnikow niz ich chwalisz.
albo nie rozumiesz tego co czytasz, albo chcesz zmienic znacznie moich slow.Napisales ze zostal wybrany najlepszym bramkarzem na swiecie bo "ma juz wyrobiona marke" a nie dlatego ze umie bronic.
nie ma zadnego zawodnika ktory gral na rownym, wysokim poziomie caly rok.Jezeli uwazasz ze w Juve nie ma najlepszych to szkoda. Mamy przeciez najlepszego bramkarza swiata ale Tobie to nie wystarcza...
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
20.II.2003-3.III.2005
- 10 Szymon
- Juventino
ale temat brzmi Najlepszy Piłkarz Juventusu w 2004 roku! czyli ktoś był tym najlepszym, a inny był tym gorszym, ba i ktoś mógłbyć 'tylko' dobry i być najgorszym w 2004 rokuRybeq pisze:nie ma zadnego zawodnika ktory gral na rownym, wysokim poziomie caly rok.
- Iver.pk
- Juventino
Ale nie dostrzegasz zadnych pozytywow. Grali slabo w tymtym sezonie ale w tym juz wymiataja wiec o co chosiRybeq pisze:jest za co krytykowac to krytykuje,Krytycznie. Czesciej karcisz zawodnikow niz ich chwalisz.

Powiedziales ze Dida nie wygral mimo ze byl lepszy od Gigiego i ze Gigi wygral bo ma wyrobiona marke. Teraz lepiejRybeq pisze:albo nie rozumiesz tego co czytasz, albo chcesz zmienic znacznie moich slow.Napisales ze zostal wybrany najlepszym bramkarzem na swiecie bo "ma juz wyrobiona marke" a nie dlatego ze umie bronic.

Wracamy do poczatku:dlaczego wygral Gigi skoro nie gral dobrze caly rokRybeq pisze:nie ma zadnego zawodnika ktory gral na rownym, wysokim poziomie caly rok.Jezeli uwazasz ze w Juve nie ma najlepszych to szkoda. Mamy przeciez najlepszego bramkarza swiata ale Tobie to nie wystarcza...

- Rybeq
- Juventino
a moim zdaniem nikt nie zasluzyl na takie wyroznienie.
edit:
o co chodzi? o to ze uwazam ze nikt nie zasluzyl na wyroznienie na najlepszego gracza roku.
edit:
do wymiatania jeszcze daleko.Grali slabo w tymtym sezonie ale w tym juz wymiataja wiec o co chosi
o co chodzi? o to ze uwazam ze nikt nie zasluzyl na wyroznienie na najlepszego gracza roku.
biorac pod uwage caly rok byl lepszy. ale dida nie ma zadnej medialnosci wiec musial przegrac.Powiedziales ze Dida nie wygral mimo ze byl lepszy od Gigiego i ze Gigi wygral bo ma wyrobiona marke.
bo ludzie maja zawodna pamiec. teraz gra bardzo dobrze i dlatego znow jest najlepszy. pozatym ma juz marke (zasluzenie) jakiej zaden inny bramkarz obecnie nie ma.dlaczego wygral Gigi skoro nie gral dobrze caly rok
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
20.II.2003-3.III.2005
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
POwiem krotko.... BUFFON!! Nie ma lepszego bramkarza na swiecie wiec chyba on jest najlepszym pilkarzem Juve. On najbrdziej zasluzyl na to miano.

- Iver.pk
- Juventino
Rozumiem ze Gigi wygral dlatego ze ludzie maja zawodna pamiec tak? Powiem Ci ze pierwsze slysze zeby historycy mieli zawodna pamiec :-D Jak wiesz nagrode te Buffonowi przyznala Międzynarodowa Federacja Historyków i Statystyków Futbolu jak to jest mozliwe ze historycy i staystycy, ktorzy zyja jedynie faktami i liczbami moga miec zawodna pamiecRybeq pisze:bo ludzie maja zawodna pamiec. teraz gra bardzo dobrze i dlatego znow jest najlepszy. pozatym ma juz marke (zasluzenie) jakiej zaden inny bramkarz obecnie nie ma.dlaczego wygral Gigi skoro nie gral dobrze caly rok