Który z napastników powinien odejść??
- raptorb
- Juventino
Według mnie powienien odejsć ktoś z dwójki Zalayeta, Treze. Jeśli by patrzyć na korzyści finansowe to sprzedałbym Treze. Ale Treze to dobry snajper więć
Juve pewnie sprzeda Zalayeta albo go wypożyczą(to popieram). :lol:
Juve pewnie sprzeda Zalayeta albo go wypożyczą(to popieram). :lol:

FORZA JUVE FORZA ALEX
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
chyba słabsze sezony... bo on od dość dawna prezentuje isę conajmiej przecietnie.Diego pisze::roll: Alex to symbol Juventusu i wątpie by kiedykolwiek odszedł z Turynu. Tyle dla nas zrobił, poświęcił najlpesze lata swojej kariery, a Ty chcesz go oddać gdy tylko zdaży mu się słabszy sezon? :shock:UlTrAs pisze:no właśnie... JESZCZE. Lepiej zaczekać, aż już się kompletnie wypali i sprzedać go do MLS za grosze :? Ja również bardzo lubie DP, ale on już formy nie odnajdzie :!: jestem tego więcej niż pewnien :!: więc jestem za sprzedaniem go póki jeszcze klub może wziąsć za niego większe pieniądze.leniup pisze:A wy z waszym gadaniem że dla dobra zespołu nic nie robi to się lepiej shcoqwajcie. Strzela gole?? STRZELA!! Moze nie tak dużo ale jeszcze strzela.
nie twierdze, ze nie, aczkolwiek z formą jaką teraz prezentuje raczej ciężko będzie, aby przyczynił się do jakiś wielkich sukcesów.Diego pisze:Gdyby nie Alex Juventus na pewno nie miałby tylu trofeów co ma teraz.
Jasne. Ja proponuje jeszcze dołożyć do ataku Zalayete zamiast jakiegoś obrońcy... stańmy się drugim Realem :?Boss pisze:A po powrocie Treze Alex wcale nue musi iśc na ławke, może grać jako ofensywny pomocnik. Takiej siły ofensywnej pozazdrości nam prawie każdy na świecie
- LG
- Juventino
Jeśli ktoś ma odejść, to wydaje mi się, że odejdzie Treze, choć nie chciałbym tego. Wg mnie dziwny jest troche fakt, że Cassano przyjdzie za Mutu. Jeśli przyjdzie Cassano, to znów będzie 5 napastników i problem nie zostanie rozwiązany. 5 Napastników to dla mnie jest w sam raz. Pamiętacie problemy z Tego roku, gdy Alex i Treze byli kontuzjowani i zostało nam tylko 2 napastników??? Tak więc niech zostaną wszyscy, ew. Cassano za Mutu.
Lepiej nie pić nic na balu niż kibicem być Realu.
- Chip
- Juventino
Moim zdaniem Juventus powinien wypożyczyć Zalayetę żeby ogrywał się w gorszym zespole bo jeszcze z tego zawodnika możemy mieć wiele pozytku.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
heh tylko kiedyChip pisze:Moim zdaniem Juventus powinien wypożyczyć Zalayetę żeby ogrywał się w gorszym zespole bo jeszcze z tego zawodnika możemy mieć wiele pozytku.

- Pawciosss
- Juventino
Chip pisze:Moim zdaniem Juventus powinien wypożyczyć Zalayetę żeby ogrywał się w gorszym zespole bo jeszcze z tego zawodnika możemy mieć wiele pozytku.
Po co ma się ogrywać i ile jeszcze mialby to robic?! Już się ogrywał. Zala nie narzeka na swoją pozycje w zespole - typowy rezerwowy ,który mimo to potrafi udowonić swoją przydatność do zespołu strzelając bramkę.
Bardzo jestem zadowolony z przyjścia do Juve Mutu. Jest to bardzo dobry zawodnik o nietuzinkowych umiejętnościach.Zresztą w Serie A umie świetnie grać co udowodnił. Wątpie byśmy go mieli odstąpić za Cassano.
pytanie : po co?
Alex z Juve nie odejdzie. Nigdzie nie ma tak jak w Turynie i bez wątpienia nie będzie miał. Zasluzyl sobie na to oczywiscie ,ale teraz nie jest juz mocnym ogniwem Starej Damy i raczej nie gra na tyle dobrze ,by grac
w podstawowym skladzie.
Treze to dla mnie jeden z najlepszych snajperow na swiecie i szkoda gdyby on zostal sprzedany.
Ibrahimovic - wiadomo

Moim zdaniem 5 napastnikow to akurat.
Zobaczymy ,co jeszcze Lucek za niespodzianki planuje nam sprawic.
- Iver.pk
- Juventino
A wedlug mnie wystawienie Alexa na pozycji ofensywnego pomocnika to bardzo dobre rozwiazanie :!: Przeciez i tak trzeba skombinowac skads jakiego ofensywnego pomocnika bo kto ma pomagac Nedvedowi w konstruowaniu akcjiUlTrAs pisze:Jasne. Ja proponuje jeszcze dołożyć do ataku Zalayete zamiast jakiegoś obrońcy... stańmy się drugim Realem :?Boss pisze:A po powrocie Treze Alex wcale nue musi iśc na ławke, może grać jako ofensywny pomocnik. Takiej siły ofensywnej pozazdrości nam prawie każdy na świecie

- Boss
- Juventino
Takie rozwiązanie, że Del Piero bedzie grał jako ofensywny pomocnik jest optymalne dla Juve. Bo do niedawna narzekano, że Juve nie strzela bramek, a taki wariant z Alexem jako konstruującym wspólnie z Nedvedem akcje jest optymalny, znacznie by zwiększył możliwości w ataku i nie osłabił jednocześnie obrony. Mamy problemy ze skompletowaniem pomocnika, który wspólnie z Emersonem rozbijał by akcje ofensywne, więc jabym zostawił Emersona samego bo sobie poradzi, a wiadomo że nasi obrońcy z podstawowego składu są świetni. Camoranesi I Nedved często wspomagają obrońców więc dalibyśmy sobie rade z tyłu. Alex nie jest już tak przebojowy w polu karnym jak kiedys ale świetny z niego konstruktor akcji, jego współpraca Z nedvedem by przyniosła tylko korzyści. Treze by grał jako najbardziej wysunięty, A Zlatan troche cofnięty razem z Alexem ( o ile oczywiście Treze dojdzie do formy bo musi minąć trochę czasu nim ją odzyska po kontuzji).
- Alessandro
- Juventino
Alessandro - symbol Juve, myśle ze wypełni swój konrakt, swoim doswiadczeniem może bardzo wspomoc drużyne, uwazam ze zostanie bo to grajaca legenda Juventusu
Zlatan - zawodnik fenomenalny, z bajeczna technika i majacy doskonałe warunki fizyczne, nie wyobrażam sobie żeby mół odejsc po tym co teraz prezentuje w końcu Moggi wydał na niego około 19 milionów euro (tylko teraz nie licytujcie sie ze mna ile wydał Moggi bo w tym końca nie bedzie!) zeby go sprzedawaxc po roku
David - no cóż... skoro Capello chciał go koniecznie zatrzymac to po co teraz mialby go sprzedawać wtedy byłoby to nielogiczne; bardzo dobry napastnik umiejący sie zachowac pod bramka dysponuje dobrymi warunkami fizycznymi i dobrze gra głowa jak dla mnie to jeden z najlepszych napastnikow w Europie.
Marcelo Danubio - wieczny rezerwowy w Juve jest od niepamietnych czasów, ostatnio strzelał bramki pod nieobecnosc DP czy Trezegola, ale jak dla mnie pierwszy na odstrzał, mimo iz dysponuje dobrymi warunkami fizycznymi to jednak nigdy nie zachwycał, solidny rezerwowy jednak w perspektywie nie ma szans na gre w Juve. Zostanie sprzedany albo wypozyczony.
Adrian - bardzo dobry zawodnik, niesmaku jednak dodaje fakt zazywania przez niego narkotyków; gracz pozyskany za darmo mysle ze moze byc forma zapłaty za innych zawodnikow majacych przyjsc do Juve. Choć byc moze bedzie grał zobaczymy jakie plany ma co do niego Capello. Skoro podpisał juz kontrakt to wypada sie tylo cieszyc.
Fabrizio - zapomnieliscie o nim? ja nie! dobry "kieszonkowy" napastnik jest współwłasnoscia Fiorentiny, gdzie strzela gole; wyniknał konflikt miedzy nim i działaczami bo pozbyli sie go a on im nieelegancko nawymyslał; jest to dla nas zawodnik stracony a szkoda bo to fajny chłopak z niezłymi umiejetnosciami (moim zdaniem lepszy od Zalayety) ubolewam nad jego strata bo jest to własciwie pewne; on nie chce wracac do Juve a Juve ma na oku kilku innych zawodnikow godnych uwagi; skoro przyszedł już Mutu to mozemy pomachac Miccolemu i życzyc szczęscia w dalszej karierze.
Zlatan - zawodnik fenomenalny, z bajeczna technika i majacy doskonałe warunki fizyczne, nie wyobrażam sobie żeby mół odejsc po tym co teraz prezentuje w końcu Moggi wydał na niego około 19 milionów euro (tylko teraz nie licytujcie sie ze mna ile wydał Moggi bo w tym końca nie bedzie!) zeby go sprzedawaxc po roku
David - no cóż... skoro Capello chciał go koniecznie zatrzymac to po co teraz mialby go sprzedawać wtedy byłoby to nielogiczne; bardzo dobry napastnik umiejący sie zachowac pod bramka dysponuje dobrymi warunkami fizycznymi i dobrze gra głowa jak dla mnie to jeden z najlepszych napastnikow w Europie.
Marcelo Danubio - wieczny rezerwowy w Juve jest od niepamietnych czasów, ostatnio strzelał bramki pod nieobecnosc DP czy Trezegola, ale jak dla mnie pierwszy na odstrzał, mimo iz dysponuje dobrymi warunkami fizycznymi to jednak nigdy nie zachwycał, solidny rezerwowy jednak w perspektywie nie ma szans na gre w Juve. Zostanie sprzedany albo wypozyczony.
Adrian - bardzo dobry zawodnik, niesmaku jednak dodaje fakt zazywania przez niego narkotyków; gracz pozyskany za darmo mysle ze moze byc forma zapłaty za innych zawodnikow majacych przyjsc do Juve. Choć byc moze bedzie grał zobaczymy jakie plany ma co do niego Capello. Skoro podpisał juz kontrakt to wypada sie tylo cieszyc.
Fabrizio - zapomnieliscie o nim? ja nie! dobry "kieszonkowy" napastnik jest współwłasnoscia Fiorentiny, gdzie strzela gole; wyniknał konflikt miedzy nim i działaczami bo pozbyli sie go a on im nieelegancko nawymyslał; jest to dla nas zawodnik stracony a szkoda bo to fajny chłopak z niezłymi umiejetnosciami (moim zdaniem lepszy od Zalayety) ubolewam nad jego strata bo jest to własciwie pewne; on nie chce wracac do Juve a Juve ma na oku kilku innych zawodnikow godnych uwagi; skoro przyszedł już Mutu to mozemy pomachac Miccolemu i życzyc szczęscia w dalszej karierze.
- Radidam
- Juventino
Zdecydowanie Zalayeta po pierwsze del piero jest to symbol juventusu po drugie trezegeut nie po to czekal juventus na niego 3 miesaice aby niedlugo go sprzedawac jak jest w formie nie do zatrzymania po trzecie zlatan niesamowity w tym sezonie zdecydowanie naj napastnik

- Peja
- Juventino
Ci co pisali ze Alex powinien odejsc to chyba robili to po pijaku. Ludzie zastanowcie sie co to by sie dzialo gdyby klub oddal Alessandro, MASAKRA. Prawie polowa kibicow Juve to wielcy fani Alexa. Pewnie koczowali by pod siedziba klubu caly miesiac. Ja w ogole nie moge sobie nawet wyobrazic Alexa w innej koszulce. To chodzaca legenda tego klubu. Gdyby Moggi myslal w przeszlosci o sprzedazy Alexa w przyszlosci to zapewne przyjalby oferte ManU albo Barcelony, bo ile mi wiadomo byly to ponoc oferty astronomiczne
- farmer16
- Juventino
Co wy mówicie wy chcecie żeby Trezegol odszedł??????????????????
Przeciez on nastrzelał prawie najwięcej bramke w tym sezonie
A wy jak zobaczycie że ktoś ma kontuzje to odrazu go chcecie wyrzucić
Ja bym sprzedał Del Piero albo Zalayetę
Przeciez on nastrzelał prawie najwięcej bramke w tym sezonie
A wy jak zobaczycie że ktoś ma kontuzje to odrazu go chcecie wyrzucić
Ja bym sprzedał Del Piero albo Zalayetę
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- grg666
- Juventino
Według mnie powinien odejść Zlatan. Jest zawodnikiem niskiej klasy, często wymusza faule. JEst niekoleżeński, co można orzec po jego wypowiedzi o del Piero. Zlatan to straszne drewno jak Grzesiu Rasiak (szacun dla niego). Zamiast Zlatana możnaby ściągnąg van Nistelrooya lub Jimmiego Floyda Hasselbainka. 
Zlatan to piłkarz, drewno jest w tartaku

Zlatan to piłkarz, drewno jest w tartaku
"It's better to burn out than to fade away"
Kurt Cobain
Kurt Cobain
- Boss
- Juventino
Dawno sie tak nie ubawiłem czytając takie bzdurygrg666 pisze:Według mnie powinien odejść Zlatan. Jest zawodnikiem niskiej klasy, często wymusza faule. JEst niekoleżeński, co można orzec po jego wypowiedzi o del Piero. Zlatan to straszne drewno jak Grzesiu Rasiak (szacun dla niego). Zamiast Zlatana możnaby ściągnąg van Nistelrooya lub Jimmiego Floyda Hasselbainka.

Jak Ibrahimovic jest drewnem, ty chyba nie wiesz co ty mówisz. Jemu techniki może pozazdrościć prawie każdy piłkarz, zobacz sobie jego akcje w meczu z Bredą gdzy grał jeszcze w Ajaxie. A transfery na jego miejsce które proponujesz :roll: Hasselbaink stary dziadek grający teraz w przeciętnym Boro a Van Nistelrooy jest nie do wyjęcia z MU i zresztą to typ klasycznego snajpera a takim jest w Juve Trezeguet.
PS: Niezła prowokacja z tym drewnem :roll: :twisted:
- Evolution
- Juventino
Prosze przestańcie pieprzyć głupoty że przyjście Mutu spowoduje odejście Trezeguet!! Mutu to jest napastnik typu Cassano albo ADP, a nie typowy snajper! Treze zostanie ponieważ w każdym zespole jest potrzebny taki piłkarz do dostawiania nogi.