Bologna 0-1 Juventus (Serie A)
- Zduniak
- Interista
Słaba skutecznosc??? ciesz sie ze nie przegraliscie bo stroną przewarzającą była Bologna i maksymalnie remis pownien byc w tym meczu, ale jak zwykle sedziowie przyczynili sie do waszego zwyciestwa. Nie wiem kiedy to sie skonczy!!?? Ewidentny kasrny dla Bologny którego sedzia nie podytkowal a potem wolny dla juve tylko nie wiadomo z czego on byl!!! ech szkoda slow!!!
- JuveQL
- Juventino
Z Bologną jak to z Bologną - szło jak zwykle bardzo ciężko, ale ostatecznie się udało. Bardzo ładna bramka Nedveda z wolnego, który po raz setny udowadnia, iż są ludzie niezastąpieni. Zwycięstwo cieszy (bo nie moze byc inaczej), jednak styl niepokoi. Tak jak juz wspomniano, zawsze pod koniec roku gubimy gdzies forme i cieniujemy. Źle sie stało, ze naszym ostatnim przeciwnikiem w tym roku jest wlasnie Milan. Jezeli zagramy z nimi tak jak Z Bologną to nie bedziemy mogli liczyc na zbyt wiele...
- jeżak
- Juventino
Ehhhhh, kolejny mecz Juve, na którym o mało nie zasnąłem. Do tego chcąc nie chcąc muszę przyznać, że sędziowie sprzyjają Juventusowi. Forma nie napawa optymizmem przed meczem z Milanem... :roll:
Capello musi coś zrobić, bo po pięknym początku sezony zapowiada się baaaaardzo ciężka końcówka...
Capello musi coś zrobić, bo po pięknym początku sezony zapowiada się baaaaardzo ciężka końcówka...
- DeeJay
- Juventino
Myślę, że również bez pana Pieriego mielibyśmy ciężko... Nie ma się co oszukiwać, popełnił kilka mniej lub bardziej kluczowych błędów na niekorzyść Bologny. Mimo wygranej, Juventusowi należy się kilka gorzkich słów. Z meczu na mecz gramy coraz gorzej, coraz bardziej zaczyna widać zmęczenie. Słaby mecz Del Piero (przebłyski jedynie w pierwszej połowie), beznadziejny Ibrahimovica. Jednak żeby nie było samej krytyki to na pochwałę zasługuje Camoranesi, Buffon i Nedved. Pavel obudził się przede wszystkim w drugiej połowie i pociągnął nieco drużynę. Ten mecz nie był zbyt dobrym prognostykiem przed spotkaniem z Milanem.lukask1 pisze:Co bysmy zrobili bez Nedveda :? Cieszy wygrana jak zawsze 1-0 ale 3 ptk. sa 8) spoxteraz pora na Milan
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2004, 23:09 przez DeeJay, łącznie zmieniany 2 razy.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Mecz przezywalem bardzo nerwowo. Od poczatku wiedzilem ze bedzie na maksa ciezko. Niemniej jednak udalo sie i nie pozostaje nic innego jak cieszyc się
Pokomentowałem sobie dzisiaj na forum i musze się pochwalić że to ja wykrzyknelem jako 1 gol i wogole :d heheeh. Fajnie patrzylo sie na kursy w bet and win. Kurs na Juve w 85 minuciwe wynosil juz 4.50 Minute pozniej byloo juz 1.05
Denerwuja mnie tylko ludzie na czacie co sugeruj sie czasem podawanym na Livescore i tylko dzialaja na nerwy innym i wprowadzaja zamet! FORZA JUVE! GRAZIE NEDVED! BUFFON & RAGAZZI

- _Jah
- Juventino
ahahahahahhahh, uwielbiam takie komentarzeZduniak pisze:Słaba skutecznosc??? ciesz sie ze nie przegraliscie bo stroną przewarzającą była Bologna i maksymalnie remis pownien byc w tym meczu, ale jak zwykle sedziowie przyczynili sie do waszego zwyciestwa. Nie wiem kiedy to sie skonczy!!?? Ewidentny kasrny dla Bologny którego sedzia nie podytkowal a potem wolny dla juve tylko nie wiadomo z czego on byl!!! ech szkoda slow!!!

Kamień spadł mi z serca. Wymarzony rezultat. Zwycięstwo, kolejne 3 punkty na gorącym dla nas terenie. Tymbardziej cieszy, gdyż od meczu z Interem nęka nas widoczny kryzys. Zapewne wciąż się nie mogą pozbierać i to w nich siedzi, że nawet ewentualne prowadzenie na 20 minut przed końcem, nie zapewnia 3 punktów. Dzisiaj cel wykonany po sporej nerwówce. I dobrze, niech wiedzą, że myślenie wsteczne niesie ze sobą marne skutki. Za tydzień Milan, więc nasuwa się wreszcie okazja, aby zmazać rozgoryczenie jakie zostało na San Siro. Ostatni mecz w tym roku. Podejrzewam, że nasi piłkarze zgotują nam świetne zakończenie tego jakże pokręconego, ale ostatecznie dobrego roku. Już teraz wiemy, że NOWY ROK powitamy na fotelu LIDERA SERIE A.
git.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- OskarG
- Juventino
Przewarzając w obronie i w kontrach jesli to była przewaga to takZduniak pisze:Słaba skutecznosc??? ciesz sie ze nie przegraliscie bo stroną przewarzającą była Bologna i maksymalnie remis pownien byc w tym meczu, ale jak zwykle sedziowie przyczynili sie do waszego zwyciestwa. Nie wiem kiedy to sie skonczy!!?? Ewidentny kasrny dla Bologny którego sedzia nie podytkowal a potem wolny dla juve tylko nie wiadomo z czego on byl!!! ech szkoda slow!!!
w 2 połowie jak pokazali kto był przy piłce to było Bologna 16 min Juve 24 min
Pozatym oddalismy wiecej strzałów wiecej celnch - wiecejnie celnych
w pierwszej połowie gralismy nawet łądnie szybki mecz - akcja za akcje
z 2-3 grozne akcje Bologny z 3-4 Juventusu
raz bologne uratował jeden z obronców stojacy przy słupku odbił głowa ładny strzał emersona
pózniej był słupek po strzale juz nie pamietam kogo
ładny strzał Alexa obok bramk po podani Zlatana
Bologna terz miała ładne okazje Ale genialnie wyciagła Buffon
raz głowki uratował nas refleks - Buffona
Ogłnie ładna pierwsza połowa
W 2-ej natomiast zagralismy gorzej - jakby brakowało sił
nie rozumie zdiecia Camora - jeden z lepszych zawodników w meczu
Zlatan - dużo fauli - w pierwszej powie poza podaniem do Alexa nic nie pokazał - w 2 tez nie najlepiej - pokiwał sie pokiwał stracił - ale wywalczył najwaznieszy wolny w meczu
Alex - w pierwszej połowie dobrze, biegał podawal, starał sie - a w 2-ej nie widzoczny -
Obrona momentami dzisiaj spała - bezpanskie piłki przelatujace sobie wzdłuż naszego pla karnego. błedy Thuram bardzo dużo fauli - zebina to samo
I tak Njgorzej zagrał Sędzia - po prost bez komentarza
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2004, 23:23 przez OskarG, łącznie zmieniany 1 raz.

- bblackk
- Juventino
Z tego co wiem to Juventus zawsze w okresie grudnia, łapie zadyszkę i rozgrywa parę gorszych meczy (przynajmniej tak tłumaczono słabe występy w zesżłym sezonie w okresie świątecznym
). Mam nadzieję, że to nieprawda, bo za tydzień potyczka z Milanem! Najwazniejsze są zdobyte 3 pkt. i nie roztrwoniona przewaga nad Milanem. Nie miałem przyjemności oglądać meczu i nie wiem czy sędzia podarował nam zwycięstwo. Cieszy fakt, że mamy niezawodnego Nedveda i zawsze możemy na niego liczyć, a dobra gra Camora powoli staje się normalnością 

- Marcin_FCJ
- Juventino
Podarował nam mecz? Co za absurd... Sędzia podyktował nam rzut wolny i to w dodatku nie tak bardzo niesłusznie. Kontrowersyjna decyzja ale napewno nie błędna. Zduniak komu kibicujesz? Milanowi? Jakie to proste zgadnąć.
Widzicie czym różni się 6-0 od 1-0? Niczym... Mamy 3 pkt i Milan ma 3 pkt. Popatrzcie na tabele i stosunek bramkowy. Juventus ma +21 a Milan +18. Przed zwycięstwem Milanu 6-0 mieliśmy +20 a oni +12... czyli +8 dla nas.... moim zdaniem nie ma co tu dyskutować. Mamy 28 bramek strzelonych a AC 27 a więc itak więcej... Tak więc widać jedna jaskółka wiosny nie czyni. Aczkolwiek jestem pod wrażeniem że aż 6-0 i gratuluje.
Widzicie czym różni się 6-0 od 1-0? Niczym... Mamy 3 pkt i Milan ma 3 pkt. Popatrzcie na tabele i stosunek bramkowy. Juventus ma +21 a Milan +18. Przed zwycięstwem Milanu 6-0 mieliśmy +20 a oni +12... czyli +8 dla nas.... moim zdaniem nie ma co tu dyskutować. Mamy 28 bramek strzelonych a AC 27 a więc itak więcej... Tak więc widać jedna jaskółka wiosny nie czyni. Aczkolwiek jestem pod wrażeniem że aż 6-0 i gratuluje.
- IGI
- Juventino
Nie mam pojecia jak przebiegal mecz
Ale z washych komentarzy, moge wnioskowac ze wynik byl sprawa otwarta. Cieshy mnie w pewnym stopniu bramka
Nedveda (podobno ladna, choc w kontrowersyjnych okolicznosciach). W meczu z Milanem, taka postawa pewnie duzo zwojowac nam sie nie uda, ale... Kazdy wie, ze w takich meczach gra sie zupelnia inaczej. W ogole z perspektywy mozliwosci sprawienia sooper niespodzianki w postaci 7 pkt przewagi Capello moglby ustawic nas bardziej ofensywnie
Najbardziej prawdopodobny wydaje mi sie byc ramis. Tak czy inaczej do przerwy zimowej jestesmy liderami 8)
Btw. Jestem ciekawy o to, jak bedzie wygladal czat podczas meczu z Milanem. Juz dzisiaj widac bylo brak kilQ moderatorow, oraz wielki balagan po strzeleniu bramki (przed zreshta tez
). Poza tym wielu z Was wybiera sie do pubu... Wiec mam pytanie
Czy zostanie ktos i pokomentuje specjalnie dla IGI'ego mecz? 
Dzieki za cynk - przejrze sobie loga
- bedą bany - Oskar8

Btw. Jestem ciekawy o to, jak bedzie wygladal czat podczas meczu z Milanem. Juz dzisiaj widac bylo brak kilQ moderatorow, oraz wielki balagan po strzeleniu bramki (przed zreshta tez

Dzieki za cynk - przejrze sobie loga

- Bob
- Juventino
Niewazne jak wazne ze zdobylismy 3 punkty i ze w nastepnej kolejce powiekszymy przewage nad Milanem do 7 oczek 
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- RadeKas
- Juventino
Musze to przyznac. 2 karne dla Bologny nalezaly sie zdecydowanie. Sedzia dzisiaj najwyrazniej biegal na prochach.
Co do tego ze Bologna przewazala to... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Widocznie pan "Z" tez ogladal mecz "w stanie niewaznkosci". Bologna wypuszczala kontry i bronila sie. Jak bardzo slusznie zauwazyl Oskar w pewnym momencie Juventus byl dluzej przy pilce o 8 minut :shock:. Taka przewaga nie zdarza sie czesto. Juventus ladnie atakowal i kilka razy cud uratowal Pagliuce od wyjmowania pilki z siatki.
Nasi pilkarze grali bezbarwnie. Poraz enty juz w tym sezonie najlepszy byl Camor. Jak dzis pamietam glosy co to niektorych, jakoby Mauro kompletnie nie nadawal sie do naszej druzyny
. Jednak to on ostatnio ciagnie nasza gre. Niewidoczny byl Nedved... do czasu strzelenia gola :]. Napastnicy grali bardzo slabo. Wyszlo im w sumie moze ze 4 zagrania. Obrona nie stracila gola, ale kilka bledow sie znalazlo. Na przyklad piekny wslizg Cannavaro.... w Thurama :!:. Zawiodl mnie Zebina, ktory skupil sie w tym meczu na koszeniu przeciwnikow, zamiast na grze. Srodek pomocy byl slabo widoczny, chociaz Emerson mial 2 bardzo grozne strzaly. Przy jednym pilke wybito z linii bramkowej Bologny. Warto podkreslic ze w 2 polowie wszedl Tacchi.
Genealnie mecz byl przecietny, a glownym clownem zostal sedzia, ktory kompletnie nie widzial co dzialo sie na boisku.
Co do tego ze Bologna przewazala to... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Widocznie pan "Z" tez ogladal mecz "w stanie niewaznkosci". Bologna wypuszczala kontry i bronila sie. Jak bardzo slusznie zauwazyl Oskar w pewnym momencie Juventus byl dluzej przy pilce o 8 minut :shock:. Taka przewaga nie zdarza sie czesto. Juventus ladnie atakowal i kilka razy cud uratowal Pagliuce od wyjmowania pilki z siatki.
Nasi pilkarze grali bezbarwnie. Poraz enty juz w tym sezonie najlepszy byl Camor. Jak dzis pamietam glosy co to niektorych, jakoby Mauro kompletnie nie nadawal sie do naszej druzyny
Genealnie mecz byl przecietny, a glownym clownem zostal sedzia, ktory kompletnie nie widzial co dzialo sie na boisku.
srali muszki będzie wiosna
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Juventus dzis zagral slabo, ciezko tak mowic ale inaczej nie mozna powiedziec, pozytywnie wyszli Buffon (po raz kolejny udowodnil ze jest jednym z najlepszych) Camoranesi (za walke i ambicje oraz akcje ofensywne) no i Nedved ale tylko za strzal z wolnego. Zdenerwowal mnie za to Ibrahimovic bo nie dosc ze gral beznadziejnie dzis to jeszcze dosc hamsko sie zachowywal i myslale ze wczesniej dostanie zoltko. DP temat moze pomine bo wciaz utrzymuje swoje zdanie ze powinien sobie odpoczac i dac mozliwosc gry Zalayecie, albo wchodzic na jedna polowe.
Odnioslem wrazenie ze Thuramowi zdarza sie popelniac coraz wiecej bledow
.
Ogolnie mowiac niezbyt dobry prognostyk na mecz z Milanem, ale badzmy dobrej mysli mam nadzieje ze wygramy takim stosunkiem jak z Roma i pokazemy kto rzadzi w Serie A.
czego sobie i Wam zycze
pozdr
Odnioslem wrazenie ze Thuramowi zdarza sie popelniac coraz wiecej bledow

Ogolnie mowiac niezbyt dobry prognostyk na mecz z Milanem, ale badzmy dobrej mysli mam nadzieje ze wygramy takim stosunkiem jak z Roma i pokazemy kto rzadzi w Serie A.
czego sobie i Wam zycze
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- M.
- Juventino
Cieszy zwycięstwo i utrzymanie przewagi nad Milanem. Dziś nam się poszczęściło i wygraliśmy 1:0 po bramce w ostatnich minutach, kiedy indziej się poszczęści Milanowi (chociaż akurat Milanowi to się szczęści co 2 mecz 8) ). Na pewno z Milanem będziemy musiali zagrać lepiej, żeby myśleć o korzystnym rezultacie. Ale o to już jestem spokojny. Tak więc cieszą 3 punkty zdobyte w meczu z trudnym przeciwnikiem, teraz trzeba się jak najlepiej przygotować na Milan :twisted:
:roll: