Juventus - Brescia 2:0
- gloria_victis
- Szczakowianin
Pragnąłbym jedynie przytoczyć regulamin 3f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora! Staraj się zachować granicę pomiędzy krytyką a obrażaniem. . Ja natomiast czuje sie obrażony. Wyraziłem w moim poście własną opinie co kilkakotnie podkreśliłem. Agrumentum ad personam jest więc nie na miejscu i ukazuje jedynie ograniczenie. Włoskiego sie nie ucze, więc pisze tak jak słysze. Jeżeli "wkurzył" cie mój post to powinieneś go zgłosić do moderatora.
Mecz z Brescia nie został jeszcze rozegrany więc mam prawo do wszelkich spekulacji. Jeśli jestem idiotą to moge nawet Bufona na atak dać i raczej nie powinno to wywoływać waszej frustracji. Z góry jednak przepraszam jeżeli kogoś uraziłem. [/quote]
Mecz z Brescia nie został jeszcze rozegrany więc mam prawo do wszelkich spekulacji. Jeśli jestem idiotą to moge nawet Bufona na atak dać i raczej nie powinno to wywoływać waszej frustracji. Z góry jednak przepraszam jeżeli kogoś uraziłem. [/quote]
"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
- Lypsky
- Juventino
Chyba w twoich kregach podworkowych.Blasi nawet do Conte sie nie umywa.gloria_victis pisze:Moim typem na defensywną pomoc jest Blasi (w niektórych kręgach zwany Białym Davidsem)
Kogo to obchodzi??Liczy sie wartosc pilkarza na boisku a nie sympatie kibicow.gloria_victis pisze:Darze go wyjątkową sympatią bo gram podobnie jak on.
A moze Cassano Miccoli lub Di Vaio?? :lol:gloria_victis pisze:Wracając jednak do ataku to Alexa powinien zastąpić Mutu.
Chyba jestes zbyt przewrazliwiony.Pragnąłbym jedynie przytoczyć regulamin 3f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora! Staraj się zachować granicę pomiędzy krytyką a obrażaniem. . Ja natomiast czuje sie obrażony. Wyraziłem w moim poście własną opinie co kilkakotnie podkreśliłem. Agrumentum ad personam jest więc nie na miejscu i ukazuje jedynie ograniczenie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Adi666666
- Juventino
Mecz z Brescia bedzie odpowiedzia na pytanie ktore czesto nasuwa sie na usta sympatyków Bianconerich " W jakiej tak naprawde formie jest Juve"? Brescia ,która zajmuje 17 miejsce w Serie A nie jest juz tym samym zespołem który prezentował sie o niebo lepiej gdy występował tam były zawodnik naszego klubu Roberto Baggio.
Oto Kilka Statystyk:
Ostatnie 3 mecze obu zespołów:
Brescia - Fiorentina 1;1 Cagliari - Juventus 1-1
Messina - Brescia 2;0 Juventus - Livorno 4-2
Brescia - Bologna 1;1 Parma - Juventus 1-1
W 19 meczach bilans drożyn to
Juve Brescia
Miejsce 1 17
Wygrane 13 5
Remisy 5 4
Przegrane 1 10
Stzelone 34 15
Stracone 11 25
Pkt 44 19
Podsumowując ten mecz musimy wygrac (jak kazdy) ale nie ma co ukrywac ze w obecnej formie nie bedzie to takie latwe jak mogłoby się wydawać. Kluczem do sukcesu będzie przejęćie incjatywy w środku pola oraz uważna gra w obronie (szczegolnie w ostatnim kwadranisie ). Moj typ to 3-1 po wyrownanym meczu. P.S mam nadzieje ze Treza cos strzeli wkońcu musi dogonic Platiniego
Będzie dobrze !!!
Oto Kilka Statystyk:
Ostatnie 3 mecze obu zespołów:
Brescia - Fiorentina 1;1 Cagliari - Juventus 1-1
Messina - Brescia 2;0 Juventus - Livorno 4-2
Brescia - Bologna 1;1 Parma - Juventus 1-1
W 19 meczach bilans drożyn to
Juve Brescia
Miejsce 1 17
Wygrane 13 5
Remisy 5 4
Przegrane 1 10
Stzelone 34 15
Stracone 11 25
Pkt 44 19
Podsumowując ten mecz musimy wygrac (jak kazdy) ale nie ma co ukrywac ze w obecnej formie nie bedzie to takie latwe jak mogłoby się wydawać. Kluczem do sukcesu będzie przejęćie incjatywy w środku pola oraz uważna gra w obronie (szczegolnie w ostatnim kwadranisie ). Moj typ to 3-1 po wyrownanym meczu. P.S mam nadzieje ze Treza cos strzeli wkońcu musi dogonic Platiniego

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Majkel
- Juventino
Hmm po tych ostatnich meczach jestem troszke sfrustrowany 
Ale mam nadzieje ze tym razem Juve nie zawiedzie. W tym meczu powinni udowodnic, ze poprzednie mecz to byly zwyczajne "wpadki". Stawiam na 2:0 lub 3:1. Mam nadzieje ze jesli Alex zagra - to sie jakos zrehabilituje. W tym meczu musimy zwyciezyc, bo w przeciwnym wypadku Milan na pewno bedzie chcial wykorzystac te kolejne potkiniecie. Takze trzymajmy kciuki
Pozdrawiam

Ale mam nadzieje ze tym razem Juve nie zawiedzie. W tym meczu powinni udowodnic, ze poprzednie mecz to byly zwyczajne "wpadki". Stawiam na 2:0 lub 3:1. Mam nadzieje ze jesli Alex zagra - to sie jakos zrehabilituje. W tym meczu musimy zwyciezyc, bo w przeciwnym wypadku Milan na pewno bedzie chcial wykorzystac te kolejne potkiniecie. Takze trzymajmy kciuki

Pozdrawiam
- Marcin_FCJ
- Juventino
Mecz już za niespełna 2,5 godziny. Według mnie nie ma co tu łamać sobie głowy nad taktyką, nad tym jak należy zaskoczyć Brescię. Gdybym był Capello to powiedziałbym w szatni tylko tyle że mają wyjść na boisko i pokazać wszystko co mają najlepszego oraz odnieść pewne zwycięstwo, dlaczego? Ponieważ to wy gracie w Juventusie a oni w Brescii a nie na odwrót. Do końca mam nadzieję że zobacze atak Alex - Trez... Ten atak który pokochałem i który wspólnie dał mi tyle radości. Dziwię się troszkę dlaczego Zlatan gra bez przerwy... Patrzac na czas jaki Zlatan spedza na boisku i na liczbe jego goli to wcale nie jest tak świetnie jak wiekszosc twierdzi. Prawdą jest ze Zlatan pieknie drybluje ale czesto jest tak ze z tych dryblingow w ostatecznosci itak nic nie wychodzi. Oczywiscie daleki jestem od jakiejkolwiek krytyki Zlatana lecz chciałbym zobaczyć Trezegueta i Del Piero razem... Pamietamy chyba jeszcze ze Del Piero swoja bramke nr 99 i 100 strzelil wlasnie z Brescią
Moze jest szansa na przelamanie.. Natomiast jezeli Alex nie zagra od 1 do 90 minuty to znow zageszcza sie informacje o jego odejsciu
Warto tez zauwazyc ze nie zagra moim zdaniem aktualnie nasz najlepszy obok Buffona zawodnik Gianluca Zambrotta. Jednak nie sadze by to wplynelo na losy meczu. Stawiam pewne 3-0 !

- lukask1
- Juventino
- DeeJay
- Juventino
Ja jestem spokojny przed tym meczem. Brescia to nie jest wymagający przeciwnik. Ostatni mecz był tydzień temu i myslę, że dobrze to zrobiło piłkarzom. Jakoś mam przeczucie, że odpoczęli przez ten czas i może się zacząć kolejna dobra passa. Jest chyba na to najodpowiedniejszy moment. Byłem bardzo zły po meczu z Cagliari, ale trzeba to rzucić w niepamięć. Jestem nastawiony optymistycznie. Jedyne co może nam przeszkodzić, to chyba pogoda, bo podobno w Turynie śniegu spada coraz więcej.
Licze również na występ i bramki Del Piero. Być może on też się odrodzi przy Treze, przypomną swoje wyczyny z przed kilku sezonów.
Licze również na występ i bramki Del Piero. Być może on też się odrodzi przy Treze, przypomną swoje wyczyny z przed kilku sezonów.
- mnowo
- Qualità Juventino
No i tak ma byc do jasnej anielki!
Z wynikow jestem niesamowicie zadowolony- oczywiscie najbradziej z 2:0 Juve i 0:1 Milanu
No coz, jak zwykle chyba napisze wiecej jak troche ochlone
PS: No ciekawe czy w tym temacie zabierze glos jakis milanista... 8)

PS: No ciekawe czy w tym temacie zabierze glos jakis milanista... 8)
- DeeJay
- Juventino
Moje przewidywania się sprawdziły
Juventus gładko pokonał Brescię. Nie myślałem jednak, że jeszcze Livorno sprawi nam taką niespodziankę! Zagraliśmy dobrze, pewnie i całkowicie zasłużyliśmy na wygraną. Może troche lepiej mogłoby być ze skutecznością, bo szans na strzelenie bramek było o wiele więcej. Szkoda, że nie zagrał Del Piero. Miałem nadzieje, że zobaczymy go dzisiaj razem z Treze.
Niestety jest też smutny akcent tego meczu. Nie wiadomo na ile groźna jest kontuzja Nedveda

Niestety jest też smutny akcent tego meczu. Nie wiadomo na ile groźna jest kontuzja Nedveda

- seba
- Juventino
I kolejne 3 punkty dla Juve!!! Cieszy dobra forma Treze, ale za to Nedved opuścił boisko z powodu kontuzji (mam nadzieję że to nic poważnego i będzie mógł zagrać w następnym spotkaniu). W efekcie Juve ma już 5 punktów przewagi nad Milanem który niespodziewanie przegrał z Livorno.
Szkoda też że Del Piero nie wszedł na boisko, co było chyba spowodowane wymuszonymi zmianami Nedveda i Emersona. Zobaczymy czy Capello wystawi go następnym meczu.
Szkoda też że Del Piero nie wszedł na boisko, co było chyba spowodowane wymuszonymi zmianami Nedveda i Emersona. Zobaczymy czy Capello wystawi go następnym meczu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niestety, myślałem, że bede mógł z wielką euforią napisać tego posta. Nasza wygrana, porażki Milanu i Udine. Jednak szczęscie miesza sie ze smutkiem.
Kontuzja Nedveda zdaje się być poważna. Poczkajamy jednak na ostateczną diagnozę. Nie douszczam nawet myśli, ze molgibysmy stracić Czecha w najważniejsyzm momencie sezonu. Mimo, że czasem notuje gorsze występy to jest do niezastapienia.
Inna sprawa to Emerson. Też podobno jakiś uraz. Środek pomocy bez ,,PUMY'' nie istnieje.
Pozosataje nam czekać na diagnozy lekarzy, tabela daje troszkę więcej spokoju, jednak stan zdrowia graczy w żadnym wypadku.
Kontuzja Nedveda zdaje się być poważna. Poczkajamy jednak na ostateczną diagnozę. Nie douszczam nawet myśli, ze molgibysmy stracić Czecha w najważniejsyzm momencie sezonu. Mimo, że czasem notuje gorsze występy to jest do niezastapienia.
Inna sprawa to Emerson. Też podobno jakiś uraz. Środek pomocy bez ,,PUMY'' nie istnieje.
Pozosataje nam czekać na diagnozy lekarzy, tabela daje troszkę więcej spokoju, jednak stan zdrowia graczy w żadnym wypadku.