JUVE - styl gry beznadziejny za to skuteczny...
- _Jah
- Juventino
O co Ci idzie?vitjan pisze:
forum dzieli sie na osoby do 13 lat i powyżej, napisze tylko jedno - zaliczasz sie do tych pierwszych.
Nie podoba Ci się nasz styl? trudno. Szukasz w naszych oczach uznania dla siebie i dla klubu, któremu kibicujesz? nie potrzebnie. Prawdziwą wartość zespołu, odzwierciedla tabela. A, że Ty masz na ten temat odmienne zdanie to.. w sumie nic nie szkodzi

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Adu
- Juventino
"forum dzieli sie na osoby do 13 lat i powyżej, napisze tylko jedno - zaliczasz sie do tych pierwszych."
czlowieku piszac takie rzeczy o kimkolwiek z nas sam sie osmieszasz, jak dla mnie to Ty nawet nie masz w glowie tyle co 13 latek. pelna kompromitacja
czlowieku piszac takie rzeczy o kimkolwiek z nas sam sie osmieszasz, jak dla mnie to Ty nawet nie masz w glowie tyle co 13 latek. pelna kompromitacja
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czy naprawdę w po mojej wypowiedzi wywnioskowaleś, że nie oglądałem meczu? :shock: doprawdy dziwne, zarzucasz komuś wiek 13 lat, a wiadać, że nawety nie umiesz czytać ze zrozumieniem.vitjan pisze: 3.Ti_Amo_Juventus_Dragon jeśli nie oglądałeś mecz Inter-Juve to prosiłbym abyś sie nie wypowiadał na temat tego meczu, bo nie lubie jeśli ktoś to robi nie widząc, co sie działo na boisku.
Dla formalności powiem, że oglądałem ten mecz, na dodatek z fanen Interu. Nie było was i zdania nie zmienię, to jets moja opinia.
Z mojej strony OUT.

- DamKam
- Juventino
To ze gramy nie za ladna pilke dla oka to fakt !!!!! Ale trzeba spojrzec na wyniki..... to dzieki nim zdobywa sie sukcesy i jak my zdobedziemy Scudetto czy LM to i tak kazdy kibic Juve bedzie w siudmym niebie.....
chce przez to powiedziec iz niekiedy styl odchodzi na drugi plan !!!!!
Takie jest moje zdanie na ten temat- choc wiadomo ze chcialbym Juve pieknie grajace i wygrywajace !!!!!
Ja np. wysluchuje czesto zarzutow brata kibica Bayernu ze Juve wygrywa czesto tylko 1:0 !!!!! Troche takiej postawy nie rozumiem..... przeciez 1:0 to normalny wynik taki jak kazdy inny a to ze we wszystkich meczach LM zdobywalismy po jednej bramce to czysty przypadek !!!!!
I jeszcze jedno: wole zeby Juventus wygrywal "marnie" tylko 1:0 niz przegrywal. Wiec jak tu sie nie cieszyc z wygranych.......
chce przez to powiedziec iz niekiedy styl odchodzi na drugi plan !!!!!
Takie jest moje zdanie na ten temat- choc wiadomo ze chcialbym Juve pieknie grajace i wygrywajace !!!!!
Ja np. wysluchuje czesto zarzutow brata kibica Bayernu ze Juve wygrywa czesto tylko 1:0 !!!!! Troche takiej postawy nie rozumiem..... przeciez 1:0 to normalny wynik taki jak kazdy inny a to ze we wszystkich meczach LM zdobywalismy po jednej bramce to czysty przypadek !!!!!
I jeszcze jedno: wole zeby Juventus wygrywal "marnie" tylko 1:0 niz przegrywal. Wiec jak tu sie nie cieszyc z wygranych.......
- kouba
- Qualità Juventino
no no no, Milan w ta sprawe nie mieszaj. Nie o tym mowa. Pozatym, ze mamy TROCHE wiecej strzelony i TROCHE mniej straconych bramek to NIC nie znaczy. Milan gra zdecydowanie lepiej od Interu i wcale niewiele gorzej od nas (wnioskuje to po tabeli. Bezposredni pojedynek zobaczymy w sobote...). A panu Interiscie nie bede odpowiadal, tylko dlatego, ze osmieszyles sie tym zdaniem o 13-latkach :? Szkoda nawet nawiazywac jakakolwiek wymiane spostrzezen :?Ustian13 pisze:moze i nie gra za efektownie ale zobaczcie jaka jest ich skutecznosc! ma wiecej strzelonych bramek i mniej puszczonych niz ten wspanialy milan.
P.S wszystkich meczów pechowo nie da sie zremisowac...
- kubinho 10
- Juventino
Ja mam 13 lat i nie uważam sie gorszy od reszty, a jeśli uwarzasz że jestem gorszy to chyba jest coś nie tak. :evil: To jest forum dla wszystkich kibiców bez ograniczeń wiekowych i jeśli mają coś do powiedzenia to mogą tu o tym napisać i czasami piszą mądrzejsze rzeczy od dorosłych więc cie rozumiem. A wracają do tematu to musze powiedzieć że oglądałem tylko jeden cały mecz JUVE w tym sezonie i nie będe sie wypowiadał na temat naszego stylu gry, ale jedno cio wiem to to że JUVE w tym sezonie pokazało charakter i że potrafią wygrywać mecze. A jeśli chodzi o szczęśliwe wygrywanie meczów w końcówkach to jest zaleta że gramy do końca i walczymy o każdy punkt do ostatniej minuty :twisted:vitjan pisze:
forum dzieli sie na osoby do 13 lat i powyżej, napisze tylko jedno - zaliczasz sie do tych pierwszych.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Vojtimar
- Juventino
No ten kibic Interu naprawdę chyba ma kompleksy. Przyszedł tu żeby nas wnerwić. I ja oglądałem cały mecz Inter-Juve i to my graliśmy lepiej. A wy zremisowalicie po ogromnym szczęściu, zresztą nie pierwszy raz w tym sezonie. A co do porównania ataku to macie dobrego obecnie tylko Adriano. I jeśli uważasz, że wasz jeden napastnik jest lepszy od naszych 4( bo u nas wszyscy strzelają bramki), to naprawdę no comment please.
Tylko kilka bramek strzelali u was inni. A co z tego, że my nie gramy widowiskowo. Liczy się efekt końcowy. Mówisz, że nie chcesz się wyładowywać. To czemu nie przyszedłeś tu wcześniej np. po 2-3 meczach, tylko wtedy, kiedy wiesz, że Inter już nie ma szans na Scudetto.
Tylko kilka bramek strzelali u was inni. A co z tego, że my nie gramy widowiskowo. Liczy się efekt końcowy. Mówisz, że nie chcesz się wyładowywać. To czemu nie przyszedłeś tu wcześniej np. po 2-3 meczach, tylko wtedy, kiedy wiesz, że Inter już nie ma szans na Scudetto.
Z Juve na dobre i złe!
- preclix
- Juventino
nie chcialbym nic mowic ale wywnioskowalem ze kazdy pisze to samo co inni
rozumiem ze "kolega" interowiec nieco sie zblaznil ale nie nokautujcie go tak porazajaca liczba postow :-D pozatym zauwazylem ze JUVE gra podobnie jak moja ukochana STAL RZESZOWSKA wygrywa ale czasami przegrywa gra nieprzyjemny futbol ale roznie sie tym od JUVE ze gra beznadziejnie :oops:

- spyder
- Juventino
Moze nie gramy zbyt widowiskowo, ale nie jest tez tak zle. Na poczatku sezonu gralismy moim zdaniem niezly futbol, nawet ladny dla oka. Tylko pod koniec dostalismy lekkiej zadyszki. Wloska Serie A to nie liga hiszpanska. Wloskie druzyny po strzeleniu gola nastawiaja sie na obrone(wiekszosc ma solidna) i jest im wtedy bardzo ciezko strzelic gola.